De vidunderlige egenskaber og fordele ved ingefær

Ingefær er formentlig en af ​​de foretrukne stoffer og ingredienser verden køkken. En flerårig urt hjemmehørende i Kina og Indien, er ingefær været brugt i århundreder i asiatiske køkken og for sine terapeutiske egenskaber.

ingefær

Dens mange sorter dyrkes i hele Asien, Australien, Sydamerika, Jamaica og USA Dens fine grønne blade ligne Baby spinat, de kan spises i salater, men rødderne af planten, kaldet jordstængler, er hvor ligger fordelene ved ingefær.

Fordele og egenskaber af ingefær

Ginger fordele er utallige, det har taget spørgsmålet op i vores artikler på mange måder, men vi vil straks beskrive nogle af disse fordele nedenfor.

Øger stofskiftet ved at brænde kropsfedt

Baseret på forskning, er det blevet vist, at ingefær hjælper med at forbrænde fedt ved at forbedre processen med vægttab. Indtagelse af ingefær, blandt andre krydderier, fundet som driver fedt fordøjelse og absorption under forbrug af højt fedtindhold kost. Det er fordi ingefær øger galde sekretion og stimulerer aktiviteten af ​​pancreaslipase, og samtidig letter energiforbrug for at forhindre ophobning af fedt absorberes.

Lindrer højt blodtryk

Ingefær kvalitet hot opretholde kroppens, forbedrer og stimulerer omsætning og afslapper musklerne omkring blodkar, fremme strømmen af ​​blod gennem kroppen.

reducerende gasser

Ingefær er en meget stærk carminative, hvilket betyder, at inducerer overskydende gas for at forlade kroppen. For meget gas akkumuleret i dit system kan trykke de sarte organer i torsoen. En carminative som ingefær gas trykke ned og ud på en sund måde, og også forhindrer yderligere gas til at akkumulere igen.

forebygger kræft

En af de mest interessante udviklinger i diskussionen om ingefær og dens indvirkning på menneskers sundhed har været en positiv sammenhæng mellem deres organiske forbindelser og forebyggelse af kræft. De gingeroler, de samme forbindelser, der giver ingefær sin anti-inflammatoriske egenskaber, har også vist sig at forebygge carcinogen aktivitet i tyktarmen, der kan føre til kolorektal cancer.

Dette er en anden måde at ingefær gavner gastrointestinale system, så det er et perfekt supplement ved siden af ​​hvert måltid. Imidlertid har nyere undersøgelser også knyttet disse gingeroler til apoptose i ovariecancerceller, hvilket reducerer væksten af ​​tumorer og cancerceller uden at skade raske celler omkring dem.

ingefær olie

Detoxifies og desinficerer

Ingefær er godt for at fremme sveden i dem, der spiser, som altid er en god ting i moderate mængder. Sweat ikke blot renser porerne og giver din krop til at fjerne giftstoffer gennem væsken, men forskning har også vist, at sved indeholder en forbindelse med kæmper bakterier, kaldet dermicidina. Ingefær er blevet positivt forbundet med reduktion af bakterielle infektioner og viral i en person, der sveder jævnligt, da det kan skabe et skær på huden, et beskyttende lag af hidtil ukendte proteiner.

Ingefær hjælper med seksuel aktivitet

Det er kendt som en kendt afrodisiakum, Ingefær har været brugt i årevis for at vække begær og forbedre den seksuelle aktivitet. Lugten af ​​ingefær har en unik charme, der er med til at etablere seksuel forbindelse. For ikke at nævne, ingefær hjælper også øget blodcirkulationen, så blodet flyder lettere halvdelen af ​​afsnittet krop, et vigtigt område for præstationer i dette område.

menstruationssmerter og migræne

Kramper er kroppens måde at advarsel om en form for fare eller skade. I dette tilfælde, prostaglandiner, hormoner, der fungerer som kemiske budbringere, er de vigtigste aktivatorer symptomer som kramper, og feber. Forskerne mener, at høje niveauer af prostaglandiner bidrager til øget menstruationskramper. Ginger hjælper med at reducere prostaglandin niveauer i kroppen, lindre kramper.

