De 15 bedste te til vægttab

Er du træt af at ændre din kost uden resultater? Måske hvad har du brug for at tabe de ekstra kilo, bare være en god te eller slankende te. I denne artikel viser vi 15 bedste te til vægttab sikkert og uden mange omgange.

Urtete, der hjælper dig med at tabe

Infusioner til vægttab

den infusioner til slankende mave hurtigt De er alle de vrede i disse dage, og det er ikke overraskende, fordi mange mennesker foretrækker at forbruge en rig varm kop enhver te før sengetid. udvikle hjemmelavet slankende te, Det er meget simpelt, hvis du ved, hvad hver enkelt ingrediens, som du har derhjemme.

Desuden er det vigtigt at bemærke, at te er te og infusioner består af drikkevarer fremstillet af varmt vand ved hjælp af en endeløs række af urter, rødder, blomster og ethvert stof, der giver en fordel til kroppen. I stedet er det te brygget kun blad Camellia Sinensis, som indeholder Teina. Hvis ikke indeholde Teina bliver en infusion. Lad os se på nogle infusioner og fedtforbrænding slankende te.

1. Oolong Tea Infusion

En af de vigtigste våben af ​​Oolong mod vægtøgning er dens evne til at forhindre fedtoptagelsen. Japanske forskere fandt, at høje niveauer af antioxidanter kaldet, specifik Oolong te polymeriserede polyfenoler hæmme kroppens evne til at absorbere fedt med mere end 15%. Som et resultat, Oolong te er en af ​​de infusioner til at tabe vægt og volumen mest almindeligt anvendte.

Når taiwanske forskere undersøgt mere end 1.100 mennesker over en periode på 10 år, fandt de, at dem, der drak Oolong te en eller flere gange om ugen havde næsten 20 procent mindre kropsfedt end dem, der ikke drikker.

2. Infusion af hvid te

Hvid te forhindrer ikke kun nye celler med overskydende fedt, men også øger kroppens evne til at nedbryde og bruge eksisterende fedt til energi. Som et resultat reducerer for tidlig ældning.

3. Valerian Infusion

Når søvnforstyrrelser, tab af en times hvile i tre dage er tilstrækkelig til ugunstigt påvirker appetit-regulerende hormon, ghrelin. Kvalitet søvn, på den anden side, feeds produktionen af ​​hormoner til at forbrænde fedt, så det er en absolut prioritet, hvis du forsøger at tabe et par pounds. Valerian er en urt, der altid har været værdsat som en mild beroligende.

4. Infusion urt Ashwagandha eller indiske Mulberry

Sættet med kanel, ingefær og andre urter til at tabe sig

Ashwagandha infusion vil give dig et bedre overblik over liv og reducere stress hormoner, der kan skabe ravage på din talje. En undersøgelse offentliggjort i den indiske Tidende Psychological Medicine, fandt, at "Ashwagandha rod ekstrakt sikkert og effektivt forbedrer modstanden i en person til stress og dermed forbedrer kvaliteten af ​​selvevaluering af livet."

Du må ikke stoppe læsning: 3 naturlige te at fremskynde stofskifte

En nylig undersøgelse fra Pennsylvania State University fandt, at mennesker, der reagerer dårligt på stress er steget niveauer af betændelse i kroppen, og inflammation er direkte forbundet med fedme samt diabetes, hjertesygdomme og kræft.

5. Citron te

Infusion af citron kan hjælpe mave tabe hurtigt, takket være dens indhold af D-limonen. Denne forbindelse findes i citronskal, er en æterisk olie, der har været brugt til dets vanddrivende siden oldtiden. Men indtil for nylig, ingen videnskabelige resultater på støtte rettet. Et dyr undersøgelse offentliggjort i Journal of Pharmaceutical Society of Japan bekræftede, at D-limonen er et effektivt biologisk nedbrydeligt opløsningsmiddel af kropsfedt.

6. Infusion Cranberry

Spise blåbær kan medvirke til at reducere betændelse, ifølge en undersøgelse offentliggjort i tidsskriftet Molecular Nutrition & Food Research. For at nå disse konklusioner, forskere inddelt deltagerne i to grupper; en gruppe fik en kost, der indeholdt en ækvivalent på 1,5 kopper blåbær, mens den anden gruppe fulgte en kontrol kost, der ikke omfatter frugt. Ved afslutningen af ​​forsøget, gruppen forbrugende blåbær havde mindre betændelse end deres kolleger, der ikke spiser bær.

