Symptomer på hormonel ubalance hos kvinder

hormonel ubalance

Age, det miljø, vi lever og genetisk disposition er elementer stor indflydelse på god sundhed for kvinder og især i den hormonel ubalance, der kan opstå.

Hormonel ubalance påvirker forskellige systemer i den kvindelige krop. Så er mange detaljer, der kan advare os til at tro, at noget er ved at ændre i vores kroppe, og vi skal tage skridt til at sikre, at lindre symptomerne i så meget som muligt.

Hvordan at vide, hvis jeg lider hormonel ubalance

Så snart du observere nogen af ​​symptomerne på hormonel ubalance bør handle og ikke vente med at bruge tid, da det kan blive mere alvorlige. er det bedst at konsultere vores almindelige læge og gennem en analytisk, kontrollere, om hormon niveauer er tilstrækkelige. Nøglen kan være at ændre nogle af vores livsstil praktiserende motion og vender tilbage til en sund, sund kost, eller er nødvendigt med specifik behandling. Men det er sikker er muligt at genvinde normale niveauer og holde smilende til livet.

Hvad er årsagen til hormonelle desenquilibrio?

Inden du flytter til at kommentere deres symptomer hormon ubalance kvinderJeg skal forklare, at Denne ubalance er forårsaget af en ukorrekt forhold mellem progesteron og østrogen niveauer i kvindens krop. Variationer i balancen mellem disse to hormoner påvirker kvinders sundhed.

Må ikke stoppe læsning: 2 riquísimos Smoothies med Avocado (Palta), blåbær og ananas.

Stress, kost, motion og ægløsning eller mangel på samme, forårsage ændringer i mængderne af hormonerne østrogen og progesteron stede i kroppen af ​​kvinden. Sidste tredive kvinder begynder at miste progesteron seksten gange hurtigere end nogen anden kvindelig hormon, mens østrogen forbliver på et normalt niveau.
Hormoner regulerer kroppens balance i mange aspekter af vores krop og sind. Så hormonelle problemer er både fysisk og følelsesmæssig.

Hvordan symptomerne på hormonel ubalance opstår

Symptomer på hormonel ubalance hos kvinder er meget forskellige. De kan vises ved en allergisk reaktion, gennem nattesved, med væskeretention, oppustethed, hårtab, eller manglende koncentration. Men så de er træthed, lav sexlyst eller tunge eller lange menstruationer.

Tegn på hormonel ubalance hos kvinder

Symptomer på hormonel ubalance kan forekomme som pludselige humørsvingninger med stemninger, hvor vi er meget glade og når trist tilsyneladende uden grund, der forårsager den øgede irritabilitet, eller kontinuerlig vægt ændrer især den kraftige stigning i det, kan alt dette have en direkte involvering med symptomer på hormonel ubalance præsenteret af kvinder, især kvinder over fyrre.

Du må ikke stoppe læsningen 7 urter til at bekæmpe gigt og ledsmerter

Så er migræne, de stærke angreb, der blokerer dig for timer eller endda hele dage, føler de kolde krop ekstremiteter og hukommelsestab er indlysende tegn på denne hormonelle problemer.

Skrivning: Livet Team Lucida


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

12 − = 4