15 bedste hjemmelavede ansigtsmasker

de bedste hjemmelavede masker

Ansigtet er vores telefonkort, og hemmeligheden til at bygge standen er ikke at være perfekte proportioner eller bruge en masse makeup, lige det modsatte, Du bør søge at give næring, beskytte og balancere huden til at se strålende, ungdommelig og sund og dette opnås med hjemmelavede ansigtsmasker, der vil give dig mulighed for at forny dit ansigt.

Ingen grund til at investere en mindre formue for at gøre huden er sund, kan det tage fordel af forskellige masker, der findes, såsom hår masker for ansigtet, acne, blandt andre hjemmelavede masker, der kan konkretisere mod din skønhed og sundhed i huden på dit ansigt. De bedste ingredienser er gemt i dit spisekammer. Oplev dem med disse opskrifter på hjemmelavede masker.

At kende din hud til at vide, hvad der er den ideelle hjemmelavet maske

Først vaske dit ansigt med en mild sæbe. Du kan bruge glycerin sæbe eller en skummende sæbe specielt udviklet til huden på dit ansigt. Fjerner resterende makeup. Tør forsigtigt uden at gnide eller lave tryk med en blød klud og vente en time. Rør ikke dit ansigt. Efter dette, stå foran et spejl med god belysning. Tag en silkepapir og tryk forsigtigt på din hud. Føl dit ansigt. Hvis du føler den bløde hud uden ubehag eller noget, og videregive vævet er ren og tør; det er sandsynligt, at du har normal hud.

Hvis du føler stram hud, du ser skællet og rødlige områder og vævet er ren, du har tør hud. Men hvis ellers papiret ser fedtet at passere ved dit ansigt, og du er tilbøjelig til at acne, du har fedtet hud. Skulle du føle tør eller normal i nogle afsnit står, men passerer vævet gennem næsen, hage og pande fuld af fedt, du har blandet hud. Denne type hud normalt tilbøjelige til hormonel acne.

Du bør også huske på de problemer, du ønsker at angribe med disse masker: hudorme, whiteheads, cystisk acne, rødmen, blandt andre. Også, hvis du har haft allergiske reaktioner over for nogle kosmetik, uanset om de var baser, skygger, læbestifter, sæber eller rengøringsmidler; dette kan indikere en allergi over for en bestemt komponent og skal være forsigtig med, hvad du lægger på din hud. Husk, at dit ansigt er endnu mere delikat.

Før du anvender enhver hjemmelavet maske

Du skal bare vælge den opskrift på hjemmelavet maske, der passer til dine behov, er det vigtigt at gøre en test, før du anvender til dit ansigt. Det punkt, hvor du vil anvende en lille mængde vil afhænge af, hvad du ønsker at vide. Hvis du ikke er sikker på, om nogen hjemmelavet maske vil gøre dig godt, så prøv først arm. Efter dette, vil du gå videre til andre områder tættere på dit ansigt.

Hvis du ønsker at vide, hvis du er allergisk, gælder bag øret. Hvis du ønsker at teste, om irritere din hud, så prøv en lille plet på det område, du overveje følsomme. Hvis du ønsker at vide, om en ingrediens tilstoppe dine porer eller forværre din acne, så prøv et minimalt beløb i det område, hvor du normalt har udbrud. I alle tilfælde vente flere timer for at sikre du vil ikke køre nogen risiko. Det er værd at minde om, at hvis du er allergisk over for mad, bør du ikke bruge det som en ingrediens til din maske.

Hvad du bør undgå, når de foretager hjemmelavede masker

anvendelse af hjemmelavet maske

Selv om det er rigtigt, at vi kunne gøre "hjemmelavede masker" med næsten enhver ingrediens muligt i dit spisekammer, skal du vide, at mange ingredienser er helt naturligt, men kan skade din hud og du bør undgå dem for enhver pris. For eksempel vil nogle mennesker sværger om effektiviteten af ​​bagepulver til at rense eller exfoliere huden og eddike til tone; men dette er kontraproduktivt og farligt, som det fremgår af flere undersøgelser.

Du må ikke stoppe læsningen 5 korrekte måder at pleje vores fødder

Bicarbonat har en pH på 9, hvilket gør det overdrevent alkalisk hud har en pH på 4,5 til 5. Endvidere hvid eddike har en pH på 2,4 til 3,4, hvilket gør det meget sure. Resultatet af at bruge disse ingredienser er tør, fjernes de gavnlige bakterieflora, der lever på huden, og du risikerer også en kemisk forbrænding, der kan efterlade dig med ar.

Den æble cider eddike og citronsaft skal bruges på skind, der ikke er følsomme og ikke har nogen skader. Mens PH æbleeddike er nogenlunde magen til huden (4.5), i disse tilfælde det kan irritere huden. Citron synes også ofte, men er meget surt pH (2,4 til 2,6) og kan forårsage pletter i ansigtet, hvis du udsætter dig selv for solen.

De hjemmelavede masker bør svare direkte på dine behov og hudtype. I alle tilfælde er det vigtigt at fugte, nære og tone; men intensiteten af ​​disse aktioner vil afhænge af hudtype. Selv hvis du har fedtet hud, skal du fugter, er det muligt at have acne og en lys ansigt, men kan stadig være dehydreret.

De bedste hjemmelavede masker

Du kan også have acne udbrud trods tør hud. Dette sker normalt ved brug af produkter eller masker, der eliminerer aggressivt fugtspærre i huden, eller når de har okklusive midler (dvs. at tilstoppe dine porer), som tillader fedt at akkumulere og forårsage fylde sebum den porer, der forårsager bumser. Den gode nyhed er, at de fleste hjemmelavede masker, i modsætning til mange kemikalier, som regel bløde og sarte med din hud.

