De bedste naturlige antidepressiva

naturlige antidepressiva

Mens alle oplever sorg fra tid til anden, depression er en slags lav stemning, der kan påvirke en persons evne til at leve effektivt og nyde livet.

Depression påvirkninger omkring 120 millioner mennesker på verdensplan, flere kvinder end mænd, men ikke meget forskel. Verdenssundhedsorganisationen WHO har forudsagt, at depression kan blive den næstmest alvorlige 2020 sygdom, hvilket betyder, at det vil koste samfundet i form af medicinsk behandling, sygdom og dage tabt fra arbejde, mere end nogen anden betingelse undtagen hjertesygdom.

konventionelle antidepressiva

deprimeret kvinde

Antidepressiva er en af ​​de mest ordineret medicin af hele tiden, med mere end 160 millioner recepter udgivet hvert år, selvom en 2010 undersøgelse i Journal of Medical Association of America afslørede, at antidepressiva er mere effektiv end placebo (sukker piller) i de fleste tilfælde af depression.

Antidepressiva har vist sig nyttig i de færreste tilfælde meget alvorligt deprimeret, og bør anvendes når der er behov for disse sager.

Undersøgelser viser også, at antidepressiv medicin kan forårsage en lang liste af bivirkninger, herunder seksuelle bivirkninger, fertilitetsproblemer, vægtøgning og risiko for diabetes, problemer med forhøjet blodtryk, øget risiko for hjerteanfald, hjertefejl i ufødte børn - endnu større lyst til at begå selvmord.

Fordelen ved naturlige antidepressiva

Grunden til, at antidepressiva ikke virker i de fleste tilfælde af depression, er fordi disse stoffer målrette kun ét aspekt af dette komplekse tilstand. "Molekyler humør" neurotransmittere i hjernen, når "det føles godt" neurotransmittere såsom dopamin, adrenalin og serotonin er lave, kunstigt øge niveauet med medicin kan nogle gange hjælpe det mindretal af de mest alvorlige tilfælde.

Desværre, depression er en multifaktoriel problem. Mens konventionelle medicin fokuserer kun på neurotransmittere, naturopathic og holistisk medicin har en fordel til behandling af mange faktorer, der bidrager til depression:

  • søvnproblemer og livsstil
  • manglende motion
  • dårlige kost valg og dårlig fordøjelse
  • betændelse i kroppen og hjernen
  • hormonelle ubalancer
  • stress og åndelige problemer
  • mangel på næringsstoffer og sund olie
  • toksicitet miljømæssige

Naturlige næringsstoffer i fødevarer såsom antidepressiva

Der er mange vidunderlige næringsstoffer i fødevarer og naturmedicin (urter), der kan hjælpe som naturlige antidepressiva.

Selvfølgelig er det meget vigtigt at huske, at hvis du ikke kigger på ovennævnte faktorer er at tage fat på de underliggende årsager til depression, disse næringsstoffer i naturlige fødevarer, isoleret kan ikke gøre det trick.

Du må ikke stoppe læsning: naturlig sirup for forkølelse med ingefær, citron og honning

Hertil kommer, at hvis du tager antidepressiv medicin, bør du altid konsultere din læge, før du ændrer receptpligtig medicin dosering eller brug af disse kosttilskud sammen med din medicin. Disse er 5 af de bedste naturlige antidepressiva:

1. Fødevarer rige på omega-3 er naturlige antidepressiva

Antidepressiva naturlige fødevarer Omega 3

Tilskud af Omega-3 kan være nyttige som antidepressiva naturlige. Ny forskning viser, at når patienter med svær depression og angst ikke konkurrerer blev behandlet med omega-3 kosttilskud, blev deres symptomer væsentligt reduceret sammenlignet med patienter behandlet med placebo.

Andre tyder på, at middelhavskosten, som er rig på fisk, nødder, frugt, grøntsager og fuldkorn, kan hjælpe med at beskytte mod udvikling af depression. Denne type kost er høj i omega-3-fedtsyre.

Omega-3 fedtsyrer er essentielle næringsstoffer, dvs. det menneskelige legeme kan ikke fremstille dem og skal indhente dem fra kosten. De findes i høje koncentrationer i fisk, især fede fisk fra kolde farvande, nødder og frø.

Omega-3 fedtsyrer er vigtige i hjernen, øjet og nerve sundhed. Kosttilskud er tilgængelige, oftest fiskeolie, men vegetarer kan få hørfrø kosttilskud eller alger.

