20 bruger hvid eddike, som du ikke kan gå glip af

Hvid eddike har en masse egenskaber, der kan konkretisere både at forbedre sundheden, som en skønhedsbehandling og som en allieret i vores køkken. Oplev alle deres fordele og applikationer.

bruger hvid eddike

Sikkert du har i dit køleskab en flaske eddike glemt, eller måske du har aldrig lagt mærke til de anvendelser, der kan have hvid eddike for os. Denne væske nyttigt også har en dejlig historie, litteratur ofte forveksles med historien om vin og årsagen til det er, at virkelig vinen er far til eddike, dens oprindelse er virkelig utilsigtet, når der forekommer i oldtiden, hvor vinen var en af ​​de foretrukne drikkevarer. En pludselig hændelse gjort vineddike igen, som i Bibelen til denne væske vises referencer siden da, og til dato i tider med teknologi, internet og flytte noget hjem, hvor en flaske hvid eddike ikke er fundet.

hvid eddike anvendelser

Hvid eddike har flere forsyningsselskaber og mange områder af menneskelivet, er der tre hovedområder, hvor han kan blive en konge, sundhed, rengøringsmidler og kosmetik, fordi så begrænse den til at bruge i køkkenet. Du kan se her en meget nyttig mål liste, som du kan give det glemt i køleskabet flasken. Blandt de anvendelser af hvid eddike, som du ikke kan gå glip af:

Sundhed anvendelser:

Ifølge Journal of Food Science eddike har følgende sundhedsmæssige fordele:

"Funktionelle terapeutiske egenskaber af hvid eddike omfatter antibakteriel aktivitet, reducerer blodtrykket, antioxidant aktivitet, mindske virkningerne af diabetes, forebyggelse af kardiovaskulær sygdom og forøget energi efter træning."

 1. Frisker din åndeHvis du bruger det som en mundskyl, hvid eddike reducerer dårlig ånde.
 2. Er gastrisk reflux: Tag en spiseskefuld af eddike per dag, selvom ironisk nok, hjælper dig med at reducere gastrisk refluks.
 3. lindrer diarré: Dem, der lider af diarré bakteriel infektion kan tage hvid eddike for sine antibiotiske egenskaber. Det hjælper også ormekur.
 4. forhindrer fordøjelsesbesvær: Tag en spiseskefuld af denne type eddike blandet med honning, en halv time før du spiser noget tungt forhindrer fordøjelsesbesvær.
 5. Stop hikkeDet er en af ​​de forsøgte at slippe af med irriterende hikke retsmidler.
 6. Hvis du har acne eller åbne porer eddike er din allierede. To eller tre gange om ugen blande en del hvid eddike seks vand og anvendes på de områder, der skal behandles

Må ikke stoppe læsning: 9 ideer til, hvordan at bruge plads til at organisere dit hjem.

Til hjem hygiejne:

husstand hvid eddike

 1. For at fjerne rust drys lidt eddike og krat forsigtigt, sætte lidt mere og lad stå i 20 minutter. Dette hjælper i tilfælde af mild oxidation.
 2. For at rengøre glas, spejle og vinduer. Bland 1/4 kop hvid eddike med 4 kopper vand. Brug avis at rengøre papir, vil du se er skinnende.
 3. Som affedtningsmiddel køkken. Bland 4 kopper vand med 1/4 kop hvid eddike og en spiseskefuld af natriumbicarbonat.
 4. For at rengøre køleskabet Sætte vand og eddike i samme forhold og bruge det som en renere, ikke-toksisk, ren godt og fjerner ubehagelige lugte.
 5. For at fjerne pletter i badeværelsetHvis du har ophobninger af sæbe eller pletter i badeværelset, du kan sætte eddike, gnide den og derefter fjerne det med vand.

Anvender hvid eddike som et kosmetisk:

 1. Lindrer kløe så irriterende myg; bare sætte bid på et stykke vat med eddike.
 2. At give håret glans: Efter vask dit hår, hæld en kop eddike på det for at få en lysere og silkeagtige hår.
 3. hjælper fjerne skæl Skyl dit hår med et præparat halv kop eddike til to kopper vand
 4. Lindrer kløende tør hud produkt fra for meget sol eller miljøskader ved blot at sætte to spiseskefulde i et badekar med varmt vand.
 5. Fjerner pletter, noget frugt tilbage i vores hænder. Ren gnide på pletten og skyl hænderne grundigt.
 6. Vask dine tænder en gang om ugen med eddike til at have hvidere tænder.
 7. også Det bruges til at rense hårbørster. Lad dem trække i eddike natten.
 8. hærder negle. Soak dine negle i 2 minutter i ren eddike, tørrede og forarbejdede til at male.
 9. Glatter hårstrået neddypning i 5 minutter.

Må ikke stoppe læsning: Moderne Ideer til dekoration vinduer

Hvid eddike er et naturligt produkt, hvis egenskaber kan hjælpe erstatte bunker af giftige produkter, er det vigtigt, at når du kan gribe de simpleste produkter er garanti for sundhed og samtidig er bæredygtigt for vores elskede planet.

Vi fandt søger:

 • Bruger til hvid eddike
 • Eddike og dets anvendelser i rengøring
 • hvid eddike sundhed
 • Du bruger ikke kender eddike
 • Eddike at gøre huset rent
 • eddike anvendelser i kosmetik

Skrivning: Livet Team Lucida
Billeder: Shutterstock


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 1 = 3