4 naturlige måder at fjerne hudorme

Der er nogle anbefalinger, der kan hjælpe dig med at fjerne sorte pletter på en naturlig måde, at forstå, hvad er oprindelsen af ​​dem, og hvordan du kan vende sit udseende selv forbedre hudens sundhed.

fjerne hudorme

Lær at fjerne urenheder fra huden permanent er ofte komplekse, hvis vi mener, at De fleste kosmetik er fordelt til facial udrensning normalt fjerne hudorme på kort sigt men uden en dyb mellemlang og lang sigt, også har de en tendens til at have negative konsekvenser for anvendelsen af ​​visse kosmetik og cremer imødegå på apoteker.

Årsager dannelsen af ​​hudorme

Sorte prikker vises, når en prop dannes på åbningen af ​​en af ​​hårsækkene i huden. Hver follikel indeholder et hår og en sebaceous kirtel, der producerer en olieagtig substans kaldet sebum, der hjælper med at holde huden blød. Døde celler og sebum aflejres i follicle åbning, der danner en lettelse kendt som sort punkt. Hvis huden bule lukker denne tale om en hvid plet, men hvis huden holdes åben, udsættelse for luft forårsager stoffet bliver mørkere og ender ved dannelse af sorte punkt.

Faktorer, der stammer

Visse faktorer kan øge risikoen for at udvikle acne og hudorme, herunder:

 • overskydende talgproduktion
 • Irritation af hårsækkene, når døde hudceller er ikke rengøres regelmæssigt
 • Proliferation af bakterier p acnes. (Propionibacterium acnes) i huden
 • den Hormonelle ændringer kan forårsage en stigning i talgproduktionen i løbet af ungdomsårene, menstruation. På samme måde kan brugen af ​​p-piller forårsage fremkomsten af ​​sorte pletter.
 • Nogle medikamenter, såsom corticosteroider, androgener eller lithium.

Sådan fjerner hudorme og urenheder?

Følgende anbefalinger er tager sigte på at tage fat på årsagerne og forbedre den generelle sundhed for at undgå forekomsten af ​​hudorme, bumser og endda acne, selvom det kan være mere relateret til problemer med fodring.

Du må ikke stoppe læsning: 5 ting du bør aldrig sætte dit ansigt

1. En kost anti-urenheder

mad nødder quemagrasas

Når en sort prik på huden er forbindelser, der søger at fjerne den samme krop gennem vores hud. For at forebygge hudorme er tilrådeligt, at kost fødevarer som forsvinder: rødt kød, pølser, mælk derivater, Færdigretter og stegt mad. Som en erstatning, kan du tilføje:

 1. Friske frugter og grøntsager.
 2. Impulser.
 3. Nødder og frø.
 4. Fuldkorn.
 5. Fødevarer med sunde fedtstoffer såsom kokosolie, avocado, fed fisk osv

2. Vand

Forbrugende den rette mængde vand i løbet af dagen er en enkel metode og naturlige forløb til at rense huden indefra, derefter forhindre fremkomsten af ​​hudorme. Mellem en liter og et halvt og to af vand hver dag er det ideelt at opretholde en ordentlig hud udrensning, plus det hjælper også rense kroppen og rense nyrerne.

3. Skrub hjem

For at hjælpe kroppen fjerne urenheder, topisk, mens effekterne af de nye vaner begynder at træde i kraft, kan du forberede en hjemmelavet peeling.

 1. L Mix samme mængde natrium og bikarbonat aloe vera gel.
 2. Tilsæt 10 dråber citron æterisk olie pr 50 gram.
 3. Fremstilling bevarer en glaskrukke, der er hermetisk forseglet.
 4. Du kan holde i op til to uger.

Med hensyn til anvendelsen Vask og tør dit ansigt godt. Efter eksfolierende gælde i områder med sorte pletter, mens du gør massage cirkulær form. Endelig vaske og anvender en fugtgivende tonic eller lotion.

4. citronskal eller saft

kan betragtes Brugen af ​​citron som et trick til at forsvinde sorte pletter.

citronskal

Det kan være tilrådeligt, at du Untes citronskal i områder, hvor hudorme er til stede, lige før sengetid, noget meget vigtig ting at overveje, er, at Du skal ikke anvende citron på eksponering af huden og sol, fordi det kan plette huden.

Må ikke stoppe læsning: 5 måder at reducere bovsnitte og hals tone

citronsaft

Et andet alternativ er at bruge citronsaft og henvende sig direkte til det angrebne område efter tip ovenfor for at give pletter.

Maske citron og æggehvide

Du kan også bære en maske meget let at udføre og kan bidrage til både at fjerne hudorme, hvordan man behandler acne og bumser samtidig. For at gøre denne maske du har brug for at blande citronsaft med et æg om en halv teskefuld. Anvend denne maske på ansigtet og derefter despréndela at fjerne overskydende agn og fedtet dit ansigt.

Forebyggelse hudorme

skyl ansigt vask ansigt

Du kan forhindre dannelsen af ​​hudorme uden at bruge penge eksperimentere med nogle af følgende forholdsregler:

Regelmæssig hygiejne

Vask dit ansigt før de går i seng for at fjerne ophobning af fedt, der kan føre til dannelse af hudorme. Vask mere end to gange om dagen kan irritere huden og forværre acne. Brug en mild sæbe, der ikke vil irritere eller kan rødme i huden.

Glem ikke at vaske dit hår hver dag, især hvis du har crasitud. Fedtet hår kan forårsage blokering af pores. Det er også vigtigt at vaske ansigtet efter at have spist fed mad som pizza, fordi olieindholdet i fødevarer kan fremme tilstopning af porerne.

Ikke bruge fedtet produkter

Enhver vare indeholdende olie kan fremme dannelsen af ​​nye bumser. Vælg makeup produkter, lotion og solcreme uden olie kan forebygge forekomsten af ​​dette problem.

Brug hjemmelavet eksfolierende

Hjemmelavede masker og peeling hjælper med at fjerne døde hudceller ansigt og kan hjælpe med at reducere hudorme. Husk at kigge efter produkter, der ikke irriterer huden.

Skrivning: Livet Team Lucida
Billeder: shutterstock


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

13 − = 11