20 fordele ved magnesiumchlorid

Fordelene ved magnesiumchlorid kan hjælpe med at behandle en række tilstande, såsom depression, migræne, knogle problemer og nyrer blandt mange andre sygdomme, der kan behandles. Den er velegnet til alle aldre og kan være et ideelt supplement til enhver sund kost. 

magnesiumchlorid

Ved midaldrende mand oplever lav energi, træthed og sygdomme, der forringer vores livskvalitet, er det fordi efter 40 år, den menneskelige krop begynder at absorbere mindre og mindre magnesium af deres kost, der forårsager aldring og sygdom.

Derfor Magnesium Chloride bør tages efter alder som et kosttilskud for at sikre, at vi har det nødvendige beløb for at undgå egne dårligdomme i alderdommen.

Du vidste ikke, Magnesiumchlorid er en kemisk forbindelse, fremstilling af en balance af mineraler i kroppen, reaktiverer vitale funktioner af organer, nyrerne accelererer for at forhindre ophobning af urinsyre.

Han arbejder afkalkning membran leddene og calcific sclerose angreb for at forhindre hjerteanfald; vitalizes rense blodet og ilter hjernen; vender tilbage og bevarer ungdommen til alderdommen.

Fordele ved magnesiumchlorid

Vi besluttede at bringe en nyttig guide til de bedste 20 sundhedsmæssige fordele forbundet med denne kemiske forbindelse kendt som magnesium, måske jeg kan være til hjælp, hvis du oplever en svækkelse egen midtvejskrise og indgår som et supplement til din daglige kost og spise fødevarer, der indeholder høje koncentrationer af dette kemikalie.

1. Magnesium og blodtryk

Magnesium spænding aftager vaskulær muskulatur at forbedre cirkulation og lavere blodtryk. Dette understøttes af verificerbare videnskabelige undersøgelser.

Folk, der begynder at tage magnesium erfaring en næsten øjeblikkelig kontrol over deres hypertension, ifølge vidnesbyrd gjort læger og specialister er forpligtet til at reducere doserne af kemiske hypertensive.

2. Magnesium og myokardieinfarkt

Nogle videnskabelige undersøgelser understøtter det faktum, at mennesker, der lider af akut myokardieinfarkt har magnesiummangel. Mange sager begynde med hjertebanken og arytmier efter ender i et hjerteanfald. Det samme arytmi kan være dødelig, som i tilfældet med sportsfolk.

3. Nyresten

den Tilstrækkelig indtagelse af magnesium nedsætter sandsynligheden for nyresten, fordi denne forbindelse reducerer risikoen for forkalkninger i uhensigtsmæssige steder kæmper ophobning af calciumoxalat det er synderen 90% af nyresten.

4. Forbedret knoglekvalitet

magnesiumchlorid for knogler

Osteoporose er en svøbe, der slår mænd og kvinder efter alder 35 og forårsager knoglebrud og tendenser med lethed vanskeligheder.

Du må ikke stoppe læsning: 10 tegn, du har tarm bakteriel overvækst

Det har vist sig, at tager magnesium kosttilskud forbedre problemer i forbindelse med osteoporose op til 80%, og der er en signifikant sammenhæng mellem calcium indtag og magnesium absorption så du bør huske på, at hvis du tager kalktilskud er en næsten obligatorisk spørgsmål, du bør indtage magnesium.

Det samme kan siges om sunde tænder. I en undersøgelse i New Zealand fandt det, at caries-resistente tænder havde i gennemsnit dobbelt så meget magnesium end andre tænder udsat for dem.

5. Behandling af astma

I dette område finder magnesium som en vigtig allieret, kemien har vist. Hos astmapatienter fandt det 20% af magnesiummangel. Magnesium hjælper i behandlingen af ​​astma til at være beroligende, forbedre forsvar og hjælper med at reducere inflammation.

6. Magnesium og kronisk træthed

Ved kronisk træthed er fundet (skønt ikke altid) lav magnesium niveau. Magnesium forbedrer omdannelsen af ​​mad til energi og fitness, så det er nyttigt for trætte mennesker og atleter.

7. Hærdning migræne

Det hjælper til at helbrede migræne, især siden indførelsen af ​​chlorid har en specifik virkning på fedtlever og akkumuleringen af ​​galde (migræne er i en bilious tilstand)

8. Forbedrer nyrefunktion

Magnesiumchlorid hjælper med et velfungerende nyrefunktion, ved at holde oxygenfrie urinveje kalkaflejringer.

