12 naturlige midler til at fjerne flåter

Mange mennesker ser flåter som harmløse små blodsugere, men rent faktisk har mulighed for en ødelæggende sygdom. Ikke at gå i panik, det er at sætte til arbejde at kende nogle af de naturlige midler til at fjerne flåter af de mest effektive måder er kendte.

fjerne skovflåter

Vi ved alle, hvor irriterende det kan være at skulle beskæftige sig med de små fejl, der insisterer på at være en del af familien uden at blive inviteret. Vi henviser til kakerlakker og myrer, som i virkeligheden, de er så smarte og resistente organismer, der knap nok nogle gange vi gør dem gå.

Og ikke alene er disse fagfolk bugs give os hovedpine, er også lopper er en sand plage, når du nærmer sæsonen og især hvis vi har kæledyr derhjemme.

Nå, sommeren er på vej, som betyder, at det er et tegn på loppe sæson, men også andre små som binder til klanen af ​​små uvelkomne gæster: flåter, som er der, hvor vi vil koncentrere os om denne lejlighed.

Hvad er flåter

Flåter er små leddyr, blodsugende relateret til edderkopper, mider og skorpioner. Nogle gange er det fundet i haven, især dem med dyb vegetation og en stærk bestand af den lokale fauna.

Ikke alle tæger bære sygdommen, og smittede på ét sted kan svinge fra år til år, dog som vigtige data, bør du overveje, at når en skovflåt sender infektion, er risikoen for infektion øges med den tid tick pinde, men det kan forekomme på ethvert tidspunkt under fodring. Overførsel af sygdommen kan være i mindre end en dag.

Tegn og symptomer på en tægebid

Som flåtbid ofte uopdaget, kan det være svært at afgøre, hvor længe den har stukket. Enhver flåtbid bør overvejes der kan udgøre en risiko for infektion.

Voksne er oftest bidt omkring benene. Små børn er som regel bidt over taljen, du foretager revisioner på din hårgrænse og hovedbund.

En blodmidebid er normalt smertefri. Det er smertefri selv efter bid. Imidlertid opstår der flere problemer, når skovflåten falder efter fodring på blod. Tegn og symptomer omfatter:

 • kløe
 • rødme
 • brænding
 • intens lokaliseret smerte
 • udbrud
 • åndedrætsbesvær
 • følelsesløshed
 • hævelse
 • svaghed
 • opkast-
 • feber
 • hovedpine
 • ledsmerter

fjerne røde tæger

Flåter og Lyme sygdom

Flåter overføre Lyme sygdom, en inflammatorisk sygdom kendetegnet ved en første udslæt kulderystelser, hovedpine, feber; senere af muligheden for arthritis, neurologiske og hjertesygdomme.

En enkelt kryds kan forårsage et stort problem for dig og dit kæledyr. Så hvorfor vente at noget skal ske? Lad os starte.

12 naturlige midler til at eliminere og / eller frastødende tæger

Rosmarin og kanel

10 dråber rosmarin æterisk olie, 7 dråber æterisk olie af kanel, 3 dråber æterisk olie af ceder, 2 spiseskefulde sød mandelolie. Sæt alle olier i en glaskrukke og ryst godt. For at bruge bare anvende nogle på hænderne, gnid dem sammen og anvende overalt, hvor du har brug for det.

Må ikke stoppe læsning: naturlige midler til behandling af gåsehud

rose geranium æterisk olie

fjerne skovflåter rose geranium

En anden god trick er at bruge æterisk olie af rose geranium. Det er en god kryds frastødende hos dyr. Bare sætte en dråbe mellem skulderbladene på dyret og haleroden, inden de forlader med ham (dette middel bruges kun til hunde).

Blanding af basilikum, citron, kanel, cedertræ, lavendel og Pennyroyal

Disse aromaterapi olier er en naturlig frastødende mod flåter. Til fjernelse af skovflåter, fremstille en blanding af nogen af ​​de tre olier.

Bland en dråbe af hver af de tre olier valgt og ren mandelolie. Rør godt og suge en klud i den. Wrap kluden på dit kæledyr. Denne løsning hjælper også med at fjerne flåter fra menneskehud. Du skal bare nødt til at anvende på huden.

Økologisk neem olie

Du kan også forberede en spray olie organisk neem. Du er nødt til at blande ½ ounce organisk neem olie med ½ eller ¼ ounce af flydende sæbe miljøvenlige.

Rør godt rundt og tilsæt denne løsning til to kopper vand. For en stærkere opløsning, 2 ml blanding af sæbe med to kopper vand. Derefter tilsættes 5 ml neem olie til det. Fyld en sprayflaske og bruge det med det samme.

