15 gode fødevarer for at lindre hæmorider

Hæmorider er opsvulmede vener eller arterier stede i den nederste endetarmen eller omkring anus. Vener kan svulme inde i anus forårsager indre hæmorider eller anale åbning forårsager eksterne hæmorider. dog Den gode nyhed er, at der er gode fødevarer til at lindre hæmorider.

hæmorider

Hæmorider er meget almindelige og findes i næsten halvdelen af ​​de mennesker, der er i alderen 50 år eller derover. Omkring 75% af befolkningen har hæmorider på et tidspunkt i deres liv. Interne hæmorider kan rage gennem anus permanent og kan kræve behandling.

Hvad er årsagerne til hæmorider?

Nogle af de vigtigste årsager omfatter:

  • Dræning under afføring
  • kronisk forstoppelse
  • Siddende i lange perioder, især i badeværelset
  • Manglende fiber i kosten
  • Sygdomme, såsom levercirrose
  • graviditet

Symptomer på hæmorider

Nogle almindelige symptomer:

  • lyse rødt blod i afføringen eller på papir
  • anal kløe
  • Besvær med afføring på grund af hårde klumper, der er dannet i nærheden af ​​anus
  • Rektal smerte og ubehag

15 gode fødevarer for at lindre hæmorider

Hæmorider er ikke livstruende. De fleste symptomer forsvinder inden for få dage. Men hæmorider kan forårsage stor ubehag og svære smerter i den nederste endetarmen.

Her er nogle fødevarer, der kan hjælpe med at forhindre hæmorider, mens andre kan hjælpe symptomerne og hjælpe med at forhindre yderligere komplikationer.

1. Hørfrø

Yoghurt og hørfrø Hørfrø

Smertefuld afføring, hård afføring er de vigtigste problemer i forbindelse med hæmorider. Smør tarmene er en af ​​de vigtigste strategier til forebyggelse rektal smerter under afføring hæmorider.

Olie hørfrø er meget nyttig til at reducere forstoppelse igangværende inflammation af slimhinden i tyktarmen og inde i anus. Hørfrø er en god kilde til essentielle for at overvinde forstoppelse kostfibre. Desuden er det også rig på omega 3-fedtsyrer.

Forskerne mener, at hørfrø gør blodplader og forhindre blodtab. Derfor blødning i hæmorider det kan reduceres ved at spise hørfrø.

Hør frø er nyttige til smøring af tarmen, undgå smertefulde evakuering og også hjælpe med at standse strømmen af ​​blod i hæmorider.

2. Fuldkorn og kornprodukter

Produkter såsom ris klid, korn, havre, hvedeklid og stivelsesholdige grøntsager såsom majs og kartofler er en rig kilde til fiber. Man skal forbruge seks ounces fuldkorn dagligt. Det er tilrådeligt at erstatte raffinerede produkter såsom hvide ris, brød og pasta ris hele korn produkter.

Fibrene er spiselige plantedele indeholdende komplekse kulhydrater. Disse kulhydrater er ikke fordøjes. Fibrene har cellevægge, der forhindrer spaltning og fastholde vand i deres cellulære struktur. Den amerikanske Diætetiske Association anbefaler omfatte 30-35g af kostfibre i kosten.

3. Roer eller betabel

Forstoppelse er ofte forbundet med hæmorider. En af de vigtigste strategier til at bremse forstoppelse er at øge kostfibre. Roer eller sukkerroer, er rige kilder til kostfibre 2,8 g kostfibre pr 100 gram.

Desuden sukkerroer indeholder også C-vitamin, som er nyttige til forebyggelse af blødende kar. Selvom det ikke er fundet sammenhæng mellem blødning fra fartøjer i hæmorider og C-vitamin, nogle forskere mener, at C-vitamin kan hjælpe med at begrænse blodgennemstrømningen.

Roer eller sukkerroer, indeholder lave mængder af mættet fedt og er en god kilde til energi samt. Så begynde at bruge roer salater og grøntsager.

Højt fiberindhold og C-vitamin i sukkerroer er meget nyttig til at forhindre forstoppelse og hæmorider.

4. Høj væskeindtagelse

Du bør drikke seks til syv glas drikkevarer uden sukker, ingen koffein og alkohol om dagen. Fortrinsvis rent vand.

Høj væskeindtag er vigtigt at blødgøre afføring og forhindre smertefuld afføring. Desuden væskeindtag hjælper også øge hyppigheden af ​​afføring kan hjælpe hæmorider

Vand øger de sundhedsmæssige fordele ved fiber for at undgå forstoppelse. Derfor kan vand være en naturlig terapi for at forebygge forstoppelse og hæmorider smertefuld afføring.