9. Metabolisk syndrom eller Syndrom X

magnesiumchlorid behandle migræne

Magnesium kan baggrund resistens treat insulin, som er en af ​​hovedårsagerne til essentiel hypertension. Dets rolle i forvaltningen af ​​denne tilstand er primært at behandle metabolisk syndrom.

10. Forbedrer leverfunktion

frem for alt i alkoholisk patient bør indtage magnesium kosttilskud, fordi alkoholen nedsætter niveauerne af dette mineral i kroppen. Desuden magnesiumchlorid forbedrer fedtlever, til stede i alle alkoholikere.

11. Magnesiumchlorid bekæmpe stress

også stress, almindelig i avancerede vestlige samfund er i stand til at ødelægge mængden af ​​magnesium i vores krop ved neurohormonale mekanismer. Til gengæld magnesiummangel ændrer hjernens kemi forårsager at være mere følsomme til at lide det en ond cirkel af skadelige konsekvenser er således etableret.

Magnesiumchlorid har en beroligende effekt på nervesystemet. af denne grund er det meget udbredt at fremme god søvn. Det kan også bruges til at berolige irriterede og overexcited nerver. Det er især nyttigt med epileptiske anfald, kramper hos gravide kvinder og andre mere alvorlige, som i tilfældet med alkoholisme lidelser.

12. Regelmæssig menstruation

For sin høje regulerende kapacitet af kirtlerne og herunder seksuel, magnesium har en regulerende effekt på præmenstruelle og menstruation symptomer, hvilket forhindrer problemerne i dette område.

Du må ikke stoppe læsning: Kendskab til disse symptomer kan redde din hunds liv

13. Forbedret fordøjelse

Magnesiumindtagelse regulerer produktionen af ​​mavesyre ved at styre pH-værdien af ​​slim og derved reducere symptomerne på halsbrand og spaltninger, magnesiumchlorid er uden tvivl et godt supplement til behandling af fordøjelsesproblemer.

14. Reducerer risikoen for diabetes

Det har vist sig, at forøgelse af magnesium indtagelse kan være vigtigt at forbedre insulinfølsomhed, reducerer systemisk inflammation og dermed reducere risikoen for diabetes.

Forebyggelse af præterm fødsel 15.

Med sit tokolytisk effekt (langsom sammentrækninger under fødslen) har vist, at det kan være en støtteberettiget behandling for at mindske forekomsten af ​​for tidlig fødsel.

16. Forbedret krop PH

Denne forbindelse forbedrer signifikant surhedsgraden i blodet, der producerer en effekt af neutralitet, hvilket forbedrer prognosen hos sygdomme og infektioner.

17. Forhindrer forstoppelse

anvendelser og fordele ved magnesiumchlorid

Magnesiumchloridbærer i hydratisering af tarmen, sikre en mere fugtigt miljø til vores afføring og forebygge forstoppelse, også samarbejder med aktiveringen af ​​peristaltik, sikrede, at afføring,

18. normaliserer kolesterolniveauer

Virkningerne af dette tillæg kendt regulere mængden af ​​"dårlige" kolesterol og øge gode kolesterol, som sikrer den nødvendige for at nyde en sund balance.

19. Magnesium og tumorer

Videnskabelige undersøgelser har vist, at der er langt mindre mængde af magnesium i kræftceller, øge forbruget af magnesiumchlorid sikrer, at vores celler vil forblive sund, og dermed kan forhindre udbrud af kræft i mange tilfælde.

20. Forbedret hjernefunktion

Det har vist sig, at anvendelse og forbrug magt magnesium hjernefunktioner læring i yngre og standse forværringen af ​​disse funktioner under aldring.

Efter at have læst denne vidunderlige fordele af magnesium på sundheden chlorid, vi har ikke mere at dele oplysninger om deres anvendelse som et supplement, men kan også leveres til kroppen gennem fødevarer såsom byg, squash, ristede mandler, brune ris, bønner, majs, roer og mere især hellefisk fisk eller Pacific hellefisk.

Spise velafbalanceret og altid sikrer, at du får, hvad din krop har brug for at leve fuld og glad.

Skrivning: Livet Team Lucida
Billeder: Shutterstock


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 3 = 3