Fjerne formvægge nemt

Det har aldrig været nemmere at ende disse forfærdelige pletter på væggene, at selv skæmmer ethvert hus og skade sundhed. Men kun at anvende en klar hjem i form af spray, og appliceres på det angrebne område vi kan fjerne meldug i væggene af naturlig og permanent.

Fjerne formvægge nemt

I stedet for at vælge nogle hårde kemikalier såsom blegemiddel eller borax, som på en måde at eliminere skimmel i huset, vælger naturlige måder, der er miljøvenlige og vil ikke skade familie eller kæledyr.

Mold kan være farligt for dit helbred, selvom du ikke er allergisk. Mange mennesker har reaktioner som træthed, hovedpine og endda depression i tilstedeværelsen af ​​svampe. Desuden svampesporer og svampe er de vigtigste årsager til allergi, sinus infektioner og hudirritation blandt mange andre sundhedsproblemer.

Sådan fjerner mug fra vægge effektivt

Selvfølgelig er der mange produkter, der fjerner mug, men nogle af dem er meget giftige for indendørs brug, så det er nødvendigt at være forsigtig og vide, hvordan man vælger de rigtige produkter eller prøv nogle naturlige løsninger, der vil hjælpe dig med at fjerne mug fra vægge.

1. Hydrogenperoxid

Det er nødvendigt at anvende hydrogenperoxid 3% og sprøjtes på området med skimmel og meldug og lad stå i 10 minutter. Så skal du rense med en fugtig klud for at fjerne eventuelle resterende skimmelsporer. En anden mulighed er at kombinere bagepulver, hydrogenperoxid og hvid eddike og anvende den samme måde. Du kan onservar krukken på et mørkt sted, fordi lys kan påvirke kvaliteten af ​​hydrogenperoxid.

Du må ikke stoppe læsning: konstruere selv en ler ovn til at bage brød og pizza

2. Brug æble eddike

Denne metode er enkel, bør hæld eddike i en flaske og sprøjte direkte på væggen. Plettet områder at sprøjte større støbeform kan fortynde eddike med vand for at mindske den stærke lugt, men den første mulighed er den bedste.

Du skal forlade i flere timer, og derefter gnide området med en pensel. Hvis du ikke kan lide lugten af ​​eddike, kan du tilføje et par dråber æterisk olie. Ifølge undersøgelser, hvid eddike fjerner 82% af svampesporer, herunder virus og bakterier. Du kan undgås ved at sprøjte mug på overflader og blot lade det tørre.

fjerner mug

3. Opløsningen af ​​tea tree olie

Der er mange nyttige retsmidler til at fjerne mug og ikke ender med at blive skadeligt for miljøet, men der er også nogle, der koster mere end andre. For eksempel tea tree olie er dyrere, men med kun to teskefulde kombineret med to kopper vand kan have en blanding duraá længere. Spray blandingen på området og ikke vaske. Den tea tree olie har en stærk lugt forsvinder efter et par dage but've formået at stoppe den frie væg af mug.

Må ikke stoppe læsning: 9 ideer til, hvordan at bruge plads til at organisere dit hjem.

4. citrus frø ekstrakt og vand

Den citrus frø ekstrakt har en stærk lugt. Til effektiv opløsning blande ca. 20 dråber ekstrakt og to kopper vand. Så skal du tilføje blandingen i en sprayflaske og spray væggen og forlade handle uden skylning.

5. Natriumbicarbonat

Natriumbicarbonat er et nyttigt naturlig bestanddel i mugfjernelse. For at få dig blande bagepulver med vand og sprøjtes på overfladen mugne. Lad det handle og derefter flosse overfladen for at fjerne helt snavs, derefter ren med en fugtig klud. Baking soda vil rense formen uden at efterlade nogen ubehagelig lugt.

En sidste råd er meget vigtigt, hvis pletterne er meget persistente er tilrådeligt at arbejde på forebyggelse, dette kræver rene våde overflader ofte bruge en kølig tåge luftfugter, fokusere på de mest udsatte områder og holde dem tørre.

Find flere artikler i salud180

  • Ny seksuelt overført sygdom, hvorfra du skal passe
  • Prisen for at bringe cellen til badeværelset
  • Selvom du vil, du skal lade det gå

Skrivning: Livet Team Lucida
Billeder: Shutterstock


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 54 = 58