Du må ikke stoppe læsning: Napping kan bekæmpe stress

Derfor forsøg har tilstrækkelig væskeindtag, frugtsaft, kokos vand, kan citron vand være gode muligheder for at hæve niveauet af væske i kroppen.

5. Skallin eller loppefrøskal

Det er blevet bekræftet, at loppefrøskal kan anvendes til behandling af hæmorider og under forhold, hvor du er nødt til at undgå smertefulde evcuación. Derudover Psyllium er egnet til behandlingen af ​​anale fissurer og forstoppelse.

Ispaghula indeholder kostfibre, der fungerer som en mild afførende. Når det kombineres med vand, danner en gel-lignende stof, der tilføjer løs vægt til afføringen. Dette stimulerer tarmen og hjælper fæces let passere gennem tarmkanalen. Den polysaccharidhydrokolloid (slim) er kostfibre, som hjælper til at holde vand, hjælper lette rensning af tarmene og absorbere tarm irritanter.

Smøring af tarmen stimuleres af psyllium det stimulerer afføring.

6. Avena

kogt havregryn

Havre er rig på næringsstoffer og bør tages dagligt. Det er en god ide at starte dagen med havregryn. Havregryn er en stor kilde til opløselige fibre. De opløselige fibre gel med vand, gør mest voluminøse afføring og hjælper lindre tarmen, derfor lindre hæmorider. Du kan lave havregryn vand også at fortsætte med at opbygge komponenterne i havre for disse betingelser, men uden at skulle spise en masse fiber.

Harvard Medical School, anbefaler brug 20-25 g kostfibre dagligt for at forhindre forstoppelse og smertefuld afføring hæmorider.

7. Frugter og nødder

Frugten indeholder opløselige fibre binder vand og danner en gelatinøs masse. Højt indhold af opløselige fibre gør du føler dig fuld, undgå overspisning og fremskynde den nødvendige tid til at passere afføring.

Frugt og frugtsaft træffes på almindelige kost kan sættes til 0,8 g (for en kost fiber 20 g) af fiber i kroppen. Den fremragende kombination af fiber og sukker, der er vanskelige for kroppen at fordøje gøre udmærket frugt for at rydde episoder af forstoppelse.

Tørrede frugter som abrikoser, rosiner og datoer har mere fiber end almindelig frugt. Begge frugter og nødder, er rige på fibre. Disse fibre til at forhindre forstoppelse hæmorider.

8. Rabarber

Den Rhubarb rod og stængel er af medicinsk betydning. El rabarber hjælper med at holde vores krop hydreret, blødere afføring og hjælper afføring lettere. Det bruges til at lindre trækstyrke afføring, og dette reducerer smerten ved hæmorider eller sprækker i overtrækket af huden på endetarmen. En blanding af rabarber og Glaubersalt forbedrer forstoppelse.

Papaya at lindre hæmorider

9. Papaya

Papaya er et vidunder at hjælpe fordøjelsen. Denne velsmagende frugt meget sundt og nyttigt for hæmorider.

Videnskabelige undersøgelser har vist, at papaya er nyttig til behandling af gastrointestinale lidelser. Disse lidelser er forstoppelse og oppustethed er almindelige symptomer på hæmorider.

Papaya indeholder en komponent kaldet papain, som er et protein enzym fordøjelse og er ansvarlig for de sundhedsmæssige fordele af papaya.

Grøn papaya har mere moden indhold papain papaya. Derfor er det tilrådeligt at forbruge grøn papaya gennem salater og grøntsager.

Denne papain i papaya har vigtige egenskaber stimulere fordøjelse. Således kan problemer med forstoppelse og oppustethed stede i hæmorider overvindes ved papaya.

10. Prune

Svesker er små frugter, der bruges meget som et naturligt middel til forbedring af hyppigheden af ​​afføring og andre gastrointestinale sygdomme.

Blommer er en rig kilde til fibre, der tilføjer løs vægt til afføring og forbedre let evakuering. Desuden dihydrophenylisatin er til stede i svesker, der hjælper med rensning af tarmene naturligt afføringsmiddel. Sorbitol er en naturlig sukker findes i svesker, der tiltrækker vand i tyktarmen og blødgør afføringen. Dette hjælper virkelig i smertefulde evakuering.