Flere masker, der anvendes til tør hud

Bruger yoghurt til ansigtsmasker

1. Mask bananer, honning og glycerol

Det tager en temmelig moden og Machacala banan med en gaffel. langsomt det indeholder to teskefulde honningbier naturlige og to spiseskefulde væske glycerin (du kan få i apoteker og konditorier). Placeret over ansigtet, henstår i 20 minutter og vasket med koldt vand.

2. Maske avocado og mandelolie

Brug medium moden avocado, knuse den med en gaffel og tilsæt to teskefulde mandelolie. Du kan erstatte mandler mineralsk olie (baby olie) olie, det er en fremragende ikke-okklusiv hidrantante. Anvend det hele "ansigt" og lad i 20 minutter. Fjern med varmt vand.

3. Maske kokosolie og oliven

Bland to spiseskefulde ekstra jomfru kokosolie med en spiseskefuld olivenolie. Spredt over ansigtet og lad stå i 20 minutter. Fjern med varmt vand. Denne maske fugter og renser blidt porerne.

Masker til alle hudtyper

Bentonit ansigtsmaske

4. Maske papaya

Skære en skive af papaya (papaya, papaya), fjern kernerne og papirmasse. gnide forsigtigt papaya huden på dit ansigt, med fokus på de linjer omkring øjnene og munden. Lad tørre i 20 minutter og skyl med varmt vand. Enzymer af denne frugt hjælper reparere skaderne af solen, fugter udtryk linjer og aftagende dem vil gøre din hud ser strålende.

5. Maske Aloe vera

Bland en halv teskefuld mandel mælk med en teskefuld brun sukker indtil sukkeret opløses en smule. Tilføj fire spiseskefulde (cirka) af saft eller aloe vera gel, hvis det er muligt nyslået plante. Spred på dit ansigt, lad den i 15 til 20 minutter og fjern den med varmt vand og et blødt håndklæde. Antiseptisk, anti-inflammatoriske og fugtgivende egenskaber aloe giver glans, blødhed og udstråling til din hud.

Du må ikke stoppe læsning: Brug bh er ikke en god idé, som videnskaben

6. Maske honning og æbleeddike

Bland to spiseskefulde honning med en kvart teskefuld af æble cider eddike. Placer den på huden og lad i 20 minutter. Fjernes med varmt vand og derefter skyllet med koldt vand. Det vil helbrede, hydrat og balance PH af din hud.

Masker til fedtet hud

7. Maske yoghurt og æblecidereddike

Det kombinerer to spiseskefulde yoghurt naturel, sukker eller frugt, en kvart teskefuld af æble cider eddike (du kan ændre hvid eller vineddike). Anvendes til ansigt og efterlades for at virke i 20 til 30 minutter. Vaskes med varmt vand og slutter med en kold vand skylles.

8. Maske vandmelon

Tag en skive vandmelon, fjern papirmasse og frø. Du bør bare blive de hvide hæfter til huden. Tryk på huden på huden af ​​dit ansigt og lad det tørre i 20 minutter. Fjern med koldt vand. Vandmelon fungerer som en naturlig tonic.

De bedste masker til træt hud

hjemmelavede masker med citron og banan

9. Havregryn Mask

En halv kop (ikke kogende) varmt vand tilsættes 1/3 kop havregryn. Lad det stå og tilsættes derefter to spiseskefulde almindelig yoghurt uden sukker, to spiseskefulde honning og en æggehvide. Mix og spredt over dit ansigt et tyndt lag. Déjala i 15 minutter og skyl med koldt vand.

10. Revitalizing Maske af yoghurt

Bland en skefuld græsk yoghurt med en halv teskefuld appelsinjuice og en spiseskefuld af papirmasse eller aloe vera gel. Lad blandingen på dit ansigt i 20 minutter og skyl med varmt vand.
11. Maske I: at udarbejde en grøn te infusion eller kamille, placeret inde to skiver agurk og lad afkøle. Rense ansigt som vænne og derefter fugter flere vatkugler i blandingen. Placer de våde pletter i ansigtet, herunder øjenlåg, og henstår i 15 minutter. Denne maske toner og desinflama.

hjemmelavede masker til at rense porerne og fjerne hudorme:

12. Maske naturlige olier

paradoksalt nok, er det muligt at dybt rense huden og fjerne hudorme ved hjælp af naturlige olier. Olien opløser sebum størknede og fanget i porerne i huden, som derefter let kan fjernes. For at gøre denne maske, skal du først fugte din hud med varmt vand og derefter påføres direkte mineralsk olie (babyolie, hvis du ikke er allergisk over for dufte). Du kan blande med mandel eller jojobaolie til tør hud, hamp olie eller fedtet hud. Lad det stå fem minutter og derefter massage i to eller tre minutter. Fjernet med et fugtigt håndklæde i varmt vand.

Masker at eksfoliere ansigtet:

14. Aspirin maske

Acetylsalicylsyre (aspirin) er en fremragende eksfolierende for huden, men du bør undgå, hvis du er allergisk over for medicinen. Makulerer en baby aspirin og blandes med tre spiseskefulde honning. Spredt over ansigtet og lad stå 7 minutter. Fjerne med varmt vand og en blød klud, cirkulær masserer. Skyl med koldt vand.

15. Jordbær maske

Meget blødere end ovennævnte maske, jordbær er naturlig kilde til salicylsyre. Makulerer tre mellemstore jordbær og bland med en teskefuld yoghurt naturel. Placeret over ansigtet, lad stå 15 til 20 minutter og fjern med varmt vand og et blødt håndklæde.

Skrivning: Livet Team Lucida
Billeder: Shutterstock


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

54 + = 63