7 hjem retsmidler for smerter i knæet

Du kan glemme smerter i knæet med disse behandlinger baseret på hjem retsmidler, der virkelig er effektive til at genoprette vitalitet til knæskallen og knæleddet.

hjem retsmidler for smerter i knæet

Home retsmidler til at behandle smerter i knæet kan anvendes, når det kommer til aldersrelaterede problemer, dårlige arbejdsstillinger, et slag eller skade mindre som ikke har nogen tyngdekraft, eller selv når smerter i knæet forårsager på grund af vejret eller problemer i led og knogler. Men man kan ikke altid forhindre skader opstår i knæet, og enhver alvorlig knæskade bør evalueres og behandles af en læge.

Knæ problemer, der kræver lægehjælp

 • Hvis du ikke kan bære vægten på knæet.
 • Din knæ er deforme eller unormal.
 • Knæet låse, eller gør en kliklyd, når klappen.
  Knæet smerter er svær selv i hvile.
 • Du har mærkbar hævelse eller rødme omkring knæet, eller knæet føles varm at røre ved.
 • Knæet smerter fortsætter efter tre dages hvile og hjem retsmidler.

Hvorfor knæ ondt?

Hver af de knogler, der danner knæet er fastgjort ved sener og ledbånd. Til gengæld knæ har to madrasser, der er nævnt som menisker, som beskytter eller reducerer friktion til bevægelsen af ​​leddet.

Nogle af de årsager knæ kan gøre ondt De er:

 • artritis
 • artrose
 • overvægtige
 • Chok eller traume
 • Forstuvet enten menisk eller patella
 • stillesiddende livsstil
 • slid hæle
 • Løfte overskydende
 • alderdom
 • ulykker

Årsager til smerter i knæet

Ung mand gned hans ømme knæ

Knees er en af ​​de mest komplekse led i kroppen og mere tilbøjelige til skade. Hvorfor? Synderen kan være udformningen af ​​knæet. I modsætning til hofteleddet, hvilket er en dybt polstret fælles, knæleddet er mere udsat gør det mere sårbart.

Mens knæproblemer kan skyldes skader såsom fald, trafikulykke og sportsskader eller sygdomme såsom arthritis, størstedelen af ​​knæproblemer skyldes belaste knæet under walking, klatring eller andre gentagne øvelser, høj effekt. Dårlig konditionering af musklerne i benene understreger også knæ.

Home retsmidler for ømme knæ

Hvis knæsmerter er et resultat af overforbrug, manglende brug eller eventuelle problemer i forbindelse med leddene, kan du bruge de strategier og hjem retsmidler i næste afsnit for at forbedre og bevare sundheden for dine knæ, og hvis du lider af smerte, at hjælpe med at lindre smerter i knæet og fremskynde helbredelse.

Undgå overvægt

Overvægt påvirker alle led i kroppen, og bære dem pounds er især hårdt på knæene, da med hvert trin, udøves på knæene en kraft svarende til halvanden kropsvægten. En ekstra 20, 30, 40, eller flere pounds kropsvægt (generelt af kropsfedt) kan faktisk forårsage alvorlige knæproblemer og udgør en meget ulidelig smerte.

For eksempel, hvis du kun har 20 pounds overvægt og du jogger, sætter du 100 pounds af ekstra kraft på hver knæ ved hvert skridt. Så arbejde på at få og holde vægten inden for et sundt område ved at vedtage en kost lavt fedtindhold, lavt kalorieindhold kost og motion regelmæssigt, blandt mange andre tips til at tabe sig og tabe, som du kan finde på vores hjemmeside Det vil hjælpe dig med at undgå smerter i knæet og andre skader, der kan opstå.

Du må ikke stoppe læsning: Hvorfor tager på i vægt i løbet af overgangsalderen

Styr dine fødder

En almindelig årsag til knæproblemer er pronation, eller bevægelse af foden indad. En vis mængde pronation er normalt, men for meget kan forårsage knæproblemer, og kaster knæet ud af plan, som kan føre til smerter i knæet.
Du kan korrigere pronation med støttende sko til formål at forhindre pronation eller orthotics, som er særlige indsatser til sko.

Køb den rigtige sko

For at forebygge smerter i knæet er tilrådeligt at bringe hælen så lavt som muligt. Kroppen kan tåle en kugle ca. en inch; høje hæle smide kroppen fremad og stress på knæene. Hvis du har tendens til at pronate, købe en sko, der har antipronation enheder eller high density materiale på indersiden og et fyldstof materiale på indersiden af ​​sålen. Se også, om sko, der har en stiv hælkappe, den del af skoen, som kopper hælen, fordi det hjælper med at stabilisere hælen.

For sport, købe sko designet til aktiviteten - travesko til vandreture, sport løbesko, og så videre. Brug løbesko til walking kan give smerter i skinnebenene og i nogle tilfælde knæsmerter.

Bruge Epsom salte

Epsom salt indeholder magnesiumsulfat, som er virkelig en vidunderlig stof til at lindre smerter i knæet. Magnesiumsulfat er et naturligt mineral, der har været anvendt til smertelindring i årevis, dvs. på grund af dens høje niveauer af magnesium.

Du har brug for

 • 1/2 kop Epsom salt
 • En stor beholder med varmt vand

instruktioner

Fyld en stor skål med varmt vand og tilsæt ½ kop Epsom salt. Revuélvela skal derefter neddykket i væsken knæet. Hvis du har svært ved knæ dukkert i en skål, så prøv at tage et bad med Epsom salte. Du kan bruge en balje med varmt vand og tilsæt 2 kopper Epsom salt. Soak i 15 minutter (mindst) dine knæ.

