7 effektive arbejdsstillinger til at trække gasser

Flatulens kommer fra ordet "flatus" gasblanding, der udvikler sig i dit fordøjelsessystem. Denne overskydende gas - når ikke frigives som gas - kan medføre ubehag og smerter på grund af hævelse. Og, selvfølgelig, kan overdreven prutter forårsage forlegenhed i sociale situationer. Selv hvis du jævnligt bruger og nyde den nyeste teknologi såsom filtrering pruttet i undertøj, er der stadig problemet med støj. Men der er måder visse stillinger, der er funktionelle til at trække gasser. For eksempel kan yoga hjælpe dig med, at der i en meget effektiv måde.

arbejdsstillinger til at trække gasser

Kan yoga hjælpe med at håndtere overskydende prutter? Både ja og nej. En sund krop, selvfølgelig, har et sundt fordøjelsessystem, der kunne reducere flatulens til en vis grad, jo værre vi alle trækker gasser. Men yoga til at lindre gas, er noget værd at prøve.

Bemærk, at yoga er ikke en mystisk, åndelig eller paranormal aktivitet, som frigiver blokeret energi, det er simpelthen et sæt af rutinemæssige øvelser med vægt på udspænding. Yoga er også en aktivitet, der kan styrke vigtige muskler, der er involveret i fordøjelsen, og kan hjælpe med at lindre hævelse i forbindelse med luft i maven og reducerende gasser, eller i det mindste hjælpe til at trække gasser under mere kontrollerede forhold. Faktisk fungerer det så godt, at mange mennesker er bange for dem gratis yoga klasser.

7 effektive arbejdsstillinger til at trække gasser

Du kan finde det gavnligt at gøre nogle effektive yogastillinger til at lindre gas før de går på arbejde eller dit møde eller udnævnelse af natten, så du kan frigive overskydende gas i private snarere end i gruppe situationer.

Pavanmuktasana stance eller arbejdsstillinger Wind frigivelse

yoga arbejdsstillinger Pavanmuktasana at trække gasser

Pavanmuktasana betyder frihed fra luft og, som navnet antyder, kan være nyttigt med problemer i forbindelse med luft i maven.

Læn dig tilbage og bringe den højre knæ til brystet. Interlace fingrene på begge hænder på toppen af ​​knæet for at holde den i brystet. Nu løft dit hoved og forsøge at røre knæet med din næse. Hold vejret og forblive i denne stilling i 10 til 20 sekunder, og derefter slappe af og rette benet.

Du må ikke stoppe læsning: Sang forbedrer dit helbred

Yoga arbejdsstillinger til at trække gasser Pavanmuktasana

Gentag dette med den venstre knæ.

Gentag dette med begge knæ holdes i brystet og forsøge at placere næsen mellem dine knæ.

Gentag ovenstående trin tre eller fire gange. Føler du gasserne endnu?

Halasana stance eller arbejdsstillinger af ploven til at trække gasser

yoga arbejdsstillinger pløje at trække gasser

Den Halasana eller plov kropsholdning, hjælper rygsøjlen mere fleksibel. Halasana forbedrer også styrken af ​​muskler og nerver i rygsøjlen, er en effektiv udøvelse talje, massere fordøjelsessystemet til at lindre flatulens problemer med til at trække gasser.

Lig på ryggen med dine ben og fødder sammen, armene i siderne, hænderne ved siden af ​​lårene.

Hold benene lige, inhalerer langsomt, og hæve benene 30 grader, 60 grader og 90 grader med en pause på hvert trin.

Som du udånder skubber benene længere over dit hoved, og derefter fortsætter, indtil de rører gulvet uden at bøje knæene.

Stræk benene så meget som muligt til kraftigt at trykke hagen til brystet.

Så hæve dine hænder og forsøge at holde dine tæer, og holde den position fra et par sekunder til tre minutter - afhængigt af din evne og komfort niveau - at trække vejret normalt.

Ende langsomt går gennem trinene beskrevet ovenfor, men i omvendt rækkefølge.

Dhanurasana eller bue udgøre

yoga Bow Pose Dhanurasana at trække gasser

Dhanurasana er en yoga stilling styrker abdominale organer, og Det giver lindring for forstoppelse og overdreven flatulens.

Lie ansigt ned med armene forlænget ved siden af ​​din krop og dine ben lige.

Bøj dine ben ved knæene, hvilket bringer dem frem, så du fast kan få fat i dine ankler med hænderne.

Du må ikke stoppe læsning: Cure forstoppelse med amerikansk olie

Som du indånder, strække benene tilbage og hæver hendes lår, bryst og hoved over gulvet på samme tid. Dine arme skal være lige, og vægten af ​​din krop skal være på navlen. Dine knæ skal være tæt, og positionen skal fastholdes i et par sekunder, mens vejrtrækning opretholdes.

Vejrtrækning og frigiver gasser, der kan være venter på at komme ud af kroppen.

Yoga arbejdsstillinger glad baby til at trække gasser

Glad baby yoga arbejdsstillinger at trække gasser

Lig på ryggen og, som du udånder, bøje knæene mod bugen.

Som du indånder, grab ydersiden af ​​dine fødder med hænderne. Et bælte på hver fod kan hjælpe, hvis du har svært ved at nå dine fødder med hænderne. Udvid dine knæ lidt bredere end torsoen, og flytte dem ind i dine armhuler.

Placer hver ankel direkte på deres respektive knæ, så dine skinneben er vinkelret på jorden. Skub forsigtigt dine fødder med hænderne - eller bælter - som du ruller dine hænder ned for at skabe modstand.

Flyt dine lår mod din krop og jorden, mens rygsøjlen strækkes.

Hold et halvt minut til et minut, og derefter bringe dine fødder tilbage til gulvet som du udånder.

Nu, som nævnt ovenfor, nogle mennesker er bange for at deltage yoga klasser eller motion, fordi de er bange for at gå igennem ubehaget ved at holde gasser under klasse. Først, prutter er naturlige og det sker for alle. For det andet, hvis du kan stå det faktum, at du stadig vil gøre nogle støj, du kan i det mindste fjerne lugt under yoga undertøj med filter prutter.

Denne type undertøj er komfortabel og diskret og umuligt at detektere og aktivt kul - eller carbon filterlag - ikke begrænset til maskere lugten, fuldstændig elimineret.

Livet skriver Lucida
Billeder shutterstock


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

30 + = 39