12 typer af te og deres egenskaber

Teas typer og deres egenskaber

De forskellige typer af te, de fleste fra Kina, tjene til at tabe sig, holde sig vågen og bekæmpe tidlig aldring, blandt andre vidundere, og dermed deres egenskaber betragtes som lægemidler for mange naturister.

Fordele ved forskellige typer af te

Kroppen anmodet om, at kinesisk te med århundreders tradition: te. Tørrede blade af sort farve, der kom til vore lande i hænderne på de opdagere var så populær, at, med vedtagelsen af ​​årene, sorten på markedet voksede til det punkt, jeg køber det ofte bliver en udfordring.

De forskellige typer af te, og hvad er deres egenskaber

Derfor her viser vi egenskaberne for nogle typer af te, du kan finde i Chile.

hvid te

Denne sort er fordi frugtplantager er plantet i skyggen af ​​bjergene, undgå dannelsen af ​​klorofyl.

Det vigtigste dyd er, at hvid te har flere antioxidanter end nogen anden te, så bekæmper hudens ældning, samt at øge koncentrationen og favorisere fjernelse af fedt. Således i århundreder det var forbeholdt kejseren og hans besøg te.
hvid te og dets egenskaber

blå te

Det er midtpunktet mellem grøn og sort te, fordi dens smag ligner grøn, men uden at kvægnomader orlov græs på ganen, mens dets lighed med den sorte sort er i farver, men blottet for den subtile sødme.

den blå te

Denne bebestible er god, fordi den styrker immunforsvaret, reducerer kolesterolniveau og bekæmpe højt blodtryk, udover rensning af huden.

gul te

Når høstede teblade gul, er disse venstre for at gære og så erhverve denne farve. Men nedbrydning bidrager til gule blade udånding så meget duft ved kontakt med vand.

gul te og dets egenskaber

Det bidrag, som gør kroppen gul te består af folinsyre og B, B1, B2 og C vitaminer, sammen med forsinke cellulær aldring og forebygge problemer med syn. Men den gule te pletter tænder anbefales derfor at vaske dem hver gang du spiser.

te kukicha

Filialer grøn te forblive tre år i anlægget for at give anledning til kukicha typen, hvis blade og stængler ristes ild til jævn infusion med lidt nøddeagtig smag.
Kukicha te og dets egenskaber

Du må ikke stoppe læsning: Undersøgelse viser, at hunde føler smerten af ​​mennesker og søge at afhjælpe

Dens dyd er, at være længere i planten, har så mange mineraler, især calcium. Det har også forfriskende og vanddrivende effekter, sammen med servering øjenskyllestation hvis conjunctivitis.

Pu-erh te

I århundreder dens anvendelse blev begrænset til kinesisk adel fordi at producere det efterlader holdes mellem to og halvtreds år i kobber fartøjer, en proces, der giver pu-erh rødlig farve og en stærk smag, der fører til at drikke det langsomt, ligesom en vin.

typer af te og egenskaber af pu-erh te
Forbrug pu-erh te hjælper fordøjelsen af ​​fødevarer med højt fedtindhold, lavt kolesterol, balancerer den hepatiske metabolisme og styrker immunforsvaret.

rooibos te

Rooibos te til at tage det ud busk, som skylder sit navn, så det er virkelig ikke te, fordi sidstnævnte kommer fra Camellia sinensis, men handles som sådan på grund af sin lighed med tebladene.

rooibos te og dets egenskaber

Rooibos er gavnligt for helbredet, fordi -at har mindre koffein end deres kolleger - bidrager til en lempelse af nervesystemet, ud over at lindre kolik småbørn.

chai te

Denne drik kommer fra det kinesiske og britiske tvist om suverænitet te. Træt af konflikt, den britiske besluttet at åbne plantager i koloniale Indien, hvor chai te blev født. Forskellen med den traditionelle infusion er, at det indeholder ingefær, kanel, nelliker og ginseng, giver det en sød og forfriskende smag på samme tid.

Chai te og dens medicinske egenskaber

Chai te anti-cancer dyder tilskrives ham, hvilket reducerer luft i maven og forbedring af virkningerne af Evil Alzhaimer.

Earl Gray te

Earl Gray te, skylder sit navn til den foretrukne sort var Earl Gray, som populariseret det i det nittende århundrede takket være den gave af en kinesisk mand, der, som historien går, blev hans søn reddet fra vandet ved mænd af navne på britisk adelsmand. Denne tilstand Gray blev glad for blandingen af ​​sort te og bergamotolie.

Earl Grey

Earl Gray har bitterhed sort te med citrus duft farvestoffer og forstærket af bergamot skræl. Sammen med dette, er det populære takket være dens virkninger mod angst, depression og kæmpende forkølelse.

Du må ikke stoppe læsning: Mangel på energi og sløvhed relateret til mangel på testosteron

Lapsang Souchong te

Dette er en mørkere væske end andre teer, fordi det er sort te blade røget, som også intensiverer sin aroma. Ideen om tørre røg tårnhøje bjerge af deres oprindelse skyldes hvor solens stråler kommer fra dim tilstand.

Lapsang Souchong te
Lansang Souchong te anbefales at ledsage ost eller salt mad, samt at det er en god vanddrivende og hjælpe med at reducere kolesterol.

sort te

Den sorte te er den mest berømte i Vesten og dets navn er fordi, når endnu ikke hældes kogende vand over bladene, disse er sorte. dog Japanerne kalder deres røde nuance engang forberedt.

typer af te som sort te
Bortset fra forskelle i vinkler på farven på drikken, er sort te sorteres i tre kategorier: Ceylon, Assam og Darjeeling, hvor sidstnævnte er betragtet som den bedste kvalitet til engelsk. Endelig er den sorte te er vanddrivende, antioxidant og stimulerende, næsten som en kop kaffe.

grøn te

Farven grøn te, fordi det indsamles, når stadig indeholder klorofyl og derefter hurtigt tørret. Desuden er det er den anden mest populære udvalg af te i verden, hvis navn i Kina, afhænger af det område, hvor det blev ekstraheret, mens niveauet i Japan refererer til den måde de blev indsamlet.

grøn te og dens egenskaber

Grøn te er en vasodilator, hvilket øger årvågenhed når sindet ikke ønsker mere krig. denne sort te har også vanddrivende egenskaber og en høj koncentration af fluor, som hjælper med at bevare dental sundhed.

rød te

Tørre røde teblade har rødlig fordi tørret i kobber gryder og markedsværdi afhænger af, hvor lang tid det er blevet behandlet, en faktor, der svinger mellem to og halvtreds år.

rød te og dens fordele og egenskaber

Den store kraft af rød te er dens evne til at øge stofskiftet, der peger på at tabe sig hurtigt, sammen med afgifte kroppen og løfte humøret. Det bør dog ikke anvendes af gravide kvinder, børn og personer med langvarige medicinske behandlinger på grund af dens virkninger på kemiske reaktioner i cellerne.

Skrivning: Livet hold Lucida


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 71 = 81