7. Red Tea Infusion

Ifølge forskere fra Sydafrika, polyphenoler og flavonoider, der findes i planten hæmmer adipogenese (dannelse af nye fedtceller med 22%). Dens kemikalier også hjælpe stofskiftet i brændende fedt. Hertil kommer, rød te er naturligt søde, så du ikke behøver at tilsætte sukker.

infusion 8. yerba mate

Preparanndo kvinde infusion vægttab

Yerba mate er kendt for sin potente termogeniske effekt, hvilket betyder at det bliver en overvågningsmekanisme og brænde kalorier i din krop. Det stimulerer også fedt tab, takket være den afbalancerede reduktion af insulin.

9. myntete

Der er nogle dufte, der kan vække lysten til at spise, kan andre faktisk undertrykke appetitten. En undersøgelse offentliggjort i Journal of Neurological USA, fandt, at mennesker, der inhalerede pebermynte og tog hver anden time, de tabte i gennemsnit 5 pounds en måned. Så indtag, vil to eller tre gange om dagen at holde dig ud af spisekammer.

10. infusion af kamille og lavendel

Kamille og lavendel ansigt træthed og depression ved at reducere stress, der kommer med søvnløshed. Reducere stress forhindrer inflammation niveauer, som er blevet direkte forbundet med vægt og blodsukker, øge. En tysk undersøgelse viste, at kamillete væsentligt forbedrede fysiske symptomer relateret til mangel på søvn, og hjalp endda reducere niveauet af depression i den kroniske mangel på søvn.

Du må ikke stoppe læsning: Grøn saft at tabe i 5 dage

11. Infusion af sort te

Italienske forskere konstateret, at drikke en kop sort te om dagen forbedrer kardiovaskulær funktion. En undersøgelse offentliggjort i tidsskriftet European Heart Journal fandt, at sort te kan forbedre blodgennemstrømningen og udvidelse af blodkar, øget metabolisme og dermed vægttab.

12. Infusion Gojis

Goji infusion hjælper med at forbrænde op til 10% af kalorierne. Almindelig bukketorn planten, hvorfra Gojis høstes, er en traditionel asiatisk medicin terapi for diabetes, men har også en slankende effekt. mest goji infusioner De blandes med grøn te, yderligere at øge dit kalorieindtag. I en undersøgelse offentliggjort i Journal of American College of Nutrition, blev deltagerne fik enten en enkelt dosis af L. barbarum eller placebo efter et måltid.

Forskerne fandt, at en time efter dosis blev den gruppe, der indtages goji brænde kalorier ved en hastighed 10% højere end i placebogruppen. Effekterne varede op til fire timer.

13. Infusion af ingefær

Ingefær er ikke kun en af ​​de sundeste krydderier på planeten, men også bekæmper betændelse. En lang række undersøgelser, ingefær, der traditionelt bruges til at lindre mavesmerter, blokering adskillige gener og enzymer i kroppen, der fremmer inflammation, forårsager hævelse. Det betyder, at du kan nyde den anden del af grøntsager rige på næringsstoffer uden bekymring.

14. Infusion af fennikel

Fennikel har vigtige egenskaber, der bekæmper betændelse. Det har længe været anvendt til behandling af luft i maven og andre gastrointestinale problemer. Mens National Institutes of Health i USA har ingen holdning til det medicinske effektivitet fennikel, et officielt regeringsorgan ligner FDA i Tyskland, der fokuserer på urter siger planten kan faktisk være en effektiv fighter flatulens, fjerne hævelse og stimulerende vægttab.

15. Infusion af kanel

Kanel er ikke kun en slags ekstraordinært, men også er blevet opdaget, der kan reducere blodsukkeret i kroppen og reducerer kroppens resistens over for insulin. Alt dette skaber tab af kalorier, og hvad er den samme, vægttab.

Afslutningsvis har vi givet 15 af de bedste infusioner til at tabe hurtigt og sikkert. Håber vil være til stor hjælp i dit ønske om at tabe sig sikkert og hurtigt.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

79 − = 77