Gnav Vicks vaporub fødder hoste forsvinder

Gnav Vicks vaporub på dine fødder, du kan lave forsvinder straks hoste også kan hjælpe med at lindre meget hurtigere at anvende på fodsålerne, læs videre for at kende alle dens fordele.

Vicks vaporub fødder hoste

Nogle mennesker gnide Vicks vaporub på dine fødder som en måde at stoppe hoste. Efter anvendelse af Vicks, er det nødvendigt at bære strømper til at dække fødderne. Ifølge folk, der bruger denne teknik, VaporRub anvende Vicks på fødderne kan stoppe hoste i flere timer. Ifølge andre, denne teknik er kun en myte for dem, fordi det simpelthen ikke virker på alle. Men denne proces virkelig fungerer for børn.

Hvordan Vicks vaporub på fødderne hjælper med at slippe af hoste?

Der er mange viral oplysninger, der siger, at gnide Vicks på fødderne kan hjælpe med at hæve hoste. Selv med en lang række tests, er der stadig ingen videnskabelig bekræftelse af denne metode til at stoppe forkølelse. Der er heller ikke en medicinsk forklaring på, hvorfor det virker anvendelsen af ​​Vicks vaporub fødder at slippe af med hoste.

Ifølge børnelæger, kunne det mulig forklaring være, at barnet kan inhalere Vicks vaporub selv når den anvendes på fødderne, og det er derfor, det siges, at denne metode virker. En anden forklaring kunne være, at mentol damp rub udvider blodkarrene i fødderne forårsager lindre hoste refleks.

Du må ikke stoppe læsning: Sådan helbredelse nervøs gastritis

De Vicks vaporub infektioner

Ifølge denne teori, kan de interