Vigende tandkød og 11 hjem retsmidler til at løse dem

Gum recession, eller gingival recession vigende tandkød krone tænder. Det er en fremadskridende sygdom, der kan begynde så tidligt som i barndommen eller ungdommen og gradvist forværres i løbet af årene. I øjeblikket bliver det tydeligt, som regel efter en alder af 40, kan rødderne af tænderne har været expuestas.Sigue Læs videre for nogle naturlige midler til at forhindre tyggegummi recession og hvordan du løser dem.

Årsager til tyggegummi recession

Rødderne af tænder griber i individuelle bassiner i kæbebenet. Men den tyggegummi væv, der dækker de kæbe knogler og bunden af ​​kroner, spiller en rolle i at bevare tænderne på plads og holde stabil.

Gummier omfavne hver tand ved et punkt lidt over halsen - hvor tandkronen opfylder roden. Dette beskytter bunden af ​​tanden udsættelse for patogener og fødevarer materialer.

Adskillelse af gummi tilknytning til tænderne er den første etape af recessionen.

Lad os se, hvordan det sker.

Bakterier i munden uvægerligt danne plak, en klæbrig film på tænderne. Du kan fjerne disse bakterier ved at børste og tandtråd, men hvis de ikke fjernes regelmæssigt, fortrinsvis en gang hver 12 timer, kan den plak hærde og danne tandsten, en hård skala depositum, gullig hvid.

Ophobningen af ​​plak og tandsten på kanten af ​​gummerne forårsage adskillelse af tænderne. Dette vil igen, letter, endnu mere, dannelsen af ​​tandsten i rummet mellem tænder og tandkød.

Gum recession er generelt forbundet med dårlig tandhygiejne, da gummi sygdom er den mest almindelige årsag til denne tilstand. Men selv hvis du børster tænder religiøst hver morgen og aften for at rense og bruge tandtråd, kan du stadig har en vigende tandkød.

Faktisk kan hygiejniske foranstaltninger for aggressiv som kraftig børstning og brug af tandtråd også være ansvarlig for betændelse i tandkødet, hvilket forværrer gingival recession.

Nogle af de andre risikofaktorer for vigende tandkød er rygning og forbrug af snus, blødende tandkød og skørbug skyldes C-vitaminmangel, beskadigelse af tandemaljen forårsager acid reflux eller selvstændig induceret opkastning og ortodontisk behandling involverer repositionering tænder.

Gum recession er ofte ignoreret, fordi oprindeligt forårsager ingen problemer. Det meste af tiden, kun være opmærksomme, når det begynder at påvirke æstetik eller forårsage andre problemer såsom følsomhed over for varme, kulde eller sure, tyggegummi bylder og tand mobilitet fødevarer.

Hvis efterlades uden opsyn, kan det endda føre til for tidlig tandtab.

Tilbagetrækning symptomer tyggegummi

Hvis du har nogen af ​​følgende symptomer på vigende tandkød, værd at tage korrigerende foranstaltninger så hurtigt som muligt:

  • Længere tænder - Det er svært at lægge mærke til, fordi ændringerne er gradvise, men du kan sammenligne den aktuelle længde med gamle fotos.
  • Color ændring i tandkødsranden - Du vil måske bemærke, at tanden krone og rod kan blive udsat i forskellige nuancer.
  • hævede tandkød - dit tandkød er røde og hævede, især langs margenerne.
  • Blødende tandkød - Tandkød kan bløder, når du børster tænder eller bide æbler eller andre hårde fødevarer.
  • Følsomhed over for mad - kan have en skarp smerte, når forbrugende mad og drikkevarer, varme, kulde, søde eller sure.
  • vaklende tænder - du føler dine tænder bevæge sig en anelse.

11 hjem retsmidler til at løse tyggegummi recession

I de tidlige stadier af tyggegummi recession, fjerne plak og tandsten, med grundig, men let, tandhygiejne foranstaltninger hjælpe med at kontrollere tilstanden. Men avancerede tilfælde kræver ofte kirurgiske procedurer, såsom gingival transplantat.

Her er nogle effektive hjem retsmidler du kan prøve, uanset hvor alvorlig tilstanden.

1. Yarrow

Yarrow er almindeligvis kaldes græs sår, røllike, cientoenrama, fjer blomst, græs Carpenter. Saft af dens blade og stilk kan stoppe blødningen. Mange amerikanske stammer tygge bladene som et middel mod tandpine, samt en række andre lidelser. Antikoagulantia, kan anti-inflammatoriske og smertestillende røllike hjælpe med vigende tandkød på noget tidspunkt.

Den nemmeste måde at bruge røllike er tygge blade og stilke, hvis du har adgang til en frisk forsyning. Knusning blade eller muélelas at danne en pasta og bruge tyggegummi massage.

Du kan også lave røllike te gurgle. Hæld kogende vand over en håndfuld friske røllike blomster eller 1-2 spiseskefulde af tørt græs og lad blød i 15-20 minutter. Stamme og drikke når teen er afkølet.

Denne antiseptisk te kan forbedre mundhygiejnen generelt og afhjælpe en række problemer, herunder tandkødssygdomme og hals infektioner.

Hvis du ikke ønsker at prøve med græs, kan du bruge den æteriske olie af røllike. Denne blå olie er meget kraftfuld, så du kan blande et par dråber kokosolie eller anden luftfartsselskab olie, før du bruger det som et maleri for tyggegummi.

2. Sumac

Uanset om du kender sumac som en busk eller et træ vokser i din baghave eller en krydret rød krydderi bruges til at give smag retter eller lave lyserød limonade, kan dette hjælpe med vigende tandkød.