Videnskabelige undersøgelser har vist, at komplette spontane afføringer om ugen og afføring konsistens forbedret betydeligt med svesker. Dog bør man ikke spise for blommer, fordi de indeholder calcium oxalat krystaller, der kan føre til nyreproblemer. Forbruge 50 gram svesker to gange om dagen og glemme alt om forstoppelse, smertefuld afføring og rektal smerte.

Du må ikke stoppe læsning: De bedste øvelser for fibromyalgi

Svesker er underligt mad til behandling af forstoppelse, smertefuld afføring og rektal smerte observeret i hæmorider.

11. Æbler

Det er med rette, at "Spise et æble om dagen holder lægerne i skak." Det er også kendt, at æbler hjælpe med at helbrede mange sygdomme og kan forbedre afføring frekvens også.

Den høje fiber i æbler er gavnlige i stigende afføringshyppighed, afføring blødgøring og dermed undgå smertefuld afføring. Omkring 2-3 gram fibre er til stede i 3,5 ounces hele æbler. Pektin er en opløselig fiber, der beløber sig til i alt omkring 50% af den samlede fibermængde i æbler.

Så, som læger siger, at spise et æble om dagen holder dig sund. Husk ikke at fjerne huden af ​​æblet, da det er en vigtig kilde til fiber.

12. bær

Bær er en af ​​de mest ernæringsrigtige fødevarer i verden. De giver en masse næringsstoffer C-vitamin, anthocyaniner, K-vitamin og magnesium. Men, kostfibre er hovedbestanddelen til stede i bær, som er nyttig til at forhindre forstoppelse forårsaget af hæmorider.

Hertil kommer, bær hjælpe med at reparere beskadigede blodkar og forbedre den generelle sundhed i det vaskulære system. Bærrene kan fungere som anti-inflammatorisk til at lindre smerter opleves af hæmorider.

På baggrund af disse fordele ved bær, er det tilrådeligt at forbruge jordbær, hindbær og andre bær til hæmorider.

13. Gotu Kola

Gøtu Kola

Gøtu Kola eller Gøtu Kola, dyrkes hovedsageligt i Indien og hører under persille familien. Det er meget gavnligt i behandlingen af ​​åreknuder og venøs insufficiens.

Åreknuder opstår, når venerne mister deres elasticitet. Disse vener forværres yderligere, når tryk fører til udbuling vener gælder. Sådanne svulmende vener kan også føre til hæmorider.

Den triterpenic del af centella asiatica, er den kemiske stede deri. Det er meget gavnligt for åreknuder, fordi det stimulerer produktionen af ​​elastin og kollagen.

stærkere vener betyder mindre svulmende vener og derfor Kola kan hjælpe med at forebygge tilstanden af ​​hæmorider.

14. Aloe Vera

Anthraquinoner og anthron til stede i aloe vera producere en afførende virkning. De gør dette ved at øge peristaltikken i colon og intestinale vandindhold. Disse kemikalier chloridkanalåbning at forhindre vand reabsorption med kolon. Dette blødgør afføring, lette afføring og undgår derfor smertefuld afføring.

Hæmorider kan føre til smerter i endetarmen og forstoppelse. Derfor afføringsmidler er afgørende for at lette evakueringen af ​​afføring. Det skal bemærkes, at overforbrug af aloe vera kan føre til tyktarmskræft. Kontakt din speciallæge før forbrugende urte aloe vera.

15. Buckeye

Buckeye er et træ findes i forskellige dele af Europa og Nordamerika. Den indeholder escin, en primær komponent er ansvarlig for sine medicinske egenskaber.

Hestekastanje er gavnligt i kronisk venøs insufficiens (CVI), hæmorider og har anti-inflammatoriske egenskaber også. Kronisk venøs insufficiens kan forårsage hævelse af venerne, der fører til ødem. Hæmorider kan føre til CVI.

Forskere anbefaler at tage på 90-150 mg aescin daglig basis for at foretage direkte Buckeye medicinske fordele.

Kontakt din læge, før du tager hestekastanje.

resumé

Hæmorider er opsvulmede årer omkring anus betændt. De er ikke livstruende, men er smertefulde. Hvis ikke ordentligt plejes, kan føre til alvorlige ubehag og smerte. En ordentlig kost kan bidrage til at forebygge og lindre symptomerne på hæmorider.

Spise fødevarer med højt i fiber, har et højt indtag af væske og undgå at sidde i badeværelset i lang tid hjælper med at forhindre hæmorider. Under disse enkle trin, kan du hjælpe dig med at få ud af hæmorider.

Lucida forskning og skrivning of Life
Billeder shutterstock


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

21 + = 28