Armhule Pain Årsager og Natural Behandlinger

armhule smerte eller en generel smerte underarm område, kan være forårsaget af en række forskellige årsager. Vores underarm område indeholder mange lymfeknuder, der kan blive betændt og inficeret, som kan forårsage smerter i venstre armhule og i højre armhule. Der er også mange muskler, sener og nerver i underarm, som kan forårsage ubehag eller smerter i det område, der er beskadiget eller betændt. Læs videre for at lære mere om denne sygdom, dens årsager og naturlige behandlinger.

armhule smerte

Mange mennesker får meget bekymrede, hvis de har armhule smerter, især hvis de ledsages af en klump eller hævelse. I de fleste tilfælde årsagen til underarm smerte er uskadelige og forsvinder af sig selv. Selvfølgelig er der alvorlige tilstande, der involverer smerte under armhulen, og du bør altid søge læge, især hvis smerten ikke går væk.

I denne artikel, vil årsagerne til smerter revideres i armhulen, og hvad naturlige behandlinger kunne bruges til at lindre smerter.

Armhule smerter årsager

Nogle mennesker oplever nogle ubehag eller mild smerte under hendes armhule, mens det for andre den smerte kan være alvorlige. Hvad er årsagerne til ubehag eller smerter under venstre armhule eller højre?

Smerter i armhulen ved hævede lymfeknuder

Hævede lymfeknuder kan være en årsag til smerter i armhulen. En del af kroppens immunsystem er lymfesystemet til lymfeknuder i forskellige områder af kroppen. Et af disse områder er armhulerne. Infektioner kan forårsage lymfeknuder til at svulme og forårsage smerte. I dette tilfælde kan det ubehag og smerter i armhulerne være et tegn på, at din krop kæmper en infektion.

Hvis en eller anden grund du føler en hård klump under armhulen, der ikke bevæger sig, og ikke forårsager smerte, bør du konsultere en læge eller sygeplejerske.
Et andet krav om lymfesystemet, der kan forårsage smerte i armhulerne er linfangitis. Dette er forårsaget af en bakteriel hudinfektion ved streptococcus.

Nogle af symptomerne på lymphangitis er feber, hævede og ømme lymfeknuder i armhulen, lysken, albue eller røde striber fra inficerede område til armhulen eller lysken udover smerte.

armhulelymfeknuder

Armhule udslæt, der forårsager smerte

En underarm udslæt kan også være en grund til, at du har ubehag eller smerter armhule. Selvfølgelig vil du være i stand til at se vulkanen og kunne muligvis være ledsaget af kløende røde pletter og skællende hud.

Der er mange grunde til en smertefuld udslæt i armhulen dannes. Disse er nogle af dem:

  • Dermatitis eller psoriasis
  • svampeinfektioner
  • mycosis
  • ringorm
  • Staphylococcus

For at hjælpe med at behandle din udslæt i armhulen du kan bruge nogle kokosolie på det berørte område. Kokosolie har antibakterielle, antiinflammatoriske, fugtgivende og andre egenskaber, der kan bidrage til at afhjælpe underarm smerte, der er forårsaget af et udbrud.

Kokosolie hjælper også topisk behandling gær infektioner (gær). Alt du skal gøre er at anvende kokosolie på armhulen området flere gange om dagen for at behandle udslæt og lindre ubehag eller smerte.

Du må ikke stoppe læsning: længe skal en lur for hjernens fordele

Du kan også tilføje 2-3 dråber æterisk tea tree olie til 1 spsk kokosolie og anvende det til det berørte område. Den tea tree olie har mange anti-svampe egenskaber, der kan hjælpe dræbe infektion og lindre smerten, der er forårsaget af et udbrud i underarm områder.

Aloe vera til at behandle underarm udslæt, der forårsager smerte

Aloe vera kan også hjælpe med at behandle underarm dermatitis, der kan give smerter i dette område. Aloe vera har antimikrobiel og antiinflammatoriske virkninger og kan anvendes til at behandle forskellige hudproblemer herunder et udslæt underarm.

Nogle gange kan din deodorant forårsage smertefulde udslæt under armhulen. Kokosolie kan bruges som ingrediens i en naturlig deodorant.

muskel stamme, der forårsager smerte i armhulen

En muskel stamme kan medføre alvorlige smerter i armhulen. Muskel ryk normalt ske, når du gør for meget arbejde arm, for eksempel, når de udøver eller løfte tunge, eller udfører gentagne handling over en lang periode objekter.

For at lindre smerter armhule forårsaget af en muskel træk, er det tilrådeligt at hvile det angrebne arm. Så kan du også anvende en is i 20 minutter på 4 til 8 gange om dagen. Husk aldrig at anvende is direkte på huden. Husk på, at en kold behandling bør anvendes i 24 til 48 timer efter skaden. Efter denne periode skal du bruge varme terapi.

