15 Fordele ved Basil og hvordan man kan udbrede

basilikum plante

Basil er en meget duftende plante, hvis blade bruges som krydderi urt til mange forskellige typer af fødevarer. Basilikum er blevet en af ​​de mest anerkendte urter og pesto, en blanding af basilikum, pinjekerner og parmesanost, er meget populære.

Basil har runde blade. De er grønne, selv om nogle sorter har strejf af rød eller lilla. Basil ligner lidt mynte, er det ikke underligt, at tilhøre den samme plante familien.

Der er over 60 sorter af basilikum, som alle adskiller sig noget i udseende og smag. Mens smagen af ​​basilikum er lyst og gennemtrængende, andre sorter tilbyder også unikke varianter: citron basilikum, kanel basil basil og anis smag alle har subtilt afspejler deres navn. Det videnskabelige navn er Ocimum basilicum basilikum.

15 Fordele ved Basil

1. Fordel Basil som helbredende kraft: Basil har mange medicinske egenskaber. Bladene er en nerve tonic og skærper hukommelsen. De fremmer fjernelsen af ​​bluetongue stof og slim fra bronkierne. Blade styrke maven og inducere kraftig sved. Frøet plante er slimet.

2. Den fælles forkølelse feber og en af ​​dens store fordeleBladene af basilikum er specifikke for mange feber. I regntiden, når malaria og denguefeber er almindeligt udbredt, spæde blade, kogt med te, fungere som forebyggende mod disse sygdomme. I tilfælde af akutte feber, et afkog af de kogte blade med pulveriseret kardemomme i en halv liter vand blandet med sukker og økologisk mælk sænker temperaturen. Saft af basilikum blade kan anvendes til at reducere feber. Blade udvinde ferskvand, skal den indgives hver 2 til 3 timer. I mellemtiden kan du fortsætte med at give slurke af koldt vand. I børn, er det meget effektivt til at reducere temperaturen.

3. Hoste: Basil er et vigtigt emne for mange hoste sirup og expectorants ayurvedisk komponent. Det hjælper til at mobilisere slim i bronkitis og astma. Tygge tulsi blade lindrer forkølelse og influenza.

Du må ikke stoppe læsning: 10 måder at alkalize kroppen

4. ondt i halsen: Vand kogt med basilikum blade kan tages som drink i tilfælde af halsbetændelse. Dette vand kan også bruges til at gurgle.

Albhaca Pesto

5. Respiratorisk lidelse: Basil har fordele i behandlingen af ​​sygdomme i åndedrætsorganerne. En afkog af bladene, med honning og ingefær er et effektivt middel mod bronkitis, astma, influenza, hoste og forkølelse. En afkog af bladene, nelliker og havsalt giver også øjeblikkelig lindring i tilfælde af influenza. De skal koges i en halv liter vand indtil kun halvdelen af ​​vandet forbliver og tage.

6. Renal Beregning: Basil har en stærk effekt på nyrerne. I tilfælde af nyresten saft af basilikum blade og honning, hvis tages regelmæssigt for 6 måneder, kan du gøre det ud gennem urinvejene.

7. Heart Disorder: Basilikum har en gavnlig effekt på hjertesygdomme og svag som følge heraf. cholesterolniveauet i blodet reduceres.

8. børnesygdomme: Almindelige pædiatriske problemer som forkølelse, hoste, feber, diarré og opkastning reagere positivt på saft af basilikum blade. Hvis pustler af skoldkopper forsinke deres udseende, basilikumblade taget med safran accelerere dem.

9. Stress: Basilikumblade betragtes som en "adaptogen" eller anti-stress middel. Nylige undersøgelser har vist, at bladene producerer betydelig beskyttelse mod stress. Selv raske personer kan tygge 12 basilikumblade to gange om dagen for at forebygge stress. Renser blodet og hjælper med at forhindre flere fælles elementer.

10. Mouth InfektionerBladene er meget effektiv til sår og infektioner i munden. Et par tygges blade kan helbrede disse sygdomme.

11. Insektbid: Urten er en profylaktisk eller forebyggende og helbredende til insektbid eller stik. En teskefuld saft fra bladene er taget, og gentages efter et par timer. Frisk juice skal også anvendes til de berørte parter. En pasta af friske rødder er også effektiv i tilfælde af bites af insekter og igler.

Du må ikke stoppe læsning: Egenskaber og lækre juice Beets

Albhaca Tomat

12. Hudsygdomme: anvendes lokalt, basilikum juice er gavnlige i behandlingen af ​​ringorm og andre hudsygdomme. Det er også blevet prøvet med succes af nogle naturlæger i behandlingen af ​​leucoderma.

13. Tænder Disorder: Urten er nyttig i sygdomme i tænderne. Dens blade, tørret i solen og gør pulver, kan anvendes til børste tænder. Det kan også blandes med olie at gøre en masse og brugt som tandpasta. Det er meget godt for at opretholde tandsundhed, modvirke dårlig ånde og til at massere tandkødet. Det er også nyttigt i pyorrhea og andre tænder lidelser.

14. Hovedpine: Basilikum er god medicin for hovedpine. kan gives et afkog af bladene til denne lidelse. knuste blade blandet med sandeltræ pasta kan også anvendes på panden for at få lindring fra varme, hovedpine og give friskhed i almindelighed.

15. Øjne: Basil juice er en effektiv behandling for ømme øjne og natteblindhed, som er normalt forårsaget af mangel på vitamin A. To dråber sort basilikum saft afhjælpe sættes i øjnene dagligt ved sengetid .

plantemateriale Basil

trin 1: Find en stilk Tieng 6 eller flere blade på det. Jo længere, jo bedre.
trin 2: Skær stilken af ​​resten af ​​gruppen med en saks.

basilikum spredning

Trin 3: Skær de øverste blade eller blomster og blade i bunden på oprindelsesstedet, eller hvor den munder ud i stilken.
trin 4: Sted i en krukke med vand.
Trin 5: Vent og du vil blive overrasket over, at din stilken gradvist begynde at give rødderne vokser i omkring en uge.
Trin 6: Transplantation det i en gryde med jord og basilikum nyde hele året rundt!

basilikum spredning

Se også Hvordan til at vokse purløg i dit køkken

Lucida forskning og skrivning of Life


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

23 − 15 =