Lav en probiotisk fødevare kefir at forbedre fordøjelsen

Oplev hvordan man laver kefir at give din krop fordelene ved en stor probiotiske mad du kan gøre i dit eget hjem for at forbedre fordøjelsen og sundheden for hele tarmen.

kefir

Kefir er som lys yoghurt som det er tilgængeligt i butikkerne, men gøre det derhjemme er bedre, fordi det indeholder mange flere stammer af gode bakterier, der kommercielt. For at være mere specifik, hjemmelavet kefir, det er 7 gange mere tæt i probiotika, der købes kommercielt.

Disse probiotika vil leve og kolonisere dine tarme, vil beskytte dig mod toksiner, dårlige bakterier og øge din immunitet. Det er krydret og cremet, svarende til kærnemælk eller yoghurt naturel. Det gør det også lugte bedre på mange måder.

Men selv om jeg kan lide yoghurt, Kefir er meget forskellige stammer indeholdt kolonisere tarmkanalen, og ikke bare gå derud giver en midlertidig fordel. Nogle af stammerne i kefir er aggressive karakter også, hvilket betyder, at angreb og ødelægge patogener og bekræfter domænet kontrol tarmmiljøet.

Dette er grunden kefir spise en masse, når du har tarm problemer ubalance, Du kan nogle gange udløse en krise midlertidig kur af faldet af patogener i tarmen. Spis masser af yoghurt sjældent forårsager denne slags reaktion, fordi effekten på fordøjelse er meget glattere.

Desuden kefir indeholder en masse forskellige bakterier og gær gavnlig kæmper candida problemer.

Sådan laver du din egen kefir

Fremragende ting om denne hjemmelavet sund mad er, at du kan beslutte, hvad bruge til at lave mælk. Kefirkorn er meget alsidig og kan bruges til at culturizar komælk (rå eller pasteuriseret), gedemælk, soja mælk eller kokosmælk, at give folk med laktose følsomhed, vifte af muligheder.

For at gøre kefir derhjemme, du har brug for "kefir korn". Disse kerner ligner risengrød. Små kvark er sammensat af levende gær og gavnlige bakterier. Din "nye kæledyr" bliver holdt i live ved at fodre mælk; selvom kokos vand og mandelmælk også arbejde.

Du må ikke stoppe læsning: Mikrober, der styrer dit sind.

I fremstillingen af ​​kefir

 • Tilføj dine kerner til en glaskrukke. Må ikke bekymre dig om sterilisation, bare for at være ren.
 • Hæld mælken efter eget valg, i forholdet en spiseskefuld af bønner til en kop mælk (altid forsøger at bruge økologiske produkter fri græsning). Bare eksperimentere for at se, hvordan konsistens og smag, du får.
 • Dæk med noget til at trække vejret, fordi mælk gæring gasudslip den. Et kaffefilter og en gummi / elastik fungerer meget godt.

hvordan du gør din egen kefir

 • Lad det i direkte sollys i 12-24 timer. Fermenteringen kan variere afhængigt af det miljø eller mængden af ​​korn i forhold til mælk (jo flere korn eller varmere temperatur, jo hurtigere bliver det) temperatur.
 • Når mælk bliver tyk og boblende, du ved, det er klar.
 • Hæld indholdet i et dørslag, frem og tilbage med en ske for at hjælpe den kefir at sive.

kefir probiotiske drikke

 • Saca drænet kefirkorn. Skyl ikke, bare sat tilbage i en ren krukke, tilsæt mælk, og dække. Et nyt parti vil være klar i morgen. Eventuelle overskydende kefir kan opbevares i køleskabet, dækket let i et par dage.
 • Hvis du opdager, at kornene formere sig hurtigere end du kan drikke, så kan du spise dem eller dele dem, eller sætte i fryseren som en backup i tilfælde nogle dør.
 • Du kan også gemme dine bønner med mælk i køleskabet til at bremse gæring. Hvis du gør, skal du sørge for at forlade det ud for et par dage for at give kolonien er genoprettet. Nogle af de mikrober dør af kulde.

Lav din egen kefir derhjemme

Dette er, hvad der sker, når du forlader det alt for længe. Du kan se, at mælken er blevet separeret. stadig god dog kun omrørt og filtreret. Eller hældes væske og gøre creme fraiche eller ost. Jo længere lov til at gære, er højere folat indhold. Det vil også være tykkere og Tanger.

Sådan forbruge kefir

Kefir kan nydes alene eller du kan også bruge det som en salatdressing, også når du har brug for en erstatning for kærnemælk, creme fraiche eller yoghurt naturel. Eller lave en smoothie med frosne frugt og sødet med honning. du kan forberede din kefir veganer kokosmælk, hvis du ikke spiser animalske produkter.

Du må ikke stoppe læsning: Kost til at afgifte lunger i tre dage

forbrugende kefir

Hvor man kan få, og hvordan du køber kefirkorn

Du kan købe bønner (også kaldet tibetansk svampe) på internettet eller i helsekost butikker, men det er bedre, at jeg deler en ven, så du kan kontrollere, om kornene er sunde og fungerer meget godt at gøre kefir.

Du kan også tage som reference disse instruktioner, når du søger kefirkorn.

 1. Du kan købe frisk kefir korn eller afgrøder pulver. Friske korn er det foretrukne valg af mennesker, der regelmæssigt forberede kefir. Korn er nemme at udbrede, så du er nødt til at købe dem kun én gang.
 2. Kulturer pulver bestående af gær og bakterier inaktive, er mere praktisk at opbevare og behøver ikke at blive overvåget mulighed. Men pulverform har en udløbsdato, og har brug for at tilegne sig med jævne mellemrum.
 3. Som vi har nævnt ovenfor, så spørg dine bekendte, der kan lide denne mad, hvis du kan give nogle kefirkorn. Kefir kulturer vokser meget hurtigt. Spørg en ven til overskud, det er den nemmeste måde at få frisk kefir kerner.
 4. Leder du efter en web-mappe af nærliggende mennesker, der deler kornene. Der er flere Internet telefonbøger, der opretholder lister over mennesker (og deres placering) tilbudt at donere eller sælge deres kefirkorn. Hvis nogen på listen bor i nærheden af ​​dig, kan du kontakte dem og bede.
 5. Du kan også deltage i en diskussionsforum på internettet for fans af kefir. Der er mange grupper og diskussionsfora for at drøfte udarbejdelsen af ​​denne rige fødevarer. Mange af disse fora har en side, hvor brugere kan liste kornene til rådighed for donation eller salg.
 6. Administrer dine bønner ordentligt. Når du køber korn, er det nødvendigt at styre dem godt for at holde dem i live. Den bedste måde at gøre dette på er at holde dem i en krukke ved stuetemperatur og føje til krukken frisk mælk hver dag. De kan også opbevares i køleskabet i op til 2 uger.

Forskning og Skrivning: Livet Lucida
Billede shutterstock


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 1 = 1