160 anvender kokosolie

Meget har nævnt om kokosolie er, at de er store og de fordele, det kan give vegetabilsk olie. Siden deres anvendelse som madolie, de mest anbefalede, at dens medicinske og terapeutiske anvendelser gennem bidrag, der kan give os skønhedsbehandlinger for at levere kosmetik og kemikalier. I denne artikel invitere vi dig til at vide, hvad det er kokosolie.

Anvendelserne af kokosolie

Fordelene ved jomfru kokosolie

Blandt fordelene ved kokosolie vi kan finde en masse, for eksempel er antibakteriel (Dræber bakterier, der forårsager mavesår, hals infektioner, urinvejsinfektioner, tyggegummi sygdom og andre bakterielle infektioner), men anvendelser af denne vegetabilsk olie er mange, kan vi ikke love at afslutte med at læse 160 komplet liste over mulige anvendelser af kokosolie.

 1. Anti-kræftfremkaldende. Det har antimikrobielle egenskaber, så der effektivt forhindrer spredning af kræftceller og øger immunforsvaret.
 2. Anti-inflammatorisk. Det synes at have en direkte virkning ved undertrykkelse af inflammation og vævsheling, og kan også bidrage til at inhibere skadelige intestinale mikroorganismer, der forårsager kronisk inflammation.
 3. Antimikrobiel. Fedtsyremonoglycerider og medium kæde findes i kokosolie er de samme som dem af human mælk, og som har fremragende antimikrobielle egenskaber.
 4. En antioxidant. Det beskytter mod frie radikaler.
 5. Antiparasitære. Kæmper for at befri kroppen af ​​bændelorm, lus og andre parasitter.
 6. Anti-protozoer. Det kan bidrage til at bekæmpe Giardiasis, en fælles protozoal infektion i tarmene.
 7. Anti-virus. Fjerner vira, der forårsager influenza, herpes, mæslinger, hepatitis C, SARS
  (Kendt for at forbedre optagelsen af ​​næringsstoffer letfordøjelige, bliver det mere tilgængelige vitaminer og mineraler for kroppen)

Type kokosolie, du kan bruge

 • jomfruer (Uraffineret) Jomfru kokosolie uraffinerede er ideel til madlavning og bagning. Det kan bruges til at give kokos smag er meget mild. Denne olie har egenskaberne for kokos, fordi det ikke er blevet raffineret.
 • Raffineret kokosolie Det kan bruges til noget. Det har ingen lugt eller smag med Coco. Det er endnu ikke brugt, men mister nogle af sine sundhedsmæssige egenskaber under raffineringen.

Oplev de 160 anvendelsesmuligheder for kokosolie

Før navngive hver af de fordele og hjælpeprogrammer, der har kokosolie, vi fremhæve de tre vigtigste anvendelser:

1. Kokosolie kost

Denne olie har en fedt, der kan øge vægttab, og der er mange mennesker, der bruger det i dag, i mange dele af verden for at tabe sig.

Den indeholder en unik kombination af fedtsyrer, som kan hjælpe med at fremskynde stofskifte. Undersøgelser viser, at kun tilføje kokosolie som en sund ingrediens i din kost, kan du få tabe fedt, især abdominal fedt, betragtes som den farligste fedt.

2. For at forbedre hår kvalitet

En af de bedste applikationer kokosolie er dets anvendelse som en hårbalsam og der er mange måder at bruge det til dette formål. Hans rigtige handling på håret er fokuseret på hår trænger dybere og hurtigere end andre balsam. Du kan fugter hovedbunden og tilføje glans til dit hår.

Ligeledes kan det også hjælpe tykkere øjenvipper og vende dens fald generere et beskyttende lag på dem. Denne vegetabilsk olie er et ideelt supplement til skønhedsprodukter.

