Sådan får du en flad mave i to uger

flad mave

Hvis du ønsker at vide hvordan man får en flad mave, den første forhindring at overvinde, er at acceptere, at reducere fedt eller forlader seks pack det kræver seriøst arbejde og konstant engagement, er der ingen magisk løsning, men hvis chancerne for at forlade med mindre fedt mave. Og bare rolig, Det er ikke så uopnåelige, som du tror at få en flad mave i to uger, men du har brug for at gøre en indsats.

Vi er nødt til at få en flad mave

Du får brug for mere end motion alene. Anvender en sund kost og livsstil også hjælpe med at holde den flade og fri mave fedt.

Du ved ikke, hvor du skal begynde? Vi kan fortælle dig, hvilke skridt at tage. Hvis du er med hele dit fokus på at holde maven i form og få en flad mave til at være stolt af dig selv for dit engagement, kan du følge disse tips workout rutine at omdanne fedt på abs i en sexet mave.

Øvelser for at få den perfekte flad mave

Få en flad mave betyder demontering din mave fedt alt du skal skåne, men den eneste måde at gøre dette på en sund og effektiv måde er at komme i gang (med crunches og planke) og har udholdenhed, kombineret med en god kost for at reducere fedt og sunde vaner til højre. Det synes simpelt at sige, men det kan være endnu lettere at gøre hvis vi ved, hvordan man koncentrere arbejdet for at opnå en flad mave.

Varigheden af ​​abdominal øvelser for flad mave

Det er en kort træning på 20 til 30 minutter af intens træning med fokus på store muskelgrupper i den nedre del af maven, hvilket betyder, at du skal maksimere kalorieindhold brænding i dette område. En øvelse efter den anden uden nogen plads mere end 20 sekunder af hvile, når udført den komplette rutine tage en pause på to minutter og gøre yderligere to runder.

Men dette er en generel rutine for hver enkelt og fysiske tilstand kan variere, så det er først og fremmest, at en kvalificeret træner kan give personlig rådgivning til dine behov og fysiske tilstand.

Du må ikke stoppe læsning: Conditioner for sunde og naturlige hår

Tips til abs til en flad mave

Ordentlig kost ikke ophobe fedt i maven

Kosten er afgørende for vide, hvordan man vælger de rigtige fødevarer de kan undgå bloat (Flatulens) og forbrænde fedt lettere. Dette bør føjes til de rutinemæssige abdominal øvelser for at få en flad mave, der er varige.

Hvad fødevarer at spise

  • Animalsk protein (magert kød, fjerkræ og fisk, fortrinsvis grillet eller dampet æg, alt hvad der er fri græsarealer og økologisk). Der er også en bred vifte af vegetabilsk protein kan medtage i din kost, hvis du foretrækker at undgå kød. Små mængder af fuldkorn, grøntsager, rodfrugter (gulerødder, radiser, etc.), korsblomstrede grøntsager såsom kål og stamceller som porrer, sort chokolade, vand og tørrede urter te.

Hvad fødevarer for at undgå

  • stegte fødevarer, mejeriprodukter med laktose (mælk, yoghurt, hytteost), hvidt brød, især frisk sodavand eller juice gas, melede frugter, tørrede grøntsager, tyggegummi, slik, kager, raffineret papirmasse hvide ris, semulje, raffineret hvidt sukker.

Spise på regelmæssige tidspunkter og korrekt

Sid hvor du kan være stille og tage din tid til at tygge hver bid 10 til 15 gange for at gøre det lettere at fordøje. Madlavning med lidt eller ingen olie, vegetabilsk olie (undtagen kokosolie) trans typen bliver fedtstoffer når det opvarmes til høje temperaturer, og det er bevist, at disse olier bevarer fedt og betændt ikke kun tarmen, men de fleste af vores væv. I nogle tilfælde er det bedre at tilberede maden dampet eller rå mad grundigt desinficeret, bruge lidt salt, og hvis det er bedre havsalt, må du ikke bruge takeaway og kassere maden til at passere som sandwich, desserter, sodavand og fede snacks fordi hver gang du spiser, din krop skal arbejde hårdere for at fordøje.

Ekstra tips til en varig flad mave

Her er nogle ekstra tips til at få en flad mave og holde dem. Vær opmærksom på følgende råd, fordi en svulmende mave, ofte fordi der ikke er fedt akkumuleret i maven, men kun ren betændelse i tarmene. Problem kan gribes an på samme måde, hvis du også ønsker at reducere størrelsen. Men hvis din vægt er normal, måske skulle du overveje selv en gastrointestinal check-up, fordi det kan have problemer på dette område, der gør dig konstant betændt. Selvom stress tendens til at ophobe fedt på maven, betændelse er normalt det største problem, du henvender dig til og kan få en flad mave på den forkerte måde.

Du må ikke stoppe læsning: Årsager til tør hud og acne i ansigtet

Vigtigheden af ​​afslapning: Sidst men ikke mindst, husk at slappe af. Maven er den centrale receptor af vores mentale tilstand og De har tendens til at opflamme spændinger mave og ødelægge det arbejde, du har gjort for at få det til at se op. Faktisk er en form for svulmende mave inden forskellig enhver kvinde kan have, er et resultat af at være i en tilstand af kronisk stress, blive producere store mængder af cortisol.

Blokeret energi på mange forskellige niveauer forårsaget af utilpashed, følelsesmæssige chok, depression og stress kan forårsage smerte, hævelse og problemer, langsom fordøjelse. Du kan tage en probiotisk supplement, som er fuld af gode bakterier til at holde din tarm sund og hjælper med at holde din mave buler.

Træk vejret dybt: Øv abdominal vejrtrækning, mens du står eller ligger på ryggen. Læg en hånd på maven og inhalere første åbning af brystkassen, maven og derefter holde vejret et øjeblik og derefter udånder i samme rækkefølge.

massage: For at løsne knuder, lindre smerter og hjælpe afføring, blidt massere maven i urets retning, med særlig vægt på følsomme punkter vil hjælpe fordøjelse både som Belly stimulation hjælper dig med at opretholde en god tarm transit og din tarm sat på gaden med det formål at have en flad mave på bare to uger.

Skrivning: Livet Team Lucida


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

90 − = 85