Fordele ved at drikke bagepulver

Kender alle fordelene ved at drikke bagepulver og over 25 anvendelser, der kan give denne hvide salt kendt som natriumbicarbonat. Utvivlsomt en allieret af sundhed og renlighed kan du nemt vedtage at gøre dit liv lettere og sundere.

natriumbicarbonat

Bagepulver drikke kan forbedre den generelle sundhed af kroppen, opretholdelse passende pH-niveauer. Du kan behandle specifikke sundhedsproblemer, såsom mave-sygdomme, nyresten, gigt, urinvejsinfektioner, forkølelse og influenza. Selv sportslige præstationer øges.

Drinking bagepulver opløst i vand, er den blevet anvendt til at lindre symptomer på arthritis, fordøjelsesbesvær, halsbrand, og infektioner, blandt andre sygdomme. Natriumbicarbonat, der forbruges i moderate portioner og på det rigtige tidspunkt, hjælper med at opnå en sund krop biokemi.

Fordele ved at drikke bagepulver

Natriumbicarbonat tjener ikke blot til madlavning; natrium drikke vand regelmæssigt i løbet af dagen kan forbedre dit helbred. Vand natriumbicarbonat fungerer som et syreneutraliserende middel og et antiseptisk, som hjælper med at lindre mave og fordøjelsesproblemer. Derudover Du kan øge alkalinitet af kroppen og potentielt bekæmpe visse sygdomme.

Bagepulver drikke er antacida

Natriumbicarbonat er mere almindeligt kendt som et antacid, hvilket betyder, at neutraliserer syren, især i maven. Syre refluks sygdom, ofte kaldet halsbrand, har mange årsager. Mavesyre sprøjt ud af maven til spiserøret og nogle gange kan gå så langt som bagsiden af ​​halsen.

Drikkevand blandet med bicarbonat af natrium, det hjælper neutralisere mave saltsyre, hvilket eliminerer problemet med halsbrand. Samtidig, brusning der opstår, når bagepulver blandet med vand tilskynder opstød, som hjælper lindre oppustethed og gas.

antiseptisk

Blød antiseptisk bicarbonat dræbe visse parasitter, svampe og skimmel. På grund af dette, anvendelsen af ​​natriumbicarbonat tandbørste børste desinficerer og renser tænder. Gurgle med bagepulver vand kan også hjælpe med at minimere symptomerne på ondt i halsen eller hoste.

Natriumbicarbonat giver drikke alkalinitet

En anden fordel af natriumbicarbonat er dens evne til at fremme en bedre balance mellem alkalisk pH i kroppen. Alkalinitet er den inverse af surhed. Halsbrand er nødvendige for en effektiv fordøjelse af mad, men en generel basisk PH i din krop anses sundere, fordi mange sygdomme udvikle sig i et surt miljø.

Sygdomme af degenerativ art, såsom osteoporose, arthritis og cancer, er forbundet med kronisk højt syreindhold i kroppen. De lave omkostninger af natriumbicarbonat i kombination med potentielle sundhedsmæssige fordele gør drikkevand regime bagepulver, en ændring i kosten er værd fortjeneste.

Ud over de tidligere nævnte fordele, bagepulver er utroligt alsidig for at forhindre nyresten, gigt, og urinvejsinfektioner. Natriumbicarbonat er også blevet forbundet med bedre resultater i alvorlige atleter.

Drinking bagepulver for nyresten

Nyrerne er sårbare over for sur urin. Når ion balance, alvorlig nyresygdom i sidste ende ændret, kan medføre. Sur urin kan føre til dannelsen af ​​nyresten. Når dette sker, kan behandling med natriumbicarbonat vand genskabe en sund ion balance og modvirke dannelsen af ​​nyresten

Natriumbicarbonat vand mod gigt

Dette er en type betændelse i leddene, der opstår, når urinsyre akkumuleres i urin, blod og væv. Fordi vandet af natriumbicarbonat kan afbalancere pH-niveau i kroppen, nogle sundhedsmæssige eksperter anbefaler natriumbicarbonat for at forebygge dannelse af urinsyre.

Helbrede urinvejsinfektioner med natriumbicarbonat vand

Natriumbicarbonat kan også hjælpe folk med urinvejsinfektioner. Drikke bagepulver blandet med vand kan hjælpe kroppen overvinde infektion ved at reducere syren i urinen. At opleve endnu større lettelse, drikke masser af vand og tranebærsaft også.

