Årsager og retsmidler til centralnervesystemet tic i øjet

Hvis du nogensinde har haft en ufrivillig bevægelse i øjet, du ved, hvor ubehageligt det kan være. En ufrivillig spasmer, også kaldet øje tic eller tic, er gentagne spasmer. En nervøs tic i øjet forekommer i øjenlåget muskel. De kan vare fra få sekunder til et minut eller to og nogle gange endda kan være til stede med mellemrum, dage. Det meste af tiden en tic i øjet er uskadelig og ret almindelige og kun det nederste øjenlåg er involveret, men en gang imellem kan det øverste øjenlåg også kontrakt.

tic

Årsager og retsmidler til centralnervesystemet tic i øjet

Selv om det kan forekomme uden nogen reel årsag, er øjet spasmer forårsaget eller forværret af visse betingelser. kan bruges Naturlige hjem retsmidler til at slippe af med nervøse tics i øjenlågene, når årsagen er kendt.

stress

Alle reagerer forskelligt på stress. Nervøse tics kan være et tegn på stress, især når det sker i forbindelse med problemer med synet. Mens vi er under stress, nogle gange, vores kroppe reagerer på forskellige måder, og en nervøs tic i øjet, kan være et tegn på stress.

For at bekæmpe stress, kan du bruge en række naturlige midler, meditation, motion, selv æteriske olier er meget effektiv mod denne behandling.

søvnløshed

Mangel på søvn kan påvirke din krop på mange måder. Hvis du ikke hviler godt om natten, kan du opleve tic i øjet af mangel på søvn.

Sørg for at du får nok søvn om natten ved at slukke alle elektroniske enheder omkring to timer før sengetid. Din sidste måltid bør indtages to til tre timer før sengetid. Du kan også overveje at gå i seng en time tidligt for at sikre du får nok søvn.

For at forbedre søvn kan du spise visse fødevarer til bedre søvn, en banan, et glas varm mandelmælk med honning, en spiseskefuld økologisk havsalt blandet med sukker, havre; Også nogle urter som baldrian, St. John, kamille, Melissa kan hjælpe med at bekæmpe søvnløshed, eller bruge æteriske olier som lavendel, kamille, citron og appelsin, sandeltræ, cedertræ, for bedre søvn, også. Der er også fremragende vejrtrækning teknikker sovende.

Koffein, snus og alkohol

Produkter, der har en stimulerende eller hæmmende effekt, ligesom koffein, snus og alkohol, kan forårsage sammentrækning i øjet tic besværlige følelse, der kan vare i timer eller dage.

Koffein drikkende kan gå til deres andet eller tredje kop kaffe i dag med en urtete eller frugt infused vand, dette kan give den samme energi. Det bedste af det er, der vil holde dig godt hydreret.

Frugt infunderes vand er også en stor erstatning for alkoholiske drikke. Foretag bort alkohol og gå en lille smule vand eller urtete næste gang du bemærker en ufrivillig øjenbevægelser.

Du må ikke stoppe læsning: Behandling tandpine og oral sundhed med æteriske olier.

tørre øjne

Tørre øjne er især almindelig i store mennesker. også de forekommer i mennesker, der sidder foran en computer i mange timer hver dag, folk, der bruger kontaktlinser, drikker af koffein og alkohol, som nævnt, og dem tager visse former for medicin. Søvnløshed og stress kan også forårsage tørre øjne og ikke kun det, hvis du lider meget ofte tørre øjne er en kvinde i din fyrrerne, du kan blive ramt af Sjögrens syndrom og bør gøre en check til at herske. Dette syndrom er karakteriseret ved betændelse i fugt-producerende kirtler i øjnene, hvilket gør eventuelt føle spasmer.

For øjeblikkelig lindring af tørre øjne og lindre øjet spjæt, prøve at anvende en varm komprimere eller en varm te over hans øjne. Du kan lave din egen komprimere ved opblødning en blød, lille håndklæde i varmt vand og anvende det over dine lukkede øjne, mens du ligger.

