Lagdelte haircuts for 2016 – 2017

Kvinder venter i modetrends, der bringer hvert år til at tilpasse sig ændre dem eller kigge til at starte en ny sæson ser frisurer og helt forskellige styling tricks. den lagdelte klipninger og frisurer De er en af ​​de mest ventede tendenser, da det er almindeligt for kvinder at gå til salonen til at klippe eller ændre farven på hendes hår.

lagdelte hår

Lagdelte haircuts for 2016 - 2017

En af de 2016 tendenser er lagdelte klipninger, og den gode nyhed er, at De forbliver tendens i denne 2017, de formår at tilføje volumen og gøre håret ser ikke meget knyttet til hans hoved, der giver bevægelse til håret. Den store fordel ved klipninger med lag eller trin er, at det tilpasser sig forskellige hår og ingen mulighed for at lave forskellige længder, du bare nødt vælge haircut du kan lide.

En anden fordel er, at denne form for nedskæring kan tilpasse sig næsten enhver stil, fra det lange hår, en bob og kan også gå meget godt i korte frisurer stil.

vigtigtFør du foretager nogen ændringer i dit hår skal du sørge for, at dette vil favorisere den slags ansigt og hår.

Layered hår klippe i glat hår

Glatte manker kan fange volumen ved at udføre flere lag, den længde, der er trendy ender lige over skuldrene eller under brystet, de kan gøre to lag, og disse vil være nok til at se temmelig og tage form. De lange, lige lag er ideelle i dette tilfælde forynger ansigtet og lad den udføre forskellige frisurer.

lagdelte klipninger

lange lagdelte hår

medium lagdelte hår

lange lagdelte hår

Ikke længere maner gik ud af mode, og der er mange kvinder, der er fans af dem, i dette tilfælde, du kan oprette mere end to lag, og disse kan være kortere end tidligere hår. De stumpe og uregelmæssige flequillos kombinerer perfekt med disse to frisører, selvom maner uden pandehår med en stribe i midten bliver de vrede denne sæson og er meget æstetisk i lagdelte klipninger.

Layered klipning i håret bølge

Manes med milde eller meget skarpe bølger har brug for en klipning med lange frakker formet "V", vil dette give håret passer hurtigt og se perfekt på alle tidspunkter. Denne hår ser meget naturligt og med en subtil volumen.

Du må ikke stoppe læsning: Dette er den ideelle liget af en kvinde i henhold til videnskaben

bølget lagdelt

lagdelte hår med pandehår

hår lag med bølger
I tilfælde af en mere drastisk makeover ønskede kan du vælger en lang fringe passerer øjenbryn og nå næsten til øjnene, der åbner sig ud i to til at rumme fremad. Men for dem, de ikke kan lide pandehår på hans ansigt, du kan vælge ituskårne pandehår til siden.

Kort hår klippe i lag

hår i korte lag

medium lagdelte hår

kort hår med lag

hår korte lag

Den "Pixie" "behandlet hår mode fortsætter i 2016, Kort hår kan også se feminin og elegant, disse udføres med meget korte hår lag og er let rummes med nogle gel eller spray. Meget korte manker er ideelle for dem, der vover at alt, men også for dem, der altid har slidt langt hår og ønsker at starte et nyt år med et udseende, der tager alle øjne.

Andre 2016 hår tendenser

Manes i rødlige toner: Som supplement udseendet kan du vælge tonen stjerner i 2016, naturlige rødhårede maner årsag furore og tage hele bifald. Denne farve ser perfekt på nogen af ​​de haircuts foregående lag.

Blond manker i mørke toner: Farve "bronde", som er en blanding af brunt og blond (Brown og Blonde) er en anden trend mest valgt til denne 2016 sæson, ser perfekt og naturligt i enhver frisure og er ideel til hud toast og dem De vil have et nyt udseende uden at se så forskellige. I denne type hår haircuts lag tendens til at være stor.

raven black maner: De mest mystiske kvinder kan vælge at farve deres hår kulsort, men denne farve er meget vanskeligt at fjerne, så du er nødt til at tænke grundigt før påføring af farvestoffet.

Lag for at tilføje volumen til håret Video

Giv mere liv til håret med lag og udvide din stil. Vi har set forskellige stilarter nedskæringer, de udmejslede lag, korte lag eller volumizing, alle er store muligheder for at friske dit udseende. Nedenfor kan du se disse andre muligheder i lag til at give mere volumen til dit hår.

Cut skaleret eller lagdelt for mere volumen

Denne nedskæring, tro det eller ej, du kan gøre det selv, er skalering klippe hår, som kan give bølger og volumen til håret. Det er en nem løsning klippet samme og du kan få virkninger af en domstol værelse.

Du må ikke stoppe læsning: agurk creme til at rense ansigtet

I dag vil jeg vise to nemme muligheder for skalering hår klippe derhjemme.
Det er en planlagt strømafbrydelse, der giver mulighed klippet samme. Med denne nedskæring får du mere volumen og krop hår.

Haircut lange lag trin for trin

Dette er et andet alternativ, der kan gøres med de afskårne længere lag, tilføjer volumen til håret.

3 haircuts 2016

For at give dig flere muligheder, præsenterer vi disse 3 frisurer, der er trend i 2016 og båret af berømtheder. Hvis du har i tankerne en bestemt klippe, vi vise dig, hvordan du kan bede din stylist.

Det haircut ekstra-kort

En af de berømtheder, der nyder denne domstol, og til hvem han ser godt ud, er Rachel McAdams. Denne stil er kendetegnet ved at være skåret til under øret, hvilket giver en ung og meget frisk stil til dit hår. Det er en tendens i denne 2016 barbershops.

Det er et look, der har behov for bevægelse på de tips, som giver håret mulighed for at få en ubesværet stil.

Rachel McAdams og ungdommelig og frisk afskårne

Helga Esteb / Shutterstock.com

Den klassiske Bob

Med denne type bob cut kan du glemme lagene til at have en frisure, hvor håret når til halsen, og lidt længere nede, hvilket giver mere aflang ansigtsform, efterlader den forreste del af den lidt længere hår.

Hemmeligheden bag denne stil er at skabe et diagonalt snit i front og efterlade en skulder-længde uden pandehår, fordi det vil have en langt hår ligesom resten. For at opnå en effekt som billedet, kan du stryge dit hår med de nødvendige forholdsregler for at forhindre skader.

Klassisk stil bob

Skæring bølger

Bølgerne er andre tendenser for dette 2016, Du kan se sofistikeret stil uden behov for at klippe dit hår også. Berømtheder som Olivia Palermo og Charlize Theron har valgt denne romantiske stil bølger.

Skæring bølger

Andre søgetermer:

  • Tutorial skærende lag
  • Sådan klippe hår i lag
  • Lange frisurer lagdelte
  • Layered Haircuts
  • Layered hår klippe

Skrivning: Livet Team Lucida


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

49 − 46 =