Fordelene ved at spise græsk yoghurt

græsk yoghurt

Som en af ​​de hurtigst voksende marked for fødevarer, er en række mærker og sorter af græsk yoghurt foring op hurtigt købmandsforretninger.

Forskelle mellem græsk yoghurt og traditionel yoghurt

Hvad adskiller traditionel græsk yoghurt er, at yoghurt Græsk yoghurt er blevet filtreret for at fjerne serum. Som et resultat, græsk yoghurt har en tykkere, mere cremet konsistens og rige smag.

Fordelene ved græsk yoghurt

Fjernelse valle, laver en sund yoghurt med 40 procent mindre sukker, mindre end 38 procent natrium og mere end to gange mængden af ​​protein end traditionel yoghurt. Hver skefuld græsk yoghurt er også fuld af næringsstoffer og giver mange sundhedsmæssige fordele.

Digestive sundhed

En af de mest kapret sundhedsmæssige fordele ved græsk yoghurt er probiotika, der indeholder. Disse sunde bakterier bidrage til at fremme tarmens sundhed. Fordøjelseskanalen indeholder en masse forskellige typer af bakterier, nogle gode, de tjener til at hjælpe med at fordøje maden, og nogle er potentielt skadelige.

Spise græsk yoghurt med probiotika bidrager til at øge de gode bakterier i tarmen. Og de mere gode bakterier forbruge, jo mindre plads er der til de dårlige bakterier til at vokse.

Oprethold denne sund balance af venlige bakterier kan hjælpe med forskellige fordøjelsesproblemer. For eksempel kan du hjælpe med at holde dig regelmæssig og bekæmpe dårlige bakterier, der kan forårsage diarré. Probiotika kan også være nyttige til dem, der lider af irritabel tarm og tarmsygdomme, såsom Crohns sygdom og ulcerativ colitis syndrom.

Du må ikke stoppe læsning: fantastiske helbredende egenskaber af ananas

Det hjælper med at kontrollere blodtrykket

En af de bedste måder at hjælpe med at kontrollere højt blodtryk gennem kosten. Den DASH kost er fedtfattig og indeholder otte til 10 portioner frugt og grøntsager og to til tre portioner af fedtfattig eller nonfat mejeriprodukter. Mejeriprodukter som Græsk yoghurt, er en vigtig kilde til calcium, magnesium og kalium, anses det for fordelagtigt at hjælpe med at reducere forhøjet blodtryk.

vægtkontrol

Græsk yoghurt skiller sig ud, blandt andet til at indeholde det dobbelte af mængden af ​​protein i forhold til den traditionelle yoghurt. Da protein har kroppen længere tid at fordøje, og kan hjælpe du føler dig fuld længere ophold. Dette er især vigtigt at hjælpe bremse din appetit mellem regelmæssige måltider, når det kommer til at tabe. Og når du ikke er sulten, det er en sund måde at hjælpe med at minimere cravings mere.

stærke, sunde knogler

Græsk yoghurt fordele

Græsk yoghurt giver vigtige næringsstoffer, såsom calcium, magnesium, phosphor, kalium og proteiner, som arbejder sammen om at fremme stærke og sunde knogler. Desværre er der mange mennesker fokuserer på bare stole på kalktilskud at opfylde dine calcium behov.

Men græsk yoghurt tilbyder en fuld suite af næringsstoffer, som ikke findes i kalciumtabletter alene. En undersøgelse af postmenopausale kvinder udført på School of Medicine, University of Washington, konkluderede, at få calcium direkte fra produktet, i modsætning til kosttilskud, har en mere positiv indvirkning på knogle sundhed. Du kan lære at erhverve ubrugt calcium mælk.

Du må ikke stoppe læsning: Hjemmelavet saft at balancere kolesterol og blodtryk

For folk med laktoseintolerans

Laktoseintolerans er en følsomhed over for mælkesukker kaldes "laktose". Symptomer på laktoseintolerans er forårsaget af fordøjelseskanalen og kan omfatte oppustethed, luft i maven og diarré.

Undersøgelser har vist, at mennesker med laktoseintolerans kan tåle op til 1 kop mælk i en fødevare, som er lig med 12 gram laktose. Det anbefales, at mennesker med laktoseintolerans kan begynde at indføre laktose i kosten langsomt og begynde med de laveste fødevarer, der indeholder laktose.

Græsk yoghurt er lavere lactose foder en 6 ounce cup naturlige græsk nonfat yoghurt giver kun 4 gram lactose. Den mindste mængde af lactose findes i græsk yoghurt skyldes filtreringsprocessen, så græsk yoghurt kan være egnet for mennesker med laktoseintolerans.

Skrivning: Livet Team Lucida


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

39 − 38 =