3. For at forbedre hudens

den organisk kokosolie kan være stor at fugte, begge hænder, som i andre dele af kroppen, herunder læberne. Påfør denne olie sikrer, at din krop kan din hud blive hydreret og dermed forhindre tørhed.

olie-de-kokos-til-le-fortykkelse-of-the-øjenbryn

Kokosolie for krop hygiejne

1. Alder pletter (Også kendt som leverpletter) - Anvendelse kokosolie direkte i området vil hjælpe fade pletter.

2. aftershave. Kokosolie vil hjælpe med at helbrede din hud efter barbering uden at tilstoppe porerne. Du kan også gøre denne opskrift til en barberskum, hvor der anvendes denne ingrediens.

3. Behandl skaldethed. Det er anvendt tre gange om dagen til det berørte område hårtab. Kokosolie hjælper celle regenerering.

4. Fjern modermærker. Det kan anvendes efter laserbehandling for fuldstændig fjernelse. Det kan også anvendes efter behandling med æble cider eddike til at hjælpe med at støtte processen med misfarvning af huden.

5. Body scrub. Du kan bruge blanding af kokosolie og sukker til at gnide hele kroppen. Skyl og din hud bliver glattere. Du kan tilføje nogle æteriske olier, hvis du ønsker en bestemt duft.

6. Behandl blå mærker. Påføres direkte på såret, kokosolie forbedrer helingsprocessen ved at reducere hævelse og rødme.

7. insektbid. Når det anvendes direkte på et insekt brod, kokosolie kan stoppe kløe og brændende fornemmelse, og fremskynde helingsprocessen.

8. forbrændinger. Det er anvendt til den berørte samme og fortsat anvendelse, indtil helet område. Det vil mindske risikoen for permanent ardannelse mærker og fremmer heling.

9. Bare gnide lidt på læberne og fungere som blødgørende og beskyttende middel. Du kan også prøve denne hjemmelavede balsam for at forbedre kvaliteten af ​​dine læber.

10. Hvis du har problemer med tør hud på hovedbunden af ​​din baby, kokosolie ikke blot nærer barnets hud, men også hjælper med at fjerne skorpen. Bare gnide på hovedbunden, om en teskefuld om dagen af ​​denne olie vil være tilstrækkelig til at fugte din hud.

11. Behandl skæl . Kokosolie opsuger at opnå fugtgivende tør hud i hovedbunden og lindre symptomerne på skæl. Det hjælper også styre udskillelsen af ​​agn hovedbund, en anden væsentlig årsag til skæl og fedtet hår.

12. En naturlig deodorant. Kokosolie kan anvendes som en deodorant, men er endnu mere effektiv i kombination med pulveriseret majsstivelse og arrowroot natriumbicarbonat.

13. Til bleudslæt. Meget betryggende at lindre symptomer hos børn uden skadelige kemikalier. Også sikkert for stofbleer.

14. eksfolierende. Kokosolie blandet med sukker eller havsalt er en meget nærende og sikker at bruge effektiv i hele kroppen krat og.

15. Creme til øjenlågene eller poser under øjnene. Anvend under øjnene for at reducere hævelser, poser og rynker.

16. Vask ansigtet. Kokosolie blanding af lige dele med olivenolie, mandelolie, avocadoolie og ricinusolie og i stedet bruge sæbe til at vaske deres ansigter. Wet dit ansigt, gnide olien og lad stå i to minutter, skyl og tør. En teskefuld kan være rigtigt.

17. Hår balsam for en dyb behandling. Det kan bruges som hårbalsam ved at anvende en teskefuld kokosolie i enderne af håret og derefter distribuere. Til yderligere behandling, gnides med en spiseskefuld af denne olie på tør hovedbund og forsigtigt fordelt til enderne. Så må du sætte en badehætte for at undgå pletter på tøjet og seng, så du kan lade den være tændt hele natten.

18. hårgele. Gnid nogle hænder og distribuere i håret (til krøllet hår) eller ved hjælp af en kam fra hovedbunden til spids for lige eller bølget hår.

19. Healing nedskæringer eller skrammer. Det er meget effektiv, når den påføres sår og skrammer, kokosolie danner et tyndt lag, der beskytter såret mod ydre støv, bakterier og vira.

