Hvordan at blege tænder på 3 minutter

Produkter til forskønne dit smil linje op i mange mængder på hylderne i apotekerne i disse dage. Problemet? Mange af disse tandblegning produkter indeholder kemikalier, som kan være skadelige for dit helbred og i sidste ende kan føre til udhuling af tandemaljen.

tandblegning

Selv en professionel tandblegning udført af en tandlæge kan føre til smertefulde følsomhed, og de metoder, der anvendes, er ikke naturligt overhovedet. Du skal dog ikke miste håbet: Hvis du ønsker et hvidere og lysere smil, der er en naturlig og effektive retsmidler, der kan en gang om ugen, og kun brug for et par ingredienser som bagepulver og en citron.

Sådan blege tænder i 3 minutter med bagepulver og citron

Du kan naturligvis og billigt blege tænder derhjemme med blot to enkle ingredienser, alle naturlige og en tandbørste. Du behøver kun et par minutter, og gøre det en gang om ugen. Dette er, hvad du har brug for:

 • 1 spiseskefuld bagepulver
 • Saften af ​​en halv citron eller lime
 • En ny tandbørste

instruktioner

 1. Læg en skefuld bagepulver i en lille skål og pres halv citronsaft (eller en halv citron) på toppen.
 2. Blandingen effervesces som bicarbonat interagerer med citronsyre citronsaft.
 3. Da skummet aftager noget, tage din tandbørste og omrørt, indtil en tyk pasta blanding. Hvis pastaen er for flydende, tilsæt en knivspids eller to af natriumbicarbonat, indtil den passende konsistens opnås.
 4. Læg dejen i tandbørsten og børste tænder grundigt, som ville en almindelig tandpasta.
 5. Skyl munden med vand, og du er færdig! Det er alt.

Du må ikke stoppe læsning: Effektiv hjem retsmidler til at behandle forbrændinger

bagepulver og kalk

Ting at overveje, når blege tænder med bagepulver og citron

 1. Denne naturlige retsmidler og naturlige kridtning hjem bør ikke ske mere end en gang om ugen for at undgå at beskadige den beskyttende emalje dækker tænderne.
 2. Vi anbefaler at bruge en ny og rene tænder den første gang du prøver børsten metode, og bruger kun det tandbørste specielt til denne metode til kridtning, med andre ord, ikke bruger det dagligt.
 3. Hvis du ikke har citroner eller limefrugter i hånden, kan 1-2 spsk vand udskiftes for at skabe den whitening tandpasta.
 4. denne behandling for folk, der bærer seler kan ikke anbefales, da det kan forårsage ujævn kridtning at blive bemærket, når de seler er fjernet.
 5. Smagen af ​​blandingen kridtning er sure og lidt mærkeligt, men beløbet anvendes til tandblegning er helt sikkert og ugiftigt, hvis et uheld sluge (selvom du kan finde smagen lidt kvalmende, hvis du har at gøre) .
 6. Efter blot en måned brug (kun fire behandlinger), bør du begynde at se resultater i form af en hvidere, lysere smil.

Lucida forskning og skrivning of Life
Billeder shutterstock

Må ikke stoppe læsning: hjem retsmidler til at trække vand øre


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 9 = 1