De vidunderlige egenskaber af honning og hvordan man kan vide, om det er ren

honning

Honning har store naturressourcer meget gavnlige for mennesker. Og det er, at noget så naturligt, må det være godt. Det er ikke kun en af ​​de rigeste naturlige sødestoffer findes, men mange hjem retsmidler til at lindre forskellige gener er lavet med honning.

Egenskaber af honning

 • Naturlig honning består af mineraler såsom natrium, kalium, magnesium, calcium, jern, mangan, kobber, fosfor, zink, selen, vitamin A, C og B-kompleks. Det har ernæringsmæssige og helbredende egenskaber er kendt siden oldtiden.
 • Desuden kan honning forsøde op til 25 gange mere end sukker, er det også let fordøjelig.
 • Honning som et middel er antibiotikum, helbrede engelsk syge, skørbug, anæmi, betændelse i tarmen, vattersot, forstoppelse, gigt, hovedpine og svimmelhed. Det er den bedste sukker acceptere nyrerne.
 • Det anses tonic og afslappende at fremme absorption af tryptophan, en forløber stof af serotonin, hvilket inducerer søvn. Derfor honning bekæmper søvnløshed.
 • Den repræsenterer en fremragende kulhydratkilde, så det betragtes som en yderst energisk mad. også det fungerer som en kraftfuld celle regenerator.
 • Det betragtes som en reconstituyente hjerne for dets indhold natrium, jern og phosphor, afgørende for en korrekt vedligeholdelse af nervesystemet.
 • Regelmæssig indtagelse af honning forbedrer assimilering af andre fødevarer for at være meget fordøjelsessystemet. deres blødgørere og antiseptiske egenskabers, gør det en fremragende hjælp i behandlingen af influenza, ondt i halsen og muskelsmerter.

 hjem retsmidler med honning

på grund af egenskaber af honning og dens naturlige ressourcer, der kan hjælpe kroppen beskytte eller kæmpe en række sundhedsproblemer, Det er et produkt, der anvendes i mange år, især når vi taler om ren honning.

behandling af astma

Kogte, kogt, 1 lille løg, 2 fed hvidløg og en halv liter gelée royale, i 30 minutter. Afkøl kogt og derefter tilføje honning. Alternativ forberedelse 1 spsk og 1 spiseskefuld honning hver anden time.

Du må ikke stoppe læsning: Hvis du har hypothyroidisme og overvægt er dette den måde at sænke den

Combat tømmermænd

Kombiner halv kop honning med en halv kop grapefrugt og knust is. Tag dig tid før deltage en fest for at afbøde, delvist effekten af ​​indtaget alkohol.

Cure Søvnløshed

Bland 2 tsk eddike med 2 honning i en kop vand. Tag en kvart kop inden sengetid. De egenskaber af honning kan hjælpe forene søvnig i et par minutter.

Behandle mindre forbrændinger

Placer 2 eller 3 spsk honning på brænde som vil give hurtig lindring af smerter og kløe.

lindre hoste

Kog citron i vand over det i 10 minutter, eller indtil skorpen er mørt. Skær i halve og udtrække saften. Placer citronsaft i et glas. Tilsæt 2 spsk honning. Tag 1 tsk hver 4. time.

Ulcera, mave og duodenum

Tag en teskefuld honning, faste, dagligt, en time før morgenmaden langsomt sluger honning efter at være blevet fortyndet i munden. Dette er en meget effektive retsmidler, der bruger de medicinske egenskaber af honning til behandling af mavesår.

intestinale lidelser eller diarré

Opløs honning i en krukke med vand og drikke som en daglig drik. Det fungerer effektivt som antiseptiske tarmflora, især hvis det er spædbørn.

Colitis og forstoppelse

Tilsæt 1 eller 2 spsk honning som sødemiddel i 200 gram af en fødevare, som vil hjælpe med at kontrollere aktiviteten af ​​tarmene. Takket være tilstedeværelsen af ​​levulose og dextrose i honning du effektivt kan behandle den betingelse af hæmorider.

nervesystem

Tag 1 tsk honning, seks gange om dagen, vil det give fred og ro. Du kan tilføje et glas mælk til hvile lettere.

Du må ikke stoppe læsning: 5 fantastiske fordele ved indtagelse af Aloe Vera fastende

Behandl gulsot

Boil salvieblade en1 30 liter vand i 10 minutter og derefter sødet med en teskefuld honning. Tag tre kopper om dagen. De egenskaber af honning kan hjælpe med at behandle hud gulfarvning, kendt som gulsot, kan hjælpe regenerere hudceller.

Egenskaber af honning

Honning bi måltider

Honning har høje niveauer af monosaccharider, fructose og glucose, der indeholder ca. 70 til 80 procent sukker, hvilket giver sød smag - mineraler og vand er balancen i deres sammensætning.

Så mens der stadig sukker, det har en langsom frigivelse af glukose, hjælpe med at forebygge sult (sult giver, når blodsukkeret falder pludseligt). Så medtage det i dine opskrifter betyder, at du vil ikke gå sultne senere. Brug det i:

 • I smoothies og frugt vand - sødet med lidt honning, hvis du ønsker en sødere røre dine smoothies.
 • Sund jordnøddesmør - i stedet for sukker, tilføjer et strejf af honning til din hjemmelavede jordnøddesmør.
 • Sukker trang - en teskefuld taget under din værste trang til sukker = problem løst.
 • Salat dressing - lav dit eget salat dressing med urter, citron, salt og eddike. Tilføj honning til at blive tykkere og give et strejf af sødme til din dressing.
 • Karamel sauce - 1 dåse kokosmælk, 1/2 kop honning, 1 spiseskefuld økologisk smør, 1 tsk vanille og en knivspids salt
 • Hjemmelavet chokolade - blot erstatte sukker med honning til en mere eksotisk og sund touch.
 • Forbered dit immunforsvar tonic - styrker dit immunforsvar s ystem forbereder en kombination af varm ingefær og honning.

Skrivning: Livet Lucida
Shutterstock billede


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

59 − 52 =