Forvredet skulder smerter som en årsag til armhulen

Hvis du dislocas skulder selvfølgelig du føler en intens smerte i den nederste del af din armhule og skulder. Du kunne også opleve prikken, svaghed eller følelsesløshed i nakken og armen.

I tilfælde af en forvredet skulder bør søge øjeblikkelig lægehjælp. Det anbefales, at for at lindre smerten ved en forvredet skulder applikationsbroderi is i det følsomme område i 20 minutter hver anden time. Beam løbet af de første to dage. Den passerer derefter at anvende et varmt vandflaske og anvende i 20 minutter.

Plexus brachialis skade

Den plexus brachialis skade er udtrykket refererer til en skade på nerverne forlader halsen på begge sider af kroppen. Disse nerver er ansvarlige for armbevægelser. Nerver kan komme til skade ved en hvilken som helst form for traumer, såsom sport eller være i en bilulykke. Plexus brachialis skade forårsager alvorlige smerter på alle områder, der blev beskadiget nerver, herunder smerter i armhulen.

Det er vigtigt at se en læge i tilfælde af skulderskader, fordi en plexus brachialis skade kan medføre tab af bevægelse i dine arme.

brystkræft

Det er vigtigt, at alle kvinder regelmæssigt kontrollere deres bryster af helbredsmæssige tegn eller ændringer. En indikation af brystkræft er klumper i brystet, armhule eller kraveben. Sommetider hævelse eller klumper i armhulerne kan forekomme før føler en knude i brystet. Dette skyldes, at brystkræft normalt spreder sig til lymfeknuderne først.

brystkræft som en årsag til smerte armhule

Hvis du har hævede lymfeknuder i armhulen eller smerte, bør du gå til en læge kontrollere dig. Brystkræft er mere held behandles, hvis fanget tidligt.

Du må ikke stoppe læsning: fordele ved frugt og grønne grøntsager

Selvfølgelig, Der er mange grunde til, at du måske har ondt i armhule, og det meste af tiden årsagen er uskadeligt. Men det er altid bedre at tale med en sundhedsfaglig uddannelse, hvis du har bekymringer.

Gastroøsofageal reflukssygdom (GERD)

I nogle tilfælde meget sjældne, kan GERD forårsage smerte i det generelle område af armhulen. GERD kan forårsage mellemgulvet til at blive betændt, og dette kan påvirke rygmarvsnerverne forårsager smerter i arme og skuldre.

Der er mange naturlige måder, du kan behandle fordøjelsesproblemer såsom gastroøsofageal refluks og halsbrand, såsom natriumbicarbonat og andre behandlinger.

Det er værd at bemærke, at GERD er også en af ​​årsagerne til mavesmerter efter at have spist.

brystsmerter

Brystsmerter er klassificeret som nogen form for ubehag, ømhed eller smerter i brystet eller underarm område. Den armhule og brystsmerter almindeligt påvirker kvinder før deres periode.

Der er en række årsager til ømme bryster harmløse og normalt betyde et symptom på kræft.

intercostobrachial neuralgi

Underarm smerter kan være forårsaget af neuralgi intercostobrachial. Dette er skader på spinal nerver til armen og forårsager smerte i armhulen regionen. Dette forekommer mest almindeligt efter brystkræftoperation, men smerte underarm kan også skyldes strålebehandling eller traumer til ribberne

Voks eller barbering

Fjern hår under armene kan give smerter lige efter processen. Hud kan også blive smittet, forårsager smerte i armhulerne. Voks og barbering kan også forårsage den inkarnerede hår under armene, der kan forårsage bump eller bumser, cyster i armhulen og endda smittet bylder. For at lindre irriteret hud efter barbering og forebygge smerter i armhulen, kan du anvende nogle aloe vera til det barberede område.

En lettere smerter i armhulen

Ud over de ovennævnte metoder til, hvordan man kan slippe af smerter i armhulerne, er der nogle hjem retsmidler, du kan prøve, hvis du har ømhed eller smerter i armhulen:

varmt bad

Et varmt bad kan hjælpe med at lindre smerter i armhulen. Du kan prøve at fordybe dig i et varmt bad i 20 minutter. Kan tilføjes til badet 1/2 kop bagepulver eller 1/2 kop Epsom salt eller havsalt. Dette kan hjælpe med at rense og fjerne giftstoffer fra huden og lindre irriteret hud.

massage

Du kan prøve at massere med lidt olie på det ømme armhule område for nødhjælp. Du kan tilføje 2-3 dråber lavendel olie 1 spsk kokosolie eller olivenolie og forsigtigt masseres ind i berørte område. Dette kan tilvejebringe den nødvendige nødhjælp og øger blodcirkulationen i armhulen.

god hygiejne

Altid praktisere god hygiejne og holde dine armhuler, og andre områder, der er udsat for infektion, ren og tør. Du skal bade og tørre ud helt efter aktiviteter fra vores unsub.

Livet skriver Lucida
Billeder shutterstock


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 47 = 52