Neemolie er også nyttig til fjernelse af skovflåter menneske. Du skal blot anvende et par dråber neem olie blidt på huden, især dækker det berørte område.

citrus

fjerne flåter Citrus

Citrusfrugter findes rigeligt i appelsiner og citron. Alt du skal gøre er at forberede naturlig olieafvisende af disse citrusfrugter. Fjern citron skræl og / eller orange og kog dem. Lad køle naturligt. Påfør den resulterende væske på det berørte område kæledyr.

Bemærk-Denne ressource er ikke egnet til katte, fordi de ikke kan lide citrus dufte.

Du kan også tilføje citronsaft eller appelsinjuice i et glas vand. Lad koge i et stykke tid. I løsningen, tilsæt 5-15 dråber citron græs olie. Rør godt rundt og lad det afkøle. Påfør forsigtigt over det berørte område.

Ved hjælp af kam

Combs er de billigste og nemmeste middel mod flåter. Ved returnering fra en morgentur, så glem ikke at rede dit kæledyr. Kæmning en gang om dagen hjælper med at fjerne flåter kravler på huden af ​​kæledyr. Combs vil sikkert feje dig væk fra flåter og forhindre irritation.

hvidløg

Hvidløg er en stærk kryds frastødende. Hvidløg bør indtages i tilstrækkelige mængder. Når det kommer til hunde, kan de ikke spiser rå hvidløg alene, da det kan være skadeligt for dem Hunde skal serveres med mad og supper, der indeholder hvidløg.

Du kan også bruge hvidløg pulver i stedet for rå hvidløg. Du skal blot tilføje 1/8 tsk hvidløgspulver per kilo almindelig hundemad.

natriumbicarbonat

fjerne flåter natriumbicarbonat

Natriumbicarbonat er et naturligt middel til at fjerne flåter dyrekroppen. At bruge bagepulver mod flåter, er det nødvendigt at blande halv teskefuld bagepulver og salt.

Du må ikke stoppe læsning: Årsager og naturmedicin for sure opstød og mavesår

Tilføj denne tørre blanding til fire ounces æble cider eddike. Hæld blandingen i en sprayflaske fyldt med 4 ounce af varmt vand. Drys i kæledyr.

Sørg for ikke at nå øjnene af kæledyr, når du anvender. Du kan også lave en pasta ved at tilføje små mængder vand i to spiseskefulde bagepulver. Påfør direkte på problemet området.

Kanel olie

Kanel olie er meget nyttig til at fjerne skovflåter. Alt du skal gøre er at anvende nogle kanel olie direkte på det angrebne område.

Kanel olie fungerer som en naturlig frastødende mod flåter og lopper. Du kan også tilføje 80 dråber kanel olie i en ounce af vand.

Fyld opløsningen i en sprayflaske. Forsigtigt spray på græsplænen. Dette vil arbejde mod flåter.
Kanelolie virker som et beskyttende skjold mod flåter på menneskers hud. Bare gnide kanel olie på din hud.

Tea tree olie

De medicinske egenskaber af tea tree olie, hjælpe med at dræbe flåter på kæledyr. Den tea tree olie kan bruges på forskellige måder at fjerne flåter. Tilsæt et par dråber tea tree olie i din hunds almindelig shampoo.

Du kan også tilføje et par dråber tea tree olie i en sprayflaske fyldt med vand, og anvende spray direkte på kroppen af ​​dyret.

Hvis ikke, sætte et par dråber tea tree olie direkte til den inficerede med hjælp af en pipette område. Nu, fjerne flåter med en pincet. Men gør med forsigtighed. Olie naturlige te træ kan forårsage irritation, hvis de anvendes direkte.

vaseline

fjerne skovflåter vaseline

Det er meget enkelt at bruge vaseline for at fjerne flåter. Bare tage lidt vaseline på din håndflade og gnid forsigtigt på huden af ​​kæledyr og dække det inficerede område. Vaseline drukner flåter. Efter anvendelse vaseline, frisere håret af kæledyr. Denne fremgangsmåde eliminerer tæger nemt.

citronsaft

Citronsyre til stede i citron, hjælper med at fjerne tæger naturligt. Bare bruge en frisk citron mod flåter. Klem nogle frisk juice direkte på flåter eller påvirket område kæledyr citron.

Du kan også forberede en spray med ingredienser som citronsaft, pebermynteolie og citrus olie. Bland alle stoffer lige og drys det på de krævede steder.

Du kan også forberede en desinficerende opløsning at bade dit kæledyr med hjælp af citronsaft. Klem citronsaft i en kop vand. Tilføj også de skræl og papirmasse i vand. Sæt på svag varme i et par timer. Hæld denne løsning i regelmæssig vandbad.

Du kan klippe en citron og sætte det i en skål med kogende vand. Lad det natten over. Dyp en svamp i opløsningen og anvende det på problemet område af dit kæledyr.

Lucida forskning og skrivning of Life
Billeder shutterstock


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

2 + 6 =