10 grunde til at drikke kokos vand du sikkert ikke kender

Billede af: mararie

Coconut vand, kokosmælk og kokosolie er produkter, som vi ofte forbinder med palmer og tropisk klima. Kokos vand er fuld af næringsstoffer, der producerer en bred vifte af sundhedsmæssige fordele. Det er 95 procent vand og ekstraheres fra unge kokosnødder. Normalt er der en lille bløde kød på de indre vægge, der kan udtrække kokos med en ske til lykkeligt nyde deres geléagtige smag. Kokosmælk bruges i asiatisk madlavning at blive tykkere mange retter.

Fordele ved at drikke kokos vand

For kokosmælk, er kokos kød formales og fortyndes med vand. Kokosolie er også lavet af kokos kød, der er jorden og derefter presset for at opnå den sunde olie. Det kan anvendes på huden og håret, eller bruge det til madlavning. For yderligere sundhedsmæssige fordele, erhverver altid uraffineret koldpresset olie. Kokosolie har en række sundhedsmæssige fordele. Her er nogle grunde til at drikke kokos vand.

1. Drik kokos vand forebygger dehydrering

Kokos vand er ideel til rehydrering er forfriskende, indeholder vigtige elektrolytter, og er så tæt på ren du vil. Det er også miljøvenlige og et godt alternativ til flaskevand, især på steder, hvor man kan drikke vandet fra hanen. Kokos vand er en kilde til fem vigtige mineraler: kalium, magnesium, calcium, natrium og fosfor. Det kan være en særlig velegnet drink efter du har gjort nogle anstrengende motion. Hvis du har svedte en masse, tilsæt en knivspids Himalaya salt kokos vand og dets egenskaber vil stige.

2. Energi til hjerne og muskler, hvis du drikker kokos vand

Kokos vand indeholder 295 mg kalium, hvilket betyder, at en kop denne tropisk drink har mere kalium end en banan. Kalium regulerer hjerteslag og muskelfunktion. Elektrolytter lette funktionen af ​​nervesystemet og nerve transmission, og bedre kognitiv funktion.

3. Coconut vand antiaging

Nu ved du hvorfor kokos vand er populære divaer i Holywood. Det er blevet kaldt 'den hemmelige ungdommens kilde". Den indeholder en gruppe af plantehormoner kaldet cytokininer, der er involveret i vækst, udvikling og aldring af en plante. Ifølge Journal of Anti-Aging Medicine, cytokininer har en anti-aging effekt på humane celler så godt. De forhindrer celler undergår degenerative forandringer. Dr. Bruce Fife, forfatter til "Coconut Water for Sundhed og Healing" hedder det, at denne proces med celle regulering kan bidrage til at forebygge kræft, fordi fejl i celle udvikling ikke sker.

Du må ikke stoppe læsning: 5 vaner som fremskynder hudens ældning

4. Fordøjelse

Kokos vand er et fordøjelsesfremmende tonic. Det har været brugt til at behandle forskellige tropiske sygdomme, herunder maveinfluenza, dysenteri, forstoppelse og parasitter. Hjælpemidler i absorptionen af ​​fødevarer og forbedrer fordøjelsen gennem deres bioaktive enzymer. Men det kan have en afførende virkning, så tænk over det før drikker en masse. Mint og kamille og andre urter kan også forbedre din fordøjelse.

5. støtter immunforsvaret

Kokos vand stimulerer immunforsvaret og bidrager til at bekæmpe infektioner. -en fedtsyre indeholder laurinsyre medie- kæde, anti-fungal, anti-viral og anti-bakteriel. Tre i én. Laurinsyre viste sig at være effektiv i behandlingen af ​​Candida albicans og svampeinfektioner, hepatitis C, herpes og HIV.

6. Heart Fordele og urinveje

Høje niveauer af kalium kokos vand hjælper med at forhindre hjerteanfald og blodtryk. Kokos vand kan også hjælpe med nyresten og et diuretikum. Et hospital i Filippinerne forsøgt at give deres patienter urologi kokos vand to til tre gange om ugen. Resultatet? Nyresten reducere deres størrelse og nogle har ikke brug for kirurgi længere.

7. rig på naturlige vitaminer, aminosyrer, enzymer, antioxidanter og phytonutrients

Kokosvand indeholder en masse vitaminer B, mineraler og sporstoffer såsom zink, selen, iod og svovl. Det er en antioxidant og bekæmper frie radikaler, der forårsager mange sygdomme, herunder kræft.

8. Kokosvand er en drikkevare med lavt kalorieindhold

Hvis du drikker kokos vand direkte fra kokos, brændværdien er ganske lav - 46 kalorier pr kop. Coconut vand har en femtedel af sukker af nogle andre frugtsafter, men stadig naturlig og behagelig sød. Stadig, en kop indeholder 6,3 gram sukker, hvilket er ret højt. Desuden kan nogle kokos-baserede drikkevarer, der sælges i butikkerne har tilsat sukker i dem, altid tjekke etiketten, hvis du er bekymret for sukkerindholdet. Samlet set kokos vand er et godt alternativ til kommercielle drikkevarer med et højt indhold af kalorier og kan hjælpe dig med at tabe, fordi du indtager færre kalorier end sodavand kommercielle varianter.

Må ikke stoppe læsning: hjem retsmidler til at behandle anæmi

9. Alkalizes krop

Hvis du forsøger at alkalize din krop, kan kokos vand være den perfekte drik. Med det, kan den lave pH af kropsvæsker og gøre dig mindre sure - således mindre tilbøjelige til sygdom - i denne verden i stigende grad syre.

Du kan være interesseret i at læse mere om de metoder til alkalizing kroppenLær, hvordan alkalisering din krop med brugen af ​​natriumbicarbonat.

10. Forbedret blodcirkulation

Kokos vand er blevet anvendt som hjerte- tonic. Styrker hjertet, det reducerer niveauet af dårlige kolesterol og forebygger blodpropper. Dette reducerer risikoen for hjerteanfald og slagtilfælde. Ved at forbedre blodcirkulationen, kokos vand også fordele diabetespatienter og forhindrer komplikationer relateret til dårlig cirkulation af blod, såsom følelsesløshed i fødder og tab af synet. Hvad mere er, kokos vand er så ligner blodplasma i kemisk sammensætning, kan hjælpe med at redde liv. Ifølge FN er det blevet brugt til nødsituationer transfusioner under krige og katastrofer.

Som altid, er mådehold anvendes. Selv kokos vand er meget god, skal du ikke bruge det med overdrivelse. I moderate mængder, bør kokos vand hjælpe dig forblive sunde, unge og pasform.

Forsket og skrevet af holdet lysende liv


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

8 + 2 =