Visse dele af planten har tanniner, der forlader en bitter smag og en tør fornemmelse i munden karakteristisk astringens. Disse drage de vævsvæsker, reducere inflammation og genoprette vandtætheden i tandkødet.

Fjern den ydre hud af filialer Sumac og bruge den til at massere tandkødet eller knuser deres tip og bruge dem til at børste tænder og tandkød. Du kan også koge bladene til at lave en te og derefter gurgle, eller med røde bær du kan lave en forfriskende indiske limonade.

Hertil kommer, sumac bær er rige på vitaminer. Du kan også bruge tørrede og pulveriserede bær som krydderi.

3. Grøn te

Regelmæssig brug af grøn te har vist sig at forbedre tandsundhed. Det er ikke overraskende, da den antioxidant og anti-inflammatoriske egenskaber af grøn te er velkendte.

Ifølge en japansk undersøgelse, regelmæssig indtagelse af grøn te ikke kun reducerer risikoen for at udvikle paradentose, men også reducerer betændelse i tandkødet og forbedrer fastsættelse tænder. Drik grøn te en gang eller to gange om dagen, så de tanniner i drikken gøre deres arbejde.

4. Salvia

Sage te er en anden urtemedicin, som du kan prøve for vigende tandkød. Denne urt har en lang historie for at blive brugt til dentale problemer, takket være sine gode antimikrobielle og anti-inflammatoriske egenskaber. Folk plejede at tygge bladene som et middel mod hævede tandkød og tand bylder.

En te lavet af salvieblade kan bruges til at gurgle og lindre ondt i halsen og sår i munden. Du kan forbedre den overordnede tandhygiejne, og beskytte dit tandkød.

Lav en te af friske eller tørrede salvie er nemt. Iblødsætning Kun en håndfuld friske blade eller 2 spiseskefulde tørt græs i varmt vand i 15-20 minutter, og den flydende lim. Du kan endda bruge madrester til at massere tandkødet.

5. Aloe vera

Den beroligende gel opnået fra Aloe vera saftige blade kan reducere inflammation og gummetilbagetrækning. Brug friske krydderurter til dette formål. Breaks et stykke af bladet og gnid det på dit tandkød. Gentag dette så mange gange som du ønsker. Gelen kan udvindes og opbevares i køleskab. Efter børstning af tænderne, gnide gelen i tandkød og massage at genoprette den stramme tekstur gummevæv.

6. sesamfrøolie

Olie trækker er en gammel ayurvedisk detox teknik. Ponte 1-2 spiseskefulde sesamolie i munden og ryst omkring 10-15 minutter før spytte. Selvom Olie Pulling anvendes til behandling af forskellige helbredsproblemer, forbedret tandsundhed er en af ​​de tidligste resultater. man skal dog vænne lidt først. Vær sikker på ikke at gøre Olie trækker på tom mave.

Du må ikke stoppe læsning: Buches olie at afgifte kroppen

7. Kokosolie

Laurinsyre og mellemkædede triglycerider (MCT'er) i kokosolie, har antimikrobielle egenskaber og anti-inflammatoriske. Massage dit tandkød med en knivspids fint havsalt blandet med lidt kokosolie kan reducere inflammation.

Selvom Olie trækker traditionelt udført med sesamolie, kan du prøve med kokosolie også. Det er lettere og har en mere behagelig smag. Smelt 1-2 spiseskefulde olie i en ske og brug.

Du må ikke stoppe læsning: Sådan undgår hulrum ved hjælp kokosolie

8. Citronolie

Citron æterisk olie fremstillet af citronskal er antiseptisk og antimikrobiel. Tilføje ti dråber citron olie til en kop varmt vand og gurgling eller blanding 2-3 dråber i en teske kokosolie og gnide på tandkødet til at mindske hævelse og svind. Denne bitter olie har en frisk citrus duft, der kan fjerne dårlig ånde.

9. Olie Clove

Fed olie er meget brugt til lindring af tandpine, og det numbs bløde væv, men det er kun en midlertidig virkning. Olien bruges ofte i tandhygiejne produkter til sin stærke antibakterielle effekt på lang sigt.

topper også listen for sin antioxidant kapacitet. Brug 5-6 dråber i en kop varmt vand som en mundskyl.

10. citrongræsolie

Citrongræs har svampedræbende og antiseptiske egenskaber, der forhindrer vækst af visse typer gær og bakterier almindeligvis findes i munden. Det har også en anti-inflammatorisk og astringerende virkning på tandkødet.

Hierbe 2-3 stilke af citrongræs vand gargle eller bruge ti dråber æterisk olie i en kop varmt vand. Regelmæssig brug lindrer inflammation og genopretter normal og sundt tandkød tekstur.

C 11. Vitamin

En mangel på C-vitamin kan forårsage betændelse i tandkødet og blødning. Kosttilskud viser ofte en dramatisk forbedring. Vitaminer er ideelt opnås fra fødevarer, fordi de bedre udnyttes af kroppen i deres naturlige form snarere end deres syntetiske versioner.

Grøntsager og frugt er rig på C-vitamin, især dem, der er mørkegrønne, bladgrøntsager, såsom peberfrugter, broccoli, tomater, kiwi, bær og citrus. Imidlertid en væsentlig procentdel af C-vitamin tabt under juice produktion, oplagring og madlavning.

For at undgå dette, så prøv en lokal kilde til friske frugter og grøntsager, når du kan, så du spiser dem rå. Drik grønne smoothies og frugtsaft umiddelbart efter tilberedning.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

14 − 13 =