Skridt til at gøre en probiotisk sundt: Sauerkraut (Surkål)

Sauerkraut er lavet af mælkesyre gæring, en gammel teknik nu på mode for sine sundhedsmæssige fordele. Bakterier og gær er nødvendige naturligt til stede i kålblade. Udover salt, der starter processen, andre ingredienser ikke påkrævet. Så undgå at købe mærker tilsat kemiske konserveringsmidler.

surkål

Sauerkraut - hjælper til at tabe kropsfedt

Kål indeholder naturligt isothiocyanat forbindelser (som sulforaphane), som har egenskaber, der bekæmper kræft. Sauerkraut fremstillet med kål, er fuld af gavnlige Lactobacillus-bakterier - end dem, der findes i levende yoghurt - at øge de sunde flora i tarmkanalen.

Microbioma afbalanceret regulerer immunsystemet, stofskifte, understøtter mave-tarmkanalen, er forenelig med stemningen og hjernens funktion, producerer vigtige vitaminer og næringsstoffer, og Det hjælper os med at opretholde en sund vægt.

Så hvis du ønsker tabe kropsfedt og føle sig bedre, er det vigtigt at balancere i din tarm microbiome. En af de mest effektive måder at gøre dette på er ved at spise gærede fødevarer.

Gærede fødevarer er rige på levende bakterier, der genopbygge den microbiome, bidrager til at opretholde den rette forhold mellem gavnlig for optimal sundhed og vægttab bakterier.

Du må ikke stoppe læsning: 9 husholdningsprodukter, der påvirker skjoldbruskkirtlen

Skridt til at gøre en sund Probiotic Sauerkraut

Ingredienser du skal bruge:

  • kål
  • havsalt
  • Glasflaske 1 liter eller mere

1. Riv kål

Skæring, rivning eller forberede kål henhold til dine præferencer. Ved at gøre dette, skal du tilføje tre spiseskefulde salt (hav) pr 5 pounds (ca.. 2.20 kilo) kål, kål både at bevare og skabe marinering konserveringsmiddel.

2. Gå placere lag gradvist

Crush ned efter hver tilsætning. Lad nogle plads til at lægge låg.

3. Placer et låg perfekt

Placer en perfekt og ensartet inden for top glaskrukke (venstre inde, ikke på toppen som kål saft begynde at danne i gæringsprocessen, og dette kan Rebazar flasken).

Flatten og dækker alt med en klud eller lad reducerede, men på et sted, hvor du ikke vil falde urenheder.

4. Tryk ned på toppen periodisk

Gør dette så ofte som hvert par timer. Inden fireogtyve timer, skal escabeche (saft) stiger over dækket. Hvis escabeche ikke er steget i en dag, tilsæt salt (en teskefuld salt per kop -marina- vand) indtil vand stiger.

Det kan også placere et fad under flasken for at gå indsamle saften går frigive kål i de kommende timer. Juice, der kan tages.

Du må ikke stoppe læsning: At kende fordelene ved vegetabilske mælk

Tilsæt vand, hvis der ikke er nok væske.

5. Tjek dine fremskridt hver dag eller to

Smag test hver gang, mens smagen bliver stærkere - vil gøre det meget hurtigere i høje sommertemperaturer. Hastigheden af ​​gæringsprocessen afhænger af den omgivende temperatur.

En 16º C kan det tage omkring seks uger 18º, fem, og 21 º fire. Den bedste temperatur for denne proces er 24 º, opnå det endelige resultat i omkring tre uger. Når du er færdig gæringsprocessen (du vil bemærke, at der ikke længere vil boble), er det tid til at dække flasken og opbevares i køleskab.

6. Bring en skål af sauerkraut ad gangen i løbet af de næste par uger

Du kan gå trække ud din kål og gærede at forbruge. Efter sauerkraut har spist, er fortsat marinaden er sauerkraut juice og kan også tages. En rig probiotiske drikke.
Se egenskaberne for Sauerkraut

Livet skriver Lucida


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

42 − = 32