Drikke bagepulver forbedrer sportslige præstationer

Anstrengende motion fører til ophobning af mælkesyre i muskelsmerter og træthed forbundet. Jo længere en atlet kan bremse opbygning af mælkesyre, jo bedre hans præstation, især i sportsgrene, der kræver udholdenhed og hastighed. Vandforbruget af natriumbicarbonat gør dette for atleter.

Måder at tage bagepulver til sundhed

Natriumhydrogencarbonat pulver

For krop pH

At kende pH i din krop, købe på dit lokale apotek registrerer pH-strips og foranstaltninger urin og spyt.

Tidligt om morgenen, den ideelle foranstaltning pH af spyt, vil være mellem 7,0 og 7,4 før drikker noget. Det forventes, at din urin er lidt surt om morgenen, fordi din krop er blevet rengøring syrer kroppens hele natten. En gennemgang af pH af urin om morgenen, skal være mellem 6,0 og 7,0, og bør stige svagt i løbet af dagen. Tag disse aflæsninger i et par dage og følge op med dine resultater. Hvis dine pH-niveauer er konsekvent lavere end dette, kan du bruge en vand regime bagepulver til at tage til et sundt niveau.

Hvis du gennemsnitlige lav eller i det sure område, drikke et glas vand med en halv teskefuld opløst deri to gange dagligt natriumbicarbonat. Du skal have de syrer i maven at fordøje maden, så tager bagepulver lige mellem måltiderne. Fortsætter med at styre din pH. Hvis der stadig lav, drikke denne blanding fire gange om dagen, som er nødvendigt for at forbedre din pH. Når din pH er normaliseret, spise flere grøntsager og mindre sure fødevarer og bør være i stand til at opretholde overskud.

Må ikke stoppe læsning: 9 home rensemidler lavet med citronskal

Forkølelse eller influenza

Natriumbicarbonat har vist sig at reducere varigheden af ​​influenza og ofte elimineringen af ​​symptomer inden for 36 timer. Eksperter anbefaler følgende dosering.

 • Dag 1 - Tag doser af natriumbicarbonat i et glas vand - seks totale doser hver anden time mellem hver.
 • Dag 2 - Tag doser af natriumhydrogencarbonat i et glas vand - fire totale doser hver anden time mellem hver.
 • Dag 3 - Tag to doser bagepulver i et glas vand en gang om morgenen og eftermiddagen, og da kun en gang hver morgen til forkølelsessymptomer er væk.

Doser svarende til 1/4 til 1/2 tsk bagepulver blandet med vand.

for atleter

Videnskab har vist, hvad sportsfolk har vidst i årevis: at natriumbicarbonat kan øge sportslige præstationer. Bagepulver synes at fungere bedre for at forbedre styrke og hastighed.

Natriumbicarbonat synes at reducere surhedsgraden produceret i musklerne under sport såsom løb eller svømning.

Bagepulver hjælper kroppen proces mælkesyren som er ansvarlig for den brændende fornemmelse produceret i musklerne under hård træning. Kun atleter er tilbøjelige til at lægge mærke til de fordele, men da drikke bagepulver barberer kun sekunder, ikke minutter, sammenlignet med kørende hastigheder.

For alkalinitet af kroppen

Alle fødevarer er sure eller alkaliske. De højest sure fødevarer er læskedrikke, forarbejdede fødevarer, kød, sukker og hvidt mel. Kronisk organ surhedsgrad er blevet associeret med degenerative sygdomme såsom osteoporose, arthritis og cancer.

Find ud af om hvilke fødevarer er basisk og som er sure, og forsøge at gøre mindst 60% alkalisk fødevarer fra din kost. Find nogle foretrukne basiske fødevarer og gøre konstant del af din kost.

Brug teststrimler til at bestemme pH-niveauer i din krop. Hvis du er på den sure side, prøv regime er beskrevet ovenfor for at genskabe en sund balance. Men du skal overveje, at det er meget bedre at kombinere dette sund kost regime. Ikke ønsker at rette problemer konsekvent sur pH i kroppen, drikker kun bagepulver, da dette system er en støtteordning. For bedre at forstå læse følgende tips:

Natriumbicarbonat vand

Tips til drikkevand bagepulver

 1. Natriumbicarbonat er høj i natrium. Det er ikke sikkert i høje doser og må ikke bruges i længere tid.
 2. Personer med ødem eller højt blodtryk bør ikke bruge bagepulver eller skal handle under tilsyn af en specialist.
 3. Bagepulver er farligt for ammende mødre og gravide kvinder, medmindre rådgivet af deres læge.
 4. Mulige bivirkninger af drikkevand natriumbicarbonat i vand omfatter mavekramper og øget tørst.
 5. Kontakt din læge, hvis du oplever hævelse af fødder, svaghed, langsom vejrtrækning, eller kvalme.
 6. Aldrig tage bagepulver; Det er et helt andet stof natriumbicarbonat. Ingredienserne i bagepulver kan skade din krop.
 7. Undgå at drikke noget med bagepulver, hvis du er på en natrium-diæt eller har forhøjet blodtryk, medmindre din læge fortæller dig.
 8. Hvis du er på ordineret medicin, få medicinsk clearance, før du tager bagepulver.
 9. Giv ikke bagepulver med vand til yngre børn fem år.
 10. Hvis du har en fuld mave, ikke drikker vand bagepulver, indtil du har haft en chance for at fordøje.
 11. Atleter bør lære af deres trænere og læger, hvis bagepulver betragtes som en forbudt stimulans præstation i deres sport.
 12. For at undgå urenheder såsom aluminium bagning nogle mærker kan indeholde, kan du købe ren natriumhydrogencarbonat, som er bredt tilgængelige online.
 13. Vær forsigtig med deres anvendelse og konsultere din læge, hvis du er på en natrium-diæt eller har forhøjet blodtryk, fordi det er moderat høj i natrium.

anvender natriumbicarbonat

25 overraskende anvendelser for natriumbicarbonat

Denne ingrediens hjælper med at regulere pH holde ved et midtpunkt eller for sur eller for basisk. Ved kontakt med enten en sur eller basisk stof, naturlige virkning er at neutralisere pH. Ud over dette, bicarbonat har evnen til at bremse flere ændringer i pH balance, kendt som buffer.

Denne dobbelte evne til at neutralisere og puffer tillader natriumbicarbonat gøre sådanne ting som lugt- neutraliserende syrer (Som i køleskab) og holde pH-værdien neutral (som i vaskevandet, hvilket bidrager til at øge styrken i din detergent). Det er en simpel reaktion, men har vidtrækkende følger for en række rengøring og desodorisering. Her er følgende formål:

Personlig pleje

Smiler hvide tænder med natriumbicarbonat

1. Gør Tandpasta

en pasta fremstillet af bagepulver og en opløsning af hydrogenperoxid til 3 procent, kan anvendes som et alternativ til kommercielle tandplejemidler. Også kan du bare sætte den tandbørste med tandpasta med dette produkt for at øge effekten af ​​kridtning tænder.

2. Frisk munden

Put en teskefuld i et halvt glas vand, og med dette du kan og gurgle, spytte og skyl. Lugte neutraliseres, og din mund vil være helt ren takket være denne handling.

3. Soak mundstykker

Soaking orale apparater såsom holderne, dyser og tandproteser, i en opløsning af 2 teskefulde af dette produkt opløst i et glas eller lille beholder med varmt vand. Dette vil hjælpe løsne fødevarer partikler og neutralisere lugte at holde friske enheder.

4. Anvendelse som ansigtet og kroppen scrub

Med denne ingrediens kan du få en ansigtsbehandling og krop krat. Lav en pasta bagepulver 3 dele til 1 del vand. Gnid med en blød cirkulær bevægelse til exfoliate huden. Skyl. Dette er blide nok til hverdagsbrug. Du kan også lære at eksfoliere dit ansigt med bagepulver.

Du må ikke stoppe læsning: Fordele ved agave sirup som et naturligt middel

5. Antacida

Det er et sikkert og effektivt til at lindre halsbrand, halsbrand og sure fordøjelsesbesvær antacida. Det anbefales at konsultere en specialist, før du bruger folk med forhøjet blodtryk.

6. Behandl insektbid og kløende hud

For insektbid som lopper, lave en pasta af natriumhydrogencarbonat og vand og påføres som en salve til den angrebne hud. For at lindre kløe, sætte nogle produkter på hånden og gnid det ind våd hud efter badning eller brusebad.

7. hår behandling

Eddike er fantastisk hår, men bagepulver har sin plads i bruseren også. Spray en lille mængde i håndfladen med din favorit shampoo. Brug shampoo som sædvanlig og skylles grundigt, så du kan fjerne affaldsstoffer, så dit hår er renere og mere overskueligt.

8. Lav et bad

Tilføj 1/2 kop bagepulver til dit bad for at neutralisere de syrer i huden og hjælpe med at fjerne olie og sved, det gør også din hud føles meget blød.