20. Naturlig smøremiddel. Det er en helt sikker personlig smøremiddel, som du kan bruge til at få den smørende effekt uden bivirkninger på huden.

21. En god makeup remover. Brug en vatpind og lidt kokosolie og du vil blive overrasket over hvor godt det virker til at fjerne makeup rester og efterlader en ren men fugtes.

22. Massage olie. Brug kan være meget simpelt, bare nødt til at tage nogle kokosolie på hænderne og begynde at give en massage.

23. fugtgivende. Ideel til at anvende i hele kroppen, herunder hals og ansigt og få fugter huden.

24. fjerne modermærker. Når den påføres efter en komprimere æble eddike i flere uger, kan mol fjernes eller simpelthen forsvinde, i kombination med kokosolie effekter vil være meget mere mærkbar.

25. Behandl revnede brystvorter. Det virker meget godt at nære revnede brystvorter og tør hud, lindre smerte, den producerer. Påfør bruge et stykke vat og lad det arbejde i området i flere timer.

26. Vend tilbage fedtet hud. Brug en lille mængde af denne olie på din hud, før du anvender makeup, eller du kan også sætte det på området for at fjerne fedme.

27. Behandling før vask hår. Gnid lidt på hovedbunden og håret før vask. Dette er især nyttigt for dem med meget krøllet hår.

28. For hudpleje efter barbering. Kokosolie hjælper med at reparere hudskader forårsaget af barbering, foruden kan også bruges som en af ​​de vigtigste ingredienser i hjemmelavet barberskum.

29. Forkæl hudproblemer. Kokosolie lindrer hudproblemer såsom psoriasis, dermatitis og eksem.

30. Treat strækmærker med kokosolie. Denne olie er meget godt for nærende beskadigede eller røde og hvide striber hud. Det kan ikke være det magiske kur mod strækmærker, men det vil bidrage til at forbedre kvaliteten af ​​din hud.

31. For forbrændinger. Frota rigelige mængder af kokosolie på den berørte enten lavere eller tambein i tilfælde af irritation og friktion brandsår område.

32 Som solcreme. Du kan bruge denne olie som en hjemmelavet solcreme, der hjælper med at beskytte din hud mod skadelige UV-stråler.

33. Ear. Bland kokosolie med hvidløg og sætte et par dråber i det berørte øre i ca 10 minutter. Du kan gøre dette 2 til 3 gange om dagen for at få lindre ørepine.

34. For Tatoveringer. Du kan bruge kokosolie på tatoveringer og vil hjælpe med at holde pigment farver. Du kan også bruge det til din nye tatovering, vil olien fremskynde helingsprocessen og mindske risikoen for infektion.

35. tandpasta. Der er talrige opskrifter, som kan forberede din egen tandpasta, en af ​​de mest effektive blander kokosolie og natriumbicarbonat og derpå påføre blandingen med din tandbørste. Du kan læse mere information om at lave en tandpasta med kokosolie.

36. Forebyggelse og reduktion af rynker. Gnide kokosolie med cirkulære bevægelser til behandling sagging hud bidrager til at styrke bindevæv at reducere rynker.

kokosolie bruger i sundhed

Olie-de-kokos

37. Amning. For mødre ammer, med et forbrug på 3 ½ spsk kokosolie hver dag kommer til at berige mælkeproduktionen. På den anden side, kan du også gøre brug af et biprodukt er kokosmælk, ideel til at fortrænge brugen af ​​pasteuriseret mælk.

38. sunde knogler og tænder. Denne olie hjælper absorption af calcium og magnesium, som fører til bedre udvikling af knogler og tænder.

39. Fordøjelsen.  Mættet fedt i kokosolie hjælp til at kontrollere svampe, der forårsager fordøjelsesbesvær og andre problemer i forbindelse med fordøjelsen, såsom irritabel tarm-syndrom.

40. Øger energi. Kokosolie øger energi og udholdenhed, så det er en stor supplement til atleter og dem, der har brug for en hurtig samle mig op.