Du må ikke stoppe læsning: Frisk græskar smør med ingefær

influenza

Ingefær er ordineret til at bekæmpe sygdomme og infektioner i århundreder. Dens beroligende virkning hjælper med at reducere akut symptom responser af kroppen til de beskadigede celler i kroppen. Mens hvide blodlegemer arbejder i celler og er patching forsvar mod sygdom, også det virker som en barriere for høje niveauer af prostaglandiner, der inducerer feber, hovedpine og kramper.

Andre sundhedsmæssige fordele af ingefær i øjeblikket omfattet af undersøgelsen er deres rolle i at reducere hjertesygdomme, gigt, migræne, depression og helbrede angst relateret til stress.

Ingefær kan undertiden have bivirkninger for dem, der lider af galdesten, da græsset ansporer strømmen af ​​galde fra galdeblæren. Derfor, hvis der forventes en sådan tilstand, eller hvis du har en historie af galdeblæren betingelser, er det bedst at konsultere en læge, før forbrugende dette krydderi.

Behandler kvalme

Ingefær er blevet bredt vist sig at forebygge og behandler svimmelhed, mave slapper af og lindrer kvalme. Nogle undersøgelser konkluderer, at ingefær hjælper helbrede graviditetsbetinget kvalme, svimmelhed og kemoterapi. Hurtig absorption og hurtig regulering af kropsfunktioner, kure kvalme uden bivirkninger af moderne medicin.

Reducerer blodsukker og øger insulinfrigivelse

Forskning ved University of Sydney i Australien, fandt, at ingefær er effektivt til at kontrollere blodsukkeret for mennesker med type 2-diabetes Undersøgelsen, offentliggjort i tidsskriftet Planta Medica viste, at ekstrakter af ingefær kan øge absorptionen af glukose ind i muskelceller uden brug af insulin, så det kan hjælpe med at styre høje niveauer af blodsukker.

Flere andre undersøgelser har også etableret ingefær til at have en forebyggende effekt mod komplikationer af diabetes. Ingefær kan beskytte leveren hos en diabetiker, nyre og centralnervesystem og mindske risikoen for grå stær, en almindelig bivirkning af sygdom.

Hjælpemidler i fordøjelsen

Ingefær er måske den bedste urt for fordøjelsen. Det hjælper med at nedbryde proteiner til at befri maven og tarmene gas. Det hjælper også med fordøjelsen af ​​fed mad.

Helbreder hjerte

Høj kalium, mangan, chrom, magnesium og zink, og kendt for sine anti-inflammatoriske egenskaber, er ingefær været brugt i årevis til behandling af hjertesygdom. I kinesisk medicin, blev det sagt, at de terapeutiske egenskaber af ingefær styrket hjerte og ingefær olie bruges ofte til at forebygge og behandle hjertesygdomme.

Moderne undersøgelser viser, at forbindelser med græs arbejde ved at sænke kolesterol, regulere blodtrykket, forbedre blodgennemstrømningen og forhindre blokerede arterier og blodpropper - som alle bidrager til at reducere risikoen for hjerteanfald og slagtilfælde.

ingefær kop vand

Styrker immunsystemet

Det er en vidunderlig stimulans af immunsystemet, så det er en populær behandling for forkølelse og flus. Og fordi det hjælper lindre symptomer på øvre luftvejsinfektion, også det fungerer i hoste, ondt i halsen og bronkitis.

Rengør mikrocirkulation af kroppen, herunder brysterne irriterende kanaler som antændes under forkølelse. Spice drink med citron og honning er et populært middel mod forkølelse og influenza er gået i arv i generationer, både øst og vest.