9. Par exfoliate

Opløs 3 spiseskefulde bagepulver i en balje med varmt vand og gennemblødt fødder. Derefter kan du forsigtigt gnide dine fødder med det. Det er en glimrende måde at exfoliere huden på fødderne.

rengøring

rengøring med natriumbicarbonat

10. retter, gryder og pander

Tilsæt 2 overdænge spiseskefulde (sammen med din almindelige vaskemiddel) at hjælpe med at skære fedt fødevare i de retter, gryder og pander. Soak med bagepulver redskaber med hærdede rester af fødevarer.

11. Rengør mikrobølgeovnen

den natriumbicarbonat i en ren fugtig svamp forsigtigt i og ud af mikrobølgeovn og aldrig forlader en barsk kemisk lugt. Skyl grundigt med vand.

12. Kaffe Rens og tekander

Fjern kaffe og te pletter og fjerne dårlig smag bitre kaffekopper og vask i en opløsning af 1/4 kop bagepulver i en kvart varmt vand. For genstridige pletter, prøv iblødsætning natten over i opløsningen af ​​natriumbicarbonat og vaskemiddel eller med natriumbicarbonat med en ren, fugtig svamp.

13. Rengør ovnen

Drys bagepulver i bunden af ​​ovnen. Sprøjte vand til at fugte pulver. Lad det stå natten over. Om morgenen, krat med en svamp og skyl.

14. rene gulve

Fjern skidt og snavs (ingen ridser uønskede) boards og fliser med 1/2 kop bagepulver i en spand med varmt vand og skyl efter skinnende gulv. Det hjælper også at slidmærker.

15. Møbler

Du kan lave en hjemmelavet citron polish med møbler, eller du kan rense og fjerne oliekridt mærker (lige) fra vægge og malede møbler ved at anvende bagepulver på en fugtig svamp og gnide let. Tør med en ren, tør klud.

16. Clean badeforhæng

Ren og deodorize shower curtain vinyl natriumbicarbonat sprøjtning direkte på en ren fugtig svamp eller børste. Skrub badeforhæng og skyl. Hæng til tørre.

17. Forøg virkningen af ​​flydende vaskemiddel

Dette produkt kan være udmærket at tilføje et plus til vasketøjet. En bedre balance af pH i vask kan hjælpe dig med at få resultater i en renere, frisk og lyse tøj.

18. Fjern oliepletter og fedt

Brug bagepulver til at rense olie pletter og fedt spild på gulvet. Drys på plads og gnid med en våd pensel.

19. Rengør batterier

Den kan anvendes til at neutralisere syre korrosion af batteriet af biler, fræsere, etc., fordi det er en mild alkali. Sørg for at afbryde batteriets poler inden rengøring. Lav en pasta af natriumbicarbonat 3 dele vand til 1 del, påføres med en fugtig klud til at aftørre korrosion af batteriterminalerne. Rengør dem med vaseline for at forhindre korrosion. Vær forsigtig, når du arbejder i nærheden af ​​et batteri, der indeholder en stærk syre.

20. Clean køretøjer

Brug bagepulver til at rense forlygter, krom, vinduer, dæk, vinyl sæder og gulvmåtter uden at skulle bekymre sig om uønskede ridser. Anvende en opløsning af bagepulver 1/4 kop natriumbicarbonat i 1 liter varmt vand.

Anvendes som en deodorant

deodorize med natriumbicarbonat

21. Desodorisering skraldespande

Drys bagepulver på bunden af ​​skraldespanden for at holde papirkurven uden at forurene huset lugt.

22. deodoriserende afløb

Deodorize vasken og badekar hæld 1/2 kop bagning afløbet samtidig holde åbent den varme vandhane, vil det neutralisere de lugte syrer og gøre grundlæggende rengøring og vedvarende fri dræning.

23. Fjern lugt fra tæpper

Rigeligt drys bagepulver på gulvtæppet. Lad det stå natten over eller så længe som muligt (jo længere det bliver, jo bedre det virker). Du kan feje den store overskudsproduktion og suge resten.

diverse

bruge bagning som misc

24. Sluk Fire

Det kan hjælpe med små elektriske køkken brande fordi når natriumhydrogencarbonat opvarmes, afgiver kuldioxid, som hjælper med at slukke flammerne. Lille brand i køkkenet (pander, grill, ovne, grill), slukke for gas eller elektricitet, hvis det er sikkert at gøre det. Træd tilbage og tage en håndfuld bagepulver i bunden af ​​flammen til at hjælpe slukke ilden.

25. Rengøring Frugt og grøntsager

Anvendelse af dette produkt er den sikreste måde at rense mad. Bare drys lidt på en ren, fugtig svamp, gnide og skyl.

Skrivning: Livet Team Lucida

Lucida forskning og skrivning of Life
Billeder shutterstock


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

63 − = 61