Hjem retsmidler til at lukke de åbne porer i ansigtet

Hudens porer er så små huller, når de er meget åbne, ligne en appelsinskal. disse åbne porer i ansigtet gøre det ansigt ser kedeligt og ældet tider, og andre fedtede.

åbne porer i ansigtet

Især folk med fedtet hud er tilbøjelige til dette problem med åbne porer i ansigtet på grund af overdreven talgproduktion. Det kan også føre til komplikationer såsom bumser og akne. Faktorer som stress, genetik og pleje usund hud, også føre til åbne porer. Huden mister elasticitet, som vi alder, så tilstanden forværres. Der er mange måder at minimere forekomsten af ​​porer i huden. Markedet er fuld af produkter, der hævder at tilbyde lindring, men hvorfor bruge så meget, når der kan findes løsningen på hylderne i dit køkken?

17 bedste hjem retsmidler til at lukke de åbne porer i ansigtet

Disse løsninger kan hjælpe med at lukke porerne i en billig og effektiv måde. Tro det eller ej, gøre underværker!

1. æg

Den æggehvide bruges til at snøre porerne, fordi det styrker og toner huden. Masker med æggehvide hjælper med at fjerne overskydende olie fra fedtet hud. Tag et æg, bland med 2 spsk havregryn og 2 spsk citronsaft. Lav en jævn pasta, ansøge om ansigtet og holde i 30 minutter. Skyl med koldt vand. Påfør pastaen to gange om ugen for smuk hud. Egg masker er gode løsninger for tilstoppede porer og kan også bruges til at behandle virulente former for acne.

Må ikke stoppe læsningen: 10 Fejl du skal undgå, når eyeliner

2. Agurk Juice

Bland agurk saft med majsmel at lave en tyk pasta. Påfør pastaen jævnt på ansigtet og lad i 15 minutter, skyl derefter. Masken ikke kun hjælper i behandlingen af ​​hudens porer, men også forbedrer hudens struktur.

3. Lotion tomatsaft

Påfør tomatsaft i ansigtet og lad det sidde i 15 til 20 minutter. Skylles med varmt vand. Tomater indeholder højt niveau af syre og kalium, som hjælper med at reducere ansigtet pletter.

4. Isterninger at stramme porerne

Gnid et stykke is eller en isterning på din hud svøbt i et klæde, det er en af ​​de bedste og mest effektive måder at reducere porestørrelse. Denne ansigtsbehandling is, hjælper også mindske produktionen af ​​sebum i huden for en kort tid.

åbne porer i isen ansigt

5. Løsning yoghurt

Naturlig yoghurt anvendt i porerne og lad i 20 minutter og derefter skylles med varmt vand. Gentag dette middel to gange om ugen for at reducere størrelsen af ​​porerne i huden.

6. Natriumbicarbonat

Natriumbicarbonat har antibakterielle og anti-inflammatoriske egenskaber, der hjælper reducere komplikationer såsom bumser og akne. Lav en pasta ved blanding af lige dele bagning og skinneben (2 spiseskefulde hver) vand. Påfør pastaen ind i porerne og masseres forsigtigt i ca. 30 sekunder med cirkulær bevægelse. Skyl grundigt med koldt vand. Dette hjælper med at fjerne døde hudceller, snavs og andre urenheder. Natriumbicarbonat regulerer syreindholdet i huden og opretholder pH balance.

Må ikke stoppe læsning: Naturlige behandlinger til fedtet hud

7. Pulver sandeltræ at reducere hudens porer

Sandeltræ pulver er en fantastisk sæbe og toner. Fremstilling af en pasta ved blanding af sandeltræ pulver og vand og anvende til ansigtet. Massage i cirkulære bevægelser og skyl grundigt efter at have forladt det i 10-15 minutter.

8. Aloe vera juice

Moisturizing ansigtet med aloe vera juice hjælper med at reducere forstørrede porer. Saft renser og nærer huden og fjerner olie og snavs fra tilstoppede porer.

9. Citronsaft

Citronsaft indeholder også astringerende egenskaber. Derfor hjælper det stramme huden og unclogs porer. Det er blevet hyldet som en af ​​de mest effektive retsmidler mod acne. Dens citronsyreindhold hjælper til at løsne urenheder kemisk binding med huden og hjælper med at bryde glat, hvilket hjælper med at rense porerne.

10. Honey bee

Honningen har mange medicinske fordele. Det kan hjælpe med at fjerne acne og endda andre alvorlige former for acne ligesom cystisk acne. Det har mange antimikrobielle og antibakterielle egenskaber. Honning kan også hjælpe med at opklare tilstoppede porer. Det har været kendt for at rense porerne og gør det lettere at afdække. Honning hjælper med at reducere overskydende fedt og strammer porerne. Det er en naturlig blødgører, der hjælper med at blødgøre huden og gør det skinne naturligt ansigt.

Lucida forskning og skrivning of Life
Billede shutterstock


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

3 + = 11