Californien væger trin for trin med fotos

den California væger ikke går af mode, og det synes de aldrig vil. Det er en stil, der genopliver hårfarve forlader glimt af god smag og elegance. Ikke underligt skuespillerinder som Sarah Jessica Parker og Drew Barrymore bruge dem på hver røde løber. Faktisk er det foretrukket for flere 'berømtheder' udseende; og bedst af alt, bringe dem fra hjemmet ikke er kompliceret, så det lærte Trin for trin procedure for at opnå en smuk californiske væger.

California væger trin

Tinseltown / Shutterstock.com

California overvejelser for at bruge væger

For at opnå et perfekt resultat bør du forstå nogle grundlæggende i denne stil funktionalitet hår som der fremmer, for eksempel. På dette punkt er det vigtigt at sige, at det er designet til enhver kvinde. være et naturligt look passer alle hårfarver, hvilket betyder, at et helt liv fast i skønhedssalonen er påkrævet.

En anden fordel ved bruge væger California Det er, at rødderne gå ubemærket hen, så hvis den samme hårfarve at farve vil simpelthen længe bevares. Dens anvendelse kan rekvireres på enhver frisør eller skønhedssalon fra hele Europa og Latinamerika. Du kan også tilpasse meget godt for kort eller langt hår. Du kan være interesseret i at læse om hår nedskæringer for 2016 og en anden mulighed, som er de frisurer med fletninger.

Californien væger hjemme

Californisk stilarter væger

Men hvorfor bruge når hjemmefra kan gøres til en lav pris? Med disse trin de samme resultater som enhver salon kunne tilbyde opnås. Ja, du skal prøve at følge instruktionerne for at opnå den ønskede effekt.

Peinado skridt

Begynder at dividere vægten i to sektioner, er blandingen tidligere blevet fremstillet på en professionel børste, indtil det er fuldstændigt dækket hældes. Nu kan du starte programmet væge væge. Det anbefales at børste hver streng fra en højde til at gå ørerne og hage kulminerende i spidsen. Det er vigtigt, at låsen af ​​hår er hvidt med blandingen, således at en komplet resultat er opnået.

Praktiske eksempler på væger

Camilla Alves: Det kan observeres Professionelle californiske væger. En del af dette resultat skyldes den anvendte nuance tydeligvis bruger en farve, der kombinerer med huden, kombinationen af ​​mørk baggrund med honning guld farve af strengene er smuk. Måske efterbehandling tips ikke godt er blevet taget hånd om, men at fejlen kan rettes.

camilla alves Californisk væger

Jaguar PS / Shutterstock.com

Lea MicheleI dette eksempel kan det ses som håret er godt vedligeholdt. Lysstyrken kombineret med en lige og definerede pandehår tilføjer tekstur til det overordnede udseende. Måske ændringen fra mørke til lys blond starter ved spidserne er noget brat farve, men det kan afhjælpes ved at give mere udvidelse til den sorte farve.

lea michele med væger til californisk stil

Featureflash / Shutterstock.com

Sarah Jessica Parker: den California væger Sarah viser, at sort er nøglen til at kigge et kig høj. I dette tilfælde ses som banen og højde af farvestoffet har succes. Men det fremhæver også den manglende form og volumen, begge funktioner er vigtigt at bære en fuld stil.

Sarah Jessica Parker

Tinseltown / Shutterstock.com

Bianca Brandolini: Det ser ud til, at kombinationen af ​​mere end to toner kan have fantastiske resultater i disse typer af væger. Hvilke farver som karamel, honning og mandel blanding med din hud tone. Bianca er forpligtet til en glat og ja manke, måske misbruger strygning tip, men denne fejl er let at rette bruge dette apparat mindre omfang.

Vanessa Hudgens: Lektionen, der giver os Vannea Hudgens er, at den stærke kontrast mellem en højere tone, den midterste og enderne kan se godt, hvis der er valgt de rigtige farver. Volumen i dette tilfælde er at pligt, som faktisk indikerer lav lysstyrke og ikke fremhævet som Camilla Alves derfor give et eksempel. men Californiske væger til sort hår er et godt valg for.

Vanessa Hudgens

Tinseltown / Shutterstock.com

Tips til at kigge defineret californiske væger

Det første punkt er at præcisere, at længden af ​​hår er aldrig et problem. Hvis håret når mænd så skal du begynde på højden af ​​ørerne. Mens hvis håret er langt, anbefales det at starte væger op til hagen. Til at begynde farvestoffet kan startes fra bagsiden af ​​håret. Når produktet er blevet anvendt til at vente mellem 25 og 45 minutter.

Valget af produktkvalitet er også vigtigt, kan du ikke spille med lav kvalitet materiale, hvis det ønskes langsigtet resultat skal vælges med omhu. Lige nok til at opretholde en skyllet op med shampoo valg og voila, disse California væger ses på berømtheder også vil se smukke i dit hår.

Californiske væger, der farver at vælge

At vide, at væger farve er mere hensigtsmæssigt i dit hår, bør vi være opmærksomme på den naturlige tone hår og vores hudfarve, og det kan bygge til at vælge den ideelle farve.

Hår Hues for californiske væger til den dristigste

Hår Hues for californiske væger til den dristigste

brunt hår

For eksempel i tilfældet brunt hår, farven af ​​aske blond væger kan være det bedste valg, skal vi altid forsøge at få de nedbryde hår toner ser naturlige, kan skinnende blonde også være et godt valg.

For brunetter

den lys brun kan ledsage meget godt til disse californiske væger, Du kan endda spille med nuancerede toner og anvende en blond farve ved spidserne, kan en anden god mulighed være de coppery væger til kvinder med brun hud. Der er også muligheder for dem, der vover farvestoffer mere, grøn, pink og blå toner kan være perfekt i de californiske væger.

blonde hår

I tilfælde af har lyse hår eller blond dåse perfekt vise en mørkebrun striber eller lys der giver et naturligt udseende, og det er tilrådeligt at bruge farvet kridt eller tage et bad farve for at få vores hårfarve, men uden at ødelægge. Du kan se disse indstillinger for farve hår urte.

Californien væger kort hår

Hvis du har kort hår bare rolig, Californiske væger og kort hår De er en glimrende kombination, som du kan tage uden problemer. Tilfælde som Miley Cyrus, Drew Barrymore og Katharine McPhee, med denne frisure og farve i hans korte manker.

til tilpasse disse væger bør du overveje disse tips: For at lysne disse californiske væger i dit korte hår, det er meget vigtigt at vælge den rigtige mængde af hår, der dækker farvestoffet, det er det, vil gøre forskellen mellem en vellavet væge eller et job halvdelen. Den bedste praksis i denne sag er, at en stylist kan vejlede dig, fordi de ved, hvordan man finder det rigtige sted for at opnå en mere attraktiv væger.

I tilfælde af bob, for eksempel det ideelle er, at vægen "californisk" ikke Må overreach for at opnå en gradient, der kan mærkes og ikke fortyndet.

Skrivning: Livet Team Lucida

Billeder: Shutterstock


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

35 + = 38