6 effektive hjem retsmidler for øjenbetændelse

Konjunktivitis er en betændelse i bindehinden i øjet. Den membran, der dækker øjet, er kendt som conjunctiva kan svulme af forskellige årsager.

hjem retsmidler mod conjunctivitis

Konjunktivitis er en infektion, der normalt rammer børn, selv voksne er ikke immune over for det. Øjet bliver rød eller pink. Ledsaget der kan være brændende smerte og sløret syn. forskellige sygdomme, såsom allergisk conjunctivitis, eller viral conjunctivitis kan forekomme, som hver har en anden oprindelse.

Der kan også være noget væske fra øjet. Konjunktivitis er en meget smitsom øjensygdom, hvorfor du bør afstå fra at røre eller gnide øjet ikke at inficere det andet øje også. Hvis du er iført kontaktlinser, så skal du fjerne disse og erstatte dem, når infektionen er forsvundet.

6 Retsmidler for conjunctivitis

dog Konjunktivitis er uskadelig og normalt aftager i omkring 10 dage eller hurtigere. Dog skal ubehag og smerte blive behandlet tidligt. Home retsmidler for øjenbetændelse ikke betyde, at du bør undgå at konsultere lægen, hvis dine symptomer er meget stærke.

Anyway, hvis konjunktivitis ikke flere problemer, kan du helbrede dine øjne med, der normalt er tilgængelige i hjemmet. Vi ved, at nogle hjem retsmidler mod conjunctivitis.

Du må ikke stoppe læsning: Menneskelig ægløsning klart fotograferet for første gang i historien

Bruge is for conjunctivitis

Is kan snøre blodkar. Dette kan reducere blodgennemstrømning, det kan også hjælpe med at reducere strømmen af ​​følelse smerte og kløe i øjet.

ren honning

Honning er naturligvis meget effektiv antiinflammatorisk til behandling conjunctivitis. Det har også antiseptiske egenskaber. Anvendelse lidt honning i øjnene kan medvirke til at reducere inflammation.

Dette vil reducere kløe og smerte. Kvalitet honning fugtgivende fjerne tør godt. For at gøre dette bare sætte et par dråber af honning på øjnene.

citronsaft

Viral konjunktivitis hos børn

Citronsaft har antibiotika og anti-inflammatoriske egenskaber, der hjælper med at lindre symptomerne på konjunktivitis. Den er rig på C-vitamin og kan bidrage til at styrke immunsystemet til at bekæmpe infektion.

Imidlertid fortyndes med vand til ikke øge irritation. Sæt nogle fortyndet citronsaft på øjenlåget kan være effektive i øjenbetændelse.

varmepude

En varm komprimere på øjenlåget kan være meget effektive til at reducere inflammation. For at gøre dette skal du suge en ren klud i varmt vand og anvende den klud over øjenlåget. Hold den der i et par minutter. Gentag processen tre eller fire gange. Med denne hjem afhjælpe kan du få lindring fra kløe og smerter af øjenbetændelse.

Må ikke stoppe læsning: Earache og hvordan man behandler det naturligt

fennikelfrø

fennikelfrø til behandling conjunctivitis

Det er blevet set, at Fennikel frø har evnen til at reducere symptomerne på konjunktivitis. Du koge nogle fennikelfrø i vand og lad afkøle.

Nu er du nødt til at strække angrebne øjenskyllevæske med denne klare væske. Gør dette tre eller fire gange om dagen vil lindre symptomerne på konjunktivitis.

Aloe Vera for allergisk conjunctivitis

Dette er en urt almindeligt tilgængelig i næsten enhver husholdning. Har en beroligende virkning, det er anti-inflammatorisk og en god naturlig fugtighedscreme til huden, derfor bruges til hjemmelavede masker og skønhedsbehandlinger er så anvendt.

Du kan klippe et ark aloe vera gel og den resulterende dip et stykke vat til efterfølgende påføring på det angrebne øje med conjunctivitis.

Aloe vera juice kan også bruges til at vaske øjnene. Til denne eneste du har brug for at opløse aloe saft i kogt vand, afkøles det og derefter bruge det til at vaske dine øjne.

Skrivning: Livet Team Lucida


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

31 − 27 =