11 effektive naturlige midler til at afværge myg

All-eller nogensinde mange gange vi har oplevet rødme, hævelse og ukontrollabel kløe, der kommer med en myggestik. Det er nok til at ødelægge enhver grill eller picnic.

straddle myg

Mange mennesker henvender sig til købe insektbekæmpende at holde myggene væk, men disse insektmidler indeholder ofte et giftigt pesticid, der er farligt for menneskers sundhed. Denne pesticid er kendt som DEET. Stærk udsættelse for DEET har været forbundet med hukommelsestab, hovedpine, svaghed, træthed, muskel- og ledsmerter, tremor og åndedrætsbesvær hos mennesker og er særligt toksisk for børn.

Når det er sagt, er det en selvfølge, at dette er en af ​​mange pesticider, som ikke ønsker at bruge - især når der er så mange mere effektive måder at holde myggene væk ved hjælp retsmidler og naturlige ingredienser.

11 naturlige midler til at afværge myg

Denne artikel vil afsløre de bedste måder at frastøde myg, så du kan nyde en sommer off bid.

Citronella stearinlys hjemmelavet

Den æteriske olie af citronella hjem er en af ​​de mest effektive afskrækningsmidler i verden og en af ​​de bedste måder at drage fordel af denne vidunderlige olie er naturlige myg citronella stearinlys. Disse stearinlys er nemme at lave, alle naturlige og frigive en duft, der holder myggene væk. Put nogle stearinlys omkring din terrasse eller haven og skabe en myg-bevis barriere.

Et par dråber lavendel

Lavendel er elsket af mennesker rundt omkring i verden, men myg hader. For at holde myg ud af dit hjem, tilføje en dråbe lavendel på et bånd og læg den i de åbne vinduer rundt. Myg absolut tænke to gange inden de kommer ind.

Må ikke stoppe læsning: Naturlige retsmidler til at rense leveren

Lavendel kropsolie

Bland 30 dråber lavendel æterisk olie med to spiseskefulde vegetabilsk olie - såsom olivenolie eller mandel - og gnide på huden. Ikke blot vil du lugter smuk, men gør stoppe myg fra landing på dig.

mosquito repellent spray

Denne opskrift myggebalsam, omfatter æteriske olier såsom citronella, citrongræs og eukalyptus. Spray dette på din hud, inden de forlader.

Strip rosmarin ristede

Myg normalt ankommer mens vi er på grillen eller stege, men denne simple trick vil gøre din grill til en naturlig myggebalsam, også tilføje lækker smag til din mad.

Kast et par stængler af rosmarin i gløderne til at give en myggebalsam lugt.

plante frastødende planter Mosquito

Der er en række af myggebalsam urter, der har store egenskaber til at - for eksempel, Matrem, citronella, katteurt og lavendel er fire af de mest effektive. Plant dem i blomsterbede eller beholdere og placere dem omkring din have og holde myggene væk.

Spis mere hvidløg

Bemærk: Selvom det kan frastøde myg, kan det også frastøde andre mennesker.

Efter at have spist store mængder af hvidløg, er hvidløg olie frigøres forsigtigt fra dine porer. Denne hvidløgsolie fungerer næsten som en barriere mellem huden og myg.

Du må ikke stoppe læsning: 8 Naturlige Secrets du kan ikke vide, at fjerne kulden.

Anvender neemolie

Neem olie er udvundet neem træ indfødte indiske subkontinent plante - er undertiden benævnt som "livets træ".

Neem olie er et naturligt insekticid bruges i planter til at holde skadelige insekter afstand, og fungerer på samme måde i mennesker. Neem olie anvendes på huden og holder myggene væk.

myggebalsam drikke

Der er en række af anekdoter, der tyder på, at drikke æble cider eddike er en effektiv myggebalsam. Tilføj en eller to spiseskefulde cider eddike økologisk æble til 16 ounce vand og forbruge. Sødet med en skefuld honning til at modvirke den bitterhed, hvis du ønsker det.

Eliminer stående vand

Myg lægger deres æg i stillestående vand. Eliminering stående vand vil reducere antallet af myg i nærheden. Stillestående vand kan indeholde fugl bade, pools og kæledyr vandskåle. Sørg for, at tagrender dræner godt og tømme nogen produkter i din værftet, der indsamler vand.

Lav en fælde for myg

En myg fælde hjem er en anden måde at reducere antallet af myg i området. Denne fælde bruger CO2 til at lokke myg i en sodavandsflaske, som de ikke kan slippe ud.

Regne ud, hvordan at gøre denne fælde myg og hvordan det fungerer her.

Lucida forskning og skrivning of Life


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

52 + = 59