Det har også termogeniske egenskaber, så det kan varme kroppen i den kolde og, hvad der er mere vigtigt, kan det fremme en sund sveden. Denne type af sveden, som hjælper afgifte kroppen og hjælp i frigivelsen af ​​forkølelsessymptomer, har også vist sig at bekæmpe bakterie- og svampeinfektioner.

Du må ikke stoppe læsning: Ingefær og hvidløg med honning til 8 almindelige lidelser

Nyere forskning i Tyskland, fandt et potent anti bakterier, der er indeholdt i sved, de kaldte dermicidina. Dette er gjort i svedkirtlerne af kroppen, er det udskilles i sved og transporteres til hudens overflade, som arbejder for at yde beskyttelse mod bakterier, såsom E. coli og svampe såsom Candida albicans.

Bedst af alt, har ingefær koncentreret virksomme stoffer, som let absorberes af kroppen, så du ikke behøver at bruge meget for sine gavnlige virkninger.

sænker LDL

Undersøgelser viser, at ingefær kan reducere cholesterolniveauer ved at reducere absorptionen af ​​kolesterol i blodet og leveren. Dens ekstrakt kan hjælpe med at reducere indholdet af LDL (dårlig kolesterol) i kroppen, hvilket reducerer risikoen for at udvikle hjertesygdom.

Kraftfuld antioxidant: forsinket DNA-skader

Mange undersøgelser rundt om i verden har fundet, at denne rige krydderi indeholder stærke antioxidant egenskaber, der hjælper med at beskytte lipidperoxidation (harskning) og DNA-skader.

Antioxidanter er ekstremt vigtige, fordi de giver beskyttelse mod frie radikaler, som hjælper med at reducere de forskellige typer af degenerative sygdomme, der kommer med aldring, såsom kræft, hjertesygdomme, diabetes, gigt, Alzheimers og mere.

selv alle krydderier er kendt for at være kraftige antioxidanter, ingefær synes at være ekstra almægtig. Den indeholder 25 forskellige antioxidant alene. Dette gør det effektivt i bekæmpelsen af ​​en række frie radikaler, og i forskellige områder af kroppen.

Anvendelsen af ​​ingefær

o-JENGIBRE-facebook

Valg af ingefær

Når det er muligt, vælge frisk ingefær på tør form, da det ikke kun er overlegen i smag, men indeholder højere niveauer af GINGEROL og aktiv protease (antiinflammatorisk deres forbindelse). Frisk ingefær sælges i den del af markedet råvarer. Når du køber frisk ingefær, kigge efter en rod med en fast og glat hud, fri for skimmel og med et par drejninger og mulige udbrud. Hvis det er krøllet, det er tørt og træagtig indeni.

Unge eller moden

Ingefær er generelt findes i to former, hvad enten ung eller moden. Modne, den mest udbredte, har en hård hud, der kræver afskalning mens unge, som regel kun tilgængelig på de asiatiske markeder, er det ikke nødvendigt at fjerne huden. At fjerne huden af ​​moden frisk ingefær, fjern skræl med en skrællekniv.

Hvordan til at lave mad og forbruge ingefær

Ingefær kan skiver, tern eller julienned. Give aroma til en plade afhænger af, hvornår tilsat under tilberedningen. Han tilføjede at begynde, give en mere subtil effekt.

Ved at kombinere de komplementære varianter af frisk ingefær med krydret hvidløg smag ikke kun tilføjer en vidunderlig smag, dets antivirale kvaliteter er et glimrende middel mod forkølelse og influenza.

Udarbejdet som en te, det fremkalder sveden, som hjælper feber køre deres kursus. Også det puster nyt liv og hjælper med at stimulere immunforsvaret. Til en kop te, placere omkring fem eller seks tynde skiver af ingefær i varmt vand. Tilsæt citron og sødestof, hvis det ønskes (kan være honning).

Frisk ingefær kan opbevares i køleskabet i et ventileret beholder op til tre uger, hvis venstre ikke flåede tomater. Unpeeled opbevares i fryseren vil forblive i op til seks måneder.

Forskning og Skrivning: Livet Lucida


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 5 = 1