41. For at fremskynde stofskifte. Kokosolie har vist sig at være effektiv til at stimulerer metabolisme, forbedre thyreoideafunktion, og skala energi niveauer, hvilket vil bidrage til at mindske uønskede fedt og øge muskel (ved hjælp af motion, selvfølgelig).

42. Gavnlig for diabetes. Forbedrer insulinsekretion og udnyttelse af blodglucose så det er ideelt til diabetikere og ikke-diabetikere.

43. Forbedrer lungefunktionen. Forøger fluiditeten af ​​cellemembraner.

44. sygdom. Gnid lidt kokosolie på indersiden af ​​håndleddet og underarmen at berolige denne maveproblemer.

45. For næseblod. Kokosolie kan forhindre blødning af næsen som er forårsaget af følsomhed over for ekstrem varme og ekstrem kulde også.

46. For at forberede sunde opskrifter. Denne olie er ideel til brug i dine opskrifter, på måder, der måske var uvidende og kan bruge det som en direkte ingrediens giver en lækker smag til dine forberedelser.

47. Stress Relief. Coconut egenskaber kan lindre mental træthed, ved at anvende kokosolie i hovedet af en cirkulær bevægelse eller få massage reducere stressniveauet. Den naturlige duft af kokos er ekstremt beroligende dermed bidrage til forstærke effekten af ​​massage.

48. bedre absorbere vitaminer. Fedt af denne olie hjælper også i absorptionen af ​​vitaminer, mineraler og aminosyrer.

49. Vægttab. Mættet fedt bidrage til vægttab og kontrol cravings. Det øger også stofskiftet.

Kokosolie til helbredsproblemer

(Når det tages internt det kan hjælpe med at forhindre eller endda kurere disse sundhedsproblemer)