Du kan også køre følgende akupressur massage (akupunktur) i dine øjne, dette bidrager til øget omsætning i øjet og smøring producerer hydrering:

tic

 • Kig på billedet ovenfor for at lokalisere akupunkturpunkter omkring øjet.
 • Før du begynder, skal du sørge for dit ansigt og hænder er helt ren.
 • blidt massere hvert punkt i en cirkulær i 5-10 sekunder før flytning til næste bevægelse.
 • Når du er færdig med sekvensen starter igen fra begyndelsen. Gentag for omkring to minutter.
 • En teknik der ligner akupressur, placere din pegefinger og langfinger i midten af ​​dine øjenbryn. Tryk forsigtigt ned på kanterne, twist knogle øje kredsløb i fem minutter.

trætte øjne

Hvis du arbejder er skrivebord eller bare bruge en masse tid på at kigge på en computerskærm eller elektroniske enheder, kan du opleve trætte øjne, der kan resultere i øjet spasmer.

Hvis du arbejder, så prøv at tage en hurtig 5 minutters pause hver time eller så at komme væk fra computerskærmen. Ud lidt udenfor, kan det gøre dig få noget frisk luft og naturligt sollys, hvilket vil gavne dig.

Eye stammen kan også være en indikation af dårlige øje syne. I dette tilfælde kan du ønsker at tjekke dig øjne for at udelukke problemer med synet som årsag til nervøse tics, du kan også gøre nogle okulære gymnastik, eller prøve følgende øvelse:

 • Luk øjnene et helt minut.
 • I løbet af denne tid, klemme lukkede øjne strammere derefter frigivelse uden at skulle åbne dem.
 • Gør tre gentagelser, før du åbner hans øjne.

Denne øvelse kan smøre øjet ved at øge tåreproduktion. Ud over at hjælpe med tics, kan du bruge denne øvelse til at holde musklerne stærke øje.

Du må ikke stoppe læsning: 15 Basil Fordele og hvordan man kan udbrede

ernæringsmæssige mangler

Nogle ernæringsmæssige mangler kan forårsage nervøs tic i øjet. Kalium er en elektrolyt, som er effektiv til behandling af muskelspasmer og andre lidelser ved ordentlig støtte i et velfungerende væv, celler og organer.

Magnesium hjælper med at regulere de nervøse og kredsløbssystemet. Forhindrer ukontrollerede muskelspasmer stabiliserende hjertefrekvens og blodtryk stabilisering og opretholdelse af nerveimpulser den.

Calcium er også et næringsstof, som spiller en vigtig rolle i opretholdelsen af ​​nervesystemet, en vigtig i behandlingen af ​​spasmer eller mimrer faktor.

Det skal nævnes, at calcium alene er ofte ikke nok. Uden magnesium, calcium kan ikke udnyttes fuldt ud, fordi magnesium er nødvendig for absorption af calcium. Også K2-vitamin og D-vitamin er vigtigt for optagelsen af ​​calcium i kroppen, så du kan se, er der en synergi mellem de forskellige næringsstoffer, og kombinere dem giver fuld sundhedsmæssige fordele.

allergi

Nogle mennesker lider af allergi på grund af miljømæssige irritanter, der kan forårsage kløe, hævelse og løbende øjne. I disse tilfælde normalt gnide øjnene og dette kan forårsage spasmer af øjenlåg. I dette tilfælde skal forsøge at identificere det element, der forårsager øjenirritation og fjerne det, hvis det er muligt.

Hvornår skal se en læge, hvis du er nervøs tic i øjet

Hvis du tror, ​​tics i øjnene kan være et tegn på dårligt syn, du har brug for at se en optometrist, der kan gøre en række tests.

Du skal også se en øjenlæge, når nervøse tic i øjet, bliver kronisk og varer i flere måneder. Når andre symptomer ledsage en ufrivillig øjenbevægelser, er nødt til at foretage en revision af en læge, da det kan være et tegn på en hjerne eller neurologisk eller autoimmun sygdom.

Søg læge, hvis følgende symptomer ledsage nervøse tic i øjet:

 • Hævelse eller rødme
 • En unormal strøm i øjet
 • En hængende øjenlåg
 • Låget er lukket fuldstændigt, når kontrakter
 • Sammentrækning påvirker andre områder af ansigtet
 • Hovedpine eller dobbeltsyn
 • Vær sikker på at drøfte med din læge om kosttilskud, medicin, motion rutine og kost på, når du besøger.

Du kan også udvikle en kronisk sammentrækning i øjnene, hvis du har en hornhindeabrasion udiagnosticeret. I dette tilfælde er der en ridse eller skade på hornhinden i øjet, linsen er gennemsigtig beskyttende placeret foran iris. Du bør konsultere en læge straks, hvis du tror, ​​der kan være skader på øjet som ridser på hornhinden kan forårsage permanent øjenskade.

Livet skriver Lucida
Billede shutterstock


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

6 + 2 =