Hvor lang tur til at tabe sig

Gåture er en af ​​de nemmeste og mest effektive øvelser. Gåture kan også bidrage til at forbedre sundhed og tone muskler, mens tabe sig. Men kun få er klar over, at gå til at tabe muligt, kan det hjælpe dig tabe et halvt kilo eller mere om ugen, og op til 9 kilo i 5 måneder uden specifik kost regime eller anden uddannelse. Vil du vide mere? Lad ikke læse nedenstående oplysninger.

walk-til-tab-vægt-øvelse

Det er præcis den tid, du har til at gå for at tabe sig

Gåture kan også bidrage til at forbedre sundhed og tone muskler, mens tabe. Men du behøver at vide nogle vigtige principper om at gå for at tabe på denne måde.

Først to faktorer bestemme antallet af forbrændte kalorier under gåture, hvor man går, og din kropsvægt. For eksempel, hvis du går med en gennemsnitshastighed på 6,5 miles i timen, kan du brænde 400 kalorier i 1 time, derefter 4,5 km. mere vil hjælpe dig tabe ekstra 300 kalorier.

Hvis du laver en daglig plan, og du bruger skridttæller til at hjælpe dig, når du går, kan du få bemærkelsesværdige resultater.

Skridttæller eller håndledsrem hjælper med at kontrollere de daglige øvelser, samt øge mulighederne for at opnå de ønskede virkninger. Tag ham nær hofterne, ikke tunge, men tæller de trin, du har gjort i løbet af dagen.

På denne måde, vil du vide nøjagtigt, hvor mange flere trin skal gøre for at tabe sig.

Derfor, hvis du gør 7.000 skridt om dagen og stadig ikke tabe sig, du kan matematisk løse problemet og finde ud af, hvordan du tilføjer kilometertal ifølge en antallet af kalorier du skal brænde.

Du må ikke stoppe læsning: Banana Diet for vægttab

De fleste mennesker bør gøre 2.000 trin i 1,60 km. at forbrænde kalorier, er normalt 100 kalorier brændt i 1,60 km. Skridttælleren vil tælle dine skridt og bestemme, hvor mange kalorier du forbrænder, og hvor meget mere der er behov for. Dette forklares nedenfor:

 • 1,60 km = 2.000 trin og 100 kalorier forbrændt
 • 1/2 kilo - 3.500 kalorier
 • Tab af 1/2 kilo vægt om ugen = 500 kalorier om dagen
 • 10.000 skridt om dagen vil hjælpe dig tabe et halvt kilo om ugen

Tips til at nå 2.000 skridt

Men du kan starte langsomt og derefter øge antallet af skridt. De følgende tips vil hjælpe dig med at nå 2.000 trin:

 1. Brug ikke en taxa eller bus, gå til fods
 2. Du kan gå med dine børn i skole
 3. Parkere bilen væk fra det sted, hvor du går
 4. Du kan gå til dit hjem eller arbejde, eller stå af bussen halvvejs
 5. Brug trappen i stedet for elevatoren
 6. Nogle skridttællere sige antallet af tabte kilo og en række kalorieforbrænding, som også kan stimulere dig. Hvis det er muligt, købe en god kvalitet skridttæller vil registrere alle de trin og kalorieforbrænding alt, for at styre dine præstationer, og fremme processen med vægttab.

walk-til-tab-vægt

Gør rutine Walking at tabe mere interessant

 1. Du skal lytte til din yndlingsmusik, som vil motivere dig til at holde walking.
 2. Du skal ændre rutine og gå i forskellige parker, områder og kvarterer.
 3. Inviter en ven til at ledsage dig til at gå en eller to gange om ugen, for at undgå at det bliver en kedelig daglig opgave.
 4. Du skal hele tiden skifte spor og nyde nye steder at gå. Dette vil være en interessant rejse vandre i naturen.
 5. Når det er koldt, kan du købe et løbebånd og se en film eller tv-serie, mens du går

Du må ikke stoppe læsning: Tips til at reducere insulinresistens at tabe abdominal fedt

Selvom vi alle ved, hvordan at gå, vil nogle tips om stil øge effekten af ​​motion.

Derfor når du går ud at gå til vægttab, gå med hovedet højt, fokusere dine øjne 30 meter frem, stramme maven i samme retning med rygsøjlen, og spænd balderne. På denne måde vil du drastisk forbedre effekter.

Når det kommer til hvor meget er nok, kan du i første omgang kontakte din læge, der kan fortælle, om din krop er sundt for denne øvelse, og vil rådgive dig om, hvor meget der er behov for, men ikke mere end nok.

Først gå tre gange om ugen i 15-20 minutter, derefter gradvist øge rutinen. Den optimale betingelse er at være i stand til at gå 30-60 minutter hver dag i ugen. På denne måde vil du bruge gåtur til at få fantastiske effekter på en helt naturlig måde og uden strenge diæter.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

7 + 3 =