15 måder at drage den Vicks vaporub

Vicks vaporub

Vicks vaporub har eksisteret i over 100 år og er en af ​​de mest dekongestanter brugt. Flere og flere af de måder, hvorpå denne salve kan bruges.

Sådan kapitalisere Vicks vaporub

Her er 15 måder at udnytte den Vick vaporub. Du vil blive overrasket over at vide, at Vicks vaporub Det tjener meget mere end blot en overbelastet brystet. Hvis du vil grønnere og mere naturlige ingredienser og ikke-giftige i de produkter, du spiser, så prøv denne opskrift: Vicks vaporub naturligt.

1. Vicks vaporub aflaste brystet

Vicks vaporub brystet

En af de mest traditionelle måder at udnytte den Vicks er at aflaste bryst og hals-området. Når de påføres øvre bryst, det giver fremragende lindring af hoste og kapacitetsbegrænsninger symptomer.

2. Påfør Vicks vaporub på fødderne til at lindre hoste

Anvendelse Vicks vaporub dine fødder giver lindring til natlig hoste. Generøst gnide vaporub hele dine fødder og dække dem med sokker. På et tidspunkt hvor din hoste vil stilne af, og du vil vågne op om morgenen og igen at have sovet meget bedre.

3. Lindrer ømme muskler

Vicks vaporub muskler

Vicks lindrer ømme muskler fra overanstrengelse. Det øger omsætning og giver næsten øjeblikkelig hjælp. Brug en generøs del og gælder for hele det smertefulde område, derefter anbragt i en dressing område.

4. Vick vaporub hjælper katten stopper skrabe

Katte er kendt for at tilbringe deres kløer for hver hård overflade, de ser. For at undgå at ødelægge dine døre, vægge og vinduer, anvende en lille mængde af Vicks vaporub til disse områder. Katte hader lugten og vil holde sig væk. Vicks kan også anvendes i arme og ben, hvis din killing er tilbøjelig til at også bruge dem til at skrabe.

5. Undgå dit kæledyr urinere i visse steder

Hvis din hund eller kat ikke kender selv gå på toilettet, sætte en åben flaske Vicks i det område, hvor han eller hun kan lide Marker som sit område. Lugten skal afholde dem fra at løfte hendes ben og våd dit tæppe.

Du må ikke stoppe læsning: Nye brændstofeffektive teknologier

6. Hjælper fjerne hovedpine

Vicks vaporub hovedpine

Gnid en lille mængde af Vicks vaporub i din templer og pande til hjælpe med at lindre hovedpine. Den minty smag frigive trykket i hovedet og straks lindre smerter.

7. Hvis du vil anvende i små sår og skrammer

For at forebygge infektion og fremskynde helbredelse tid, anvende en lille mængde af Vicks vaporub i enhver lille klippe eller skrabe.

8. Påfør Vicks vaporub i flåtbid

Hvis du blev bidt af en skovflåt, straks anvende Vicks. Den stærke lugt kunne hjælpe med at fremmedlegemet er frigivet og stoppe generer dig.

9. Hjælp til at afværge myg

Vicks vaporub myg

Vicks vaporub frastøder myg. Påfør en lille mængde af Vicks vaporub på hud og tøj og myg vil holde sig væk. Hvis du er blevet bidt, anvende Vicks til området og dække det med et plaster til at lindre kløe.

10. opløses blodudtrædninger

Bland en knivspids havsalt i Vicks vaporub. Påfør i en nylig hæmatom. blå mærker vil hurtigt opløses.

11. For at lindre fodsvamp

At helbrede fodsvamp, anvende Vicks vaporub to gange dagligt.

12. Brug Vicks vaporub befugtere

Luftfugter Vicks vaporub

En anden af ​​de mest almindelige måder at udnytte den Vicks vaporub bruges i særlige typer af befugtningsanlæg og fordampere. Sørg for, at din luftfugter have en aromaterapi rum, før du bruger. Du kan bruge diffusorer med stearinlys, det er meget effektivt. Luftfugter Vicks vaporub vil cirkulere i hele luften og vil holde dig at trække vejret let natten over.

13. For tennisalbue

Er du lider af tennisalbue? Gnid Vicks vaporub og slippe af smerte. Mentol og kamfer, til stede i det, helbrede ømme albue. Placer en portion albue og massage området.

14. Lindrer sinus hovedpine

Vicks vaporub er et godt hjem til behandling af sinus hovedpine afhjælpe. Påfør Vicks under din næse. Træk vejret dybt. Denne menthol i det vil berolige hovedpine.

Må ikke stoppe læsningen: 30 rumdelere ideer til huset

15. Det hjælper til at slippe af neglesvamp

Vicks vaporub svampe

Frota vaporub i tånegle, hvis du har mistanke om du har en svamp. Indenfor få dage vil sømmet blive formørket. Dette betyder, at Vicks dræber svampen. Som din negl vokser, vil den mørke del falde, og du vil svamp gratis fødder. Ophold anvende salve i en periode på to uger at rengøre neglene af de resterende bakterier.

Andre anvendelser af Vicks vaporub

Treat earaches. Vaporub gnides nogle på et stykke vat og læg den i øret. Lad det stå i flere timer, 2-3 gange om dagen for at lindre smerter og bekæmpe øreinfektioner.

Calmar solskoldning. Vicks efterlader en kølig effekt, der vil lindre kløe fornemmelse af solskoldning. Alt du behøver er at gnide noget af det på de berørte områder.

Reducerer strækmærker. Strækmærker er en hovedpine for kvinder og er hovedsageligt forårsaget af graviditet. Tilsyneladende, Vicks vaporub kæmpe mod sin udvikling, som nogle af sine ingredienser, såsom kamfer, eukalyptus olie, olie olie cedertræ blad terpentin og, fugter og blødgør huden, reducere forekomsten af ​​strækmærker .

Undgå sprukne hæle. Påfør nogle Vicks på hælene og tørre, revnede fødder, og sætte bomuld sokker. Lad det sidde indtil morgen. Du kan også gnide med en pimpsten efter at eksfoliere og blødgøre huden.

forholdsregler: Hvis du bruger Vicks vaporub handel bør tage hensyn til, at hvis de bruges forkert kan forårsage skader, især hvis børn og anvendes i området omkring øjnene. Selv om produktet er naturligt, altid bruge den med diskretion.

Forskning og Skrivning: Livet Lucida


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

63 − 57 =