50. Det kan løse problemerne med sure opstød. På denne måde kan forbedre fordøjelsesbesvær, hvis den tages efter et måltid.
51. effektiv i behandlingen af binyretræthed.
52. behandling af allergier (såsom sæsonbetinget høfeber)
53. Kokosolie kan hjælpe med at forhindre demens og Alzheimers sygdom.
54. Kokosolie har vist sig at bidrage til at vende astma, selv hos børn.
55. Denne olie kan hjælpe med at bekæmpe candida bidrager til at forbedre hjernens funktion hos børn, kan på denne måde være meget effektiv til at behandle autisme.
56. Kokosolie kan forbedre tarmfunktionen.
57. Behandl luftvejsinfektioner.
58. Den Kokosolie kan hjælpe med at forhindre kræft. Det har vist sig at hjælpe med at forhindre kolon og brystkræft i laboratorieforsøg.
59. Denne vegetabilsk olie, takket være fordelene ved egenskaberne af kokos, kan være en effektiv naturligt middel, der kan hjælpe med at helbrede Candida albicans.
60. Det kan bidrage til at normalisere kolesterol, sænke dårlige kolesterol i blodet.
61. kronisk træthedssyndrom
62. Effektiv til behandling af Crohns sygdom, og den resulterende inflammation.
63. Brugen af ​​kokosolie i din ansøgning med massage kan hjælpe med at forbedre blodcirkulationen vende kold følelse.
64. Du kan helbrede forkølelse og flus.
65 er en naturlig måde at modvirke forstoppelse. Du kan forbruge en teskefuld kokosolie fastende og begynder at lægge mærke resultater meget hurtigt.
66. Cash til behandling af cystisk fibrose.
67. Fordelene ved kokosolie kan være en stor allieret for behandling af depression og forbedre stemningen.
68. behandle diabetes. Det bidrager til at opretholde niveauet af blodsukker stabilt.
69. hjælper adresse lidelser, såsom dysenteri, som er en inflammatorisk tarmsygdom problem, hovedsageligt påvirker tyktarmen.
. 70 Cure eksem. Udover at blive brugt internt, mange behandlinger har succes kokosolie anvender eksternt.
71. lindre ødem (væskeophobning i kroppens væv)
72. Du kan give en energiindsprøjtning til din krop.
73. Kokosolie er kendt for at reducere epileptiske anfald.
74. Fever Support
75. De kvaliteter spiseolie har kokosnød kan hjælpe med at behandle skællet og tør hud, hvilket gør det glattere og mere skinnende.
76. Du kan vende sygdommen galdeblæren og lindre smerter.
77. rebertir kan hjælpe store lagre af luft i maven og luft i maven.
78. Fjern de H. pylori bakterier, som ofte forårsager gastrisk problemer.
79. Kokosolie hjælper med at fjerne hovedlus.
80. Behandl hjertesygdom (beskytter arterierne i læsioner forårsager aterosklerose)
81. hæmorider, kan det være eksternt eller internt påføres to gange dagligt
82. Kan lindre nogle typer af virus, da det kan virke som et naturligt antibiotikum.
83. Egenskaberne af kokosolie kan hjælpe behandle hedeture.
84. Kan hjælpe med at behandle hyperthyreoidisme.
85. Kokosolie er en naturlig promotor af immunsystemet
86. Sund til brug, når du har problemer med irritabel tyktarm.
87. Kan bruges til Gulsot problemer.
88. Til behandling af nyresygdom.
89. nyresten (opløsningshjælpestof deraf)
90. Leversygdomme
91. lungesygdom
92. For en person, der lider af underernæring og kronisk træthed, kan denne olie være en energikilde, der vil fylde dig med vitalitet.
93. For at forbedre den mentale klarhed og få mere klarhed.
94. Lindring af menstruation i forhold til smerter / kramper og tung blodgennemstrømning
95. Migræne (med regelmæssig brug)
96. Treat mononukleose, som er en smitsom sygdom kendt som "kysse sygdom" og kan afhjælpes ved brug af kokosolie.
97. behandler osteoporose.
98. Fortrydelse problemer i forbindelse med pancreatitis.
99. Hjælper fjerne parasitter fra kroppen.
100. Effektiv til behandling af periodontal sygdom og tandcaries
101. For at vende væksten af ​​prostata (benign prostatahyperplasi)
102. Rickets
103. hudproblemer
104. skørbug
105. mavesår
106. Fjern champignon fødder med kokosolie er meget effektiv.
107. Behandl sprukne læber og mund problemer såsom trøske.
108. Forbedring af thyreoideafunktion (Regulerer overaktiv eller underaktiv skjoldbruskkirtlen)
109. Du kan helbrede colitis ulcerosa.
110. Behandl skjoldbruskkirtlen - Yderligere resultater har vist regelmæssige blodprøver hver gang skjoldbruskkirtlen efter indtagelse kokosolie per dag
111. Stærkt anbefales brugen af ​​denne olie unfecciones problemer urinvejene (blære infektioner)

Flere anvendelsesmuligheder for sundhed

112. behandle acne med kokosolie.
113. Allergi og høfeber. Du gnide nogle inde i næseborene for hurtig lindring.
114. Kokosolie er effektivt til at vende problemerne i forbindelse med fodsvamp.
115. Du kan lindre smerter og ømme muskler tilbage.
116. Koger og Cyster kan behandles takket være fordelene ved kokos.
117. Behandling af fordærve sår og sår i munden med kokosolie kan hjælpe med at helbrede hurtigt.
118. Kokosolie kan hjælpe med at reducere cellulite.
119. Treat omskæring. Kokosolie er meget effektiv til behandling af problemer relateret til at afhjælpe dette problem.
120. decongestant. Gnide kokosolie på brystet og under tilstoppet næse, kan dette lindre en kold eller allergi.
121. På øreinfektion. Placer et par dråber i øret to gange om dagen til smertelindring. Du kan også bekæmpe infektion.
122. behandle kønsvorter ved lokal applikation kan give stor lettelse på dette problem.
123. Cure tandkødssygdomme og gingivitis (anvendt som tandpasta eller gnide direkte på tandkødet)
124. Herpes (topisk og taget internt)
125. urticaria (lindrer kløe og reducerer inflammation)
126. godbid rødme i øjnene (du kan anvende kokosolie omkring øjet)
127. Kokosolie kan lindre problemerne forbundet med ringorm, en svampeinfektion forårsaget.
128. effektive til behandling af tandpine.
129. kan hjælpe med at fjerne vorter.

Bruger i køkkenet

hvordan man bruger kokosolie

130. Du kan bruge kokosolie som en erstatning for smør eller afkortning.
131. anvendelser som et ernæringstilskud. Det bør smelte kokos og tilføje til smoothies.
132. kan anvendes kokosolie i fast form til smøring pander.
133. Som erstatning for forskellige olier væske (bagning, kogning, sautering, etc.).

Til behandling af problemer i dyr

Altid konsultere din dyrlæge før behandling dit kæledyr med hjem forberedt, men den anbefalede dosis for dyr er 1/4 tsk pr 10 pounds af kropsvægt, to gange om dagen.

134. Kokosolie hjælper til at kurere fordøjelsesproblemer, som inflammatorisk tarmsyndrom og ulcerativ.
135. Hjælp gigt problemer eller ledbånd.
136. Hjælper med at fjerne hoste. Brug kokosolie med citronsaft og honning, kan det være en stor allieret til at behandle hoste problemer.
137. Ved lokal anvendelse, det fremmer heling af nedskæringer, sår, hudorme, tør hud, bid og stik.
138. Treat hudtilstande, såsom eksem, allergier, kontaktdermatitis, og kløende hud.
139. desinficerer nedskæringer og fremmer sårheling.
140. Ideel til hunde og katte til generelle velbefindende. Du kan give dit hår mere glans og glathed.
141. Du kan reducere lugten hos hunde og forbedre udseendet af deres pels.
142. Det giver ekstra energi til dit kæledyr.
143. Hjælper med at reducere vægten og øge energi.
144. forbedrer fordøjelsen og absorption af næringsstoffer.
145. Du kan efterlade et blankt udseende til dine dyr samtidig medvirke til at deodorize den lugt, der ofte forlader.
146. triglycerider med middellang kædelængde (MCT) er blevet vist at forbedre energimetabolisme og kan formindske akkumulering af amyloid-protein resulterer i hjernelæsioner hos ældre hunde.
147. For at forebygge og behandle gær infektioner og svampe, såsom Candida.
148. reducerer allergiske reaktioner og forbedrer hudens sundhed.
149. Reducerer eller fjerner dårlig ånde hos hunde.
150. Regula balance og insulin og fremmer normal skjoldbruskkirtel funktion.

Andre anvendelser for kokosolie

151. For at afmontere tyggegummi. Bare gnide nogle kokosolie løbet tyggegummi fast, lad i ca 30 minutter, så kan du nemt fjerne det.
152. Kokosolie kan bruges som et effektivt korrosionsbeskyttende middel og lim remover. Du skal blot anvende dem på overfladen, der skal behandles, og derefter sende en gammel tandbørste eller svamp til at forlade helt ren overflade.
153. Beskyttelse mod insekter. Kokosolie med ekstrakt blanding af pebermynteolie kan være et effektivt frastødende for myg.
154. Ideel til rengøring af lædervarer.
155. Til smøring af træplader og skåle.
156. Hjælper polere bronze. Alt du skal gøre er at gnide lidt olie på en bomuld håndklæde og derefter rengøre bronze. Ren og hjælper uddybe farven på bronze.
157. polere møbler. Kokosolie med lidt citronsaft kan hjælpe med at polere træmøbler. Vi anbefaler dog, at du prøver det for første gang i en meget lille diskret del af dine møbler for at sikre det fungerer på den måde, du ønsker.
158. Kokosolie kan også rense metalgenstande med meget gode resultater.
159. Til polering køkkengrej
160. Ideel til at lave naturlig sæbe

Skrivning: Livet Team Lucida


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

83 − 73 =