Gurkemeje og ingefær te

Gurkemeje og ingefær hjem retsmidler for smerter i knæet

Gurkemeje og ingefær er to naturlige antiinflammatorios, der vil hjælpe med at lindre smerter i knæet, og vil bidrage til behandling af leddegigt. Gurkemeje især har fået meget opmærksomhed på det seneste. Dets aktive ingrediens er noget, der hedder curcumin, som er en stærk antioxidant. Det reducerer også niveauerne af to enzymer, der er ansvarlige for at forårsage inflammation (hvilket er, hvad vi kæmper ofte, når vi lider arthritis) Du kan tage dem i kapselform eller lave et dejligt sted at nyde te hver dag.

Du har brug for

 • 2 kopper vand
 • 1/2 tsk pulveriseret ingefær
 • 1/2 tsk stødt gurkemeje til smag
 • honning

instruktioner

Put 2 kopper vand i kog, og derefter tilføje ½ tsk stødt ingefær og stødt gurkemeje. Reducer til en simre og lad det sidde i 10 til 15 minutter. Strain, tilsæt honning til at smage, og nyde det to gange om dagen. Dette giver 2 portioner.

Erhverve mere magnesium

Magnesium er noget vores krop har brug for, men kan ikke gøre det selv. Magnesium bruges i mere end 300 forskellige biomekaniske reaktioner i vores krop. Afslapper musklerne og nerveender, stivhed og hjælper lindre smerter i knæet. Ikke kun det hjælper slappe muskler og lindre smerter (dette er sandt for gigt smerter også), der hjælper med mineralize knoglerne. American Journal of Clinical Nutrition gennemførte en af ​​mange undersøgelser på magnesium viste, at folk, der havde en kost høj i magnesium havde en højere knogletæthed, og den samlede ben stærkere.

Må ikke stoppe læsning: Smerter i fødder og forskellige årsager

Der er flere måder at få mere magnesium og bruge det til gigt i særdeleshed og behandle smerter i knæet.

 1. kosttilskud: Magnesium kapsler er en god mulighed for at tilføje dit liv, men de fungerer bedst, når den bruges sammen med en ordentlig kost.
 2. diæt: Faktisk er dette den vigtigste, når de køber magnesium din krop har brug for faktor. Spis højt magnesium indhold, herunder mørkegrønne grøntsager (såsom spinat), nødder og bælgfrugter (bønner).
 3. olie: Der magnesium olie, der kan påføres topisk og absorberes gennem huden. Gnid smertende led til at lindre smerter.

Bland mynte med eukalyptus olie

Mint og eukalyptus ikke ændre løbet af selve gigt, men har smertestillende stoffer, der hjælper med at lindre smerter i knæet. Produktion af kølende fornemmelse kan midlertidigt tilsidesætte din ubehag, og skabe en afslappet følelse, der kan lindre gigt smerter også.

Du har brug for

 • 5-10 dråber pebermynteolie
 • 5-10 dråber eukalyptusolie
 • 1-2 spiseskefulde bærerolie (oliven-, mandel, vindruekerneolie, etc.)
 • En lille mørk glasflaske

instruktioner

Blande 5 til 10 dråber eukalyptus og pebermynteolie sammen og derefter blandet med 1 til 2 spiseskefulde bærerolie. luftfartsselskab olie er nødvendig for at fortynde den æteriske olie for ikke at irritere huden, og kan være olivenolie, vindruekerneolie, eller noget lignende (ikke olie.) lagrer olieblandingen i en flaske mørke og væk fra direkte sollys glas og gnid leddene, når såret, dette er en effektiv behandling ved hjælp hjem retsmidler for smerter i knæet.

Andre muligheder for at behandle smerter i knæet

Gelen af ​​aloe vera at lindre smerter i knæet

 1. Salvia: Når det kommer til smerter forårsaget af et slag mod knæet kan høste fordelene af salvia at afhjælpe det. Den måde at gennemføre denne opløsning ved at gnide knæ blade indpakket i en fugtig klud salvia med varmt vand.
 2. Aloe vera gel: De terapeutiske egenskaber af aloe vera vil hjælpe med at lindre betændelse i knæet, for at opnå den ønskede virkning bør blande honning, rødt mudder og aloe vera gel, derved at fremstille en pasta og humectas knæ, fik lov til at handle i en time og fjernes med vand. Du vil opdage en stor lettelse på dine knæ.
 3. Olivenolie. Det er en meget kraftfuld anti-inflammatorisk. Det stimulerer omsætning og forbedrer snart ubehag. Bare lidt varme olien og anvender knæ cirkulær massage. Du kan gentage denne proces op til to gange om dagen.
 4. Kål eller kål. Dens blade er meget kraftige for sin anti-inflammatorisk effekt, så det smerter i knæet vil blive diskuteret længe. For at forberede du har brug for:
  • Skær bladene af en kål fineste, som du kan.
  • Blandinger blade med 4 spiseskefulde vand. Knust med en morter eller en fødevare bortskaffe.
  • Påfør cremen får knæ.
  • Dæk med en klud eller gaze.
  • Lad virke i omkring tyve minutter.
  • Fjernes med varmt brugsvand.

Skrivning: Livet Team Lucida


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

83 + = 93