Selv om det er næsten umuligt at forbruge nok omega-3 til behandling af depression kun mad (du vil være nødvendigt mellem 1 og 3 gram omega-3 en dag for at forbedre dit humør), spise mere fisk, som laks, kan hjælpe med at forhindre depression i første sted.

Start med at spise mindst to måltider om ugen, som indeholder fisk. Hvis du ikke kan lide fisk, tilføje en spiseskefuld dagligt (5 ml) af knust hørfrø, en anden god kilde til omega-3, til din korn, yoghurt eller salater.

2. Antidepressiva er naturlige fødevarer med højt vitamin B

naturlige antidepressiva Asparges

De fleste undersøgelser har fokuseret på folat (eller folinsyre), B6 ​​og B12, fordi disse vitaminer er meget lidt i mennesker med depression.

Harvard forskere konstateret, at 15 til 38% af mennesker med depression er mangelfuld i folat. Selvom det ikke vides med sikkerhed, hvis dette forårsager depression, ved vi, at mangel på folat kan forsinke lindring af symptomer på antidepressiv.

Vitamin B6 1.3 til 1,5 mg per dag. En kop garbanzo være nok. Boghvede mel er en anden god kilde. Vitamin B12: 2,4 mcg per dag. Folat 400 mcg om dagen. En kop kogte linser er tilstrækkeligt, hvilket er en kop kogt spinat og et glas appelsinjuice. Asparges og avocado er også en god kilde.

3. Aminosyrer: Tryptophan

naturlige antidepressiva Nødder

L-tryptophan er en essentiel aminosyre, som er den metaboliske precursor af serotonin. På grund af de beviser, at serotonin-mangel kan være en ætiologisk faktor i nogle typer af affektiv lidelse, og at serotonin er vigtig i biokemi søvn, L-tryptophan er blevet foreslået som en "rationel" anti-depressivt.

Du må ikke stoppe læsning: parasit renser kroppen og normalisere din vægt med denne blanding

L-tryptophan kan være nyttige i milde tilfælde af depression ledsaget af endogene og bipolar lidelse tilfælde er resistente over for standard behandlinger funktioner. forøger også monoaminoxidaseinhibitorerne og eventuelt serotonerge tricykliske antidepressiva.

L-tryptophan kan forbedre den nedtrykthed af parkinson patienter klinisk nyttige og har en hypnotisk virkning. Det er en af ​​de bedste naturlige antidepressiva.

Britiske forskere har fundet, at tage 1.000 mg tryptophan 3 gange om dagen bidraget til at forbedre stemningen.

Kan ikke få så meget tryptofan, som anvendes af de britiske forskere kun mad, så se efter omfatter høj antidepressiva mad tryptophan (banan, Granada, jordbær, avocado, papaya, mango, appelsin, jujube, grapefrugt, blåbær, fersken, mandler, pistacienødder, hasselnødder, cashewnødder, valnødder, laks, cayenne peber, sesamfrø, bukkehorn, sesam, hør og mange flere) i din kost.

4. Capsaicin som et antidepressivt

naturlige antidepressiva Cayena2

Capsaicin er den skarpe bestanddel i chili eller cayennepeber. Indtagelse af chili, en type chili eller cayennepeber (peber) stiger sociale værdier stimulerer produktionen af ​​endorfiner, som er almindeligt kendt som "glade hormoner".

Ingefær (Zingiber officinale) er også meget rig på denne komponent, så frisk ingefær også kan føjes til vores måltider eller infusioner.

5. Curcuma

Antidepressiva naturlig Turmeric pulver

En del af den antidepressive aktivitet af curcumin (gurkemeje forbindelse) kan henføres til den stigning i niveauet af serotonin, som er forårsaget af forbindelsen.

neurokemisk analyse har vist, at curcumin doser øger serotonin niveauer. Denne neurotransmitter spiller en rolle i reguleringen af ​​humør, søvn, hukommelse, indlæring og seksuel adfærd.

Det er klart, at serotonin spiller en rolle i depression, da alle disse adfærdsmønstre påvirkes i forskellig grad hos patienter med svær depression.

En anden måde at gurkemeje kamp med depression, er at øge niveauet af dopamin i hjerneno. Men denne virkning blev observeret i undersøgelser, når dosis af curcumin blev øget.

Dopamin er en neurotransmitter, der påvirker de vigtige processer i hjernen, der styrer bevægelse reaktioner og følelser. For nylig er dopamin blevet et mål for mange antidepressive lægemidler.

Disse lægemidler er mere effektive i at være nærvær af curcumin. absolut Gurkemeje er en naturlig antidepressivum mad mere effektiv.

Lucida forskning og skrivning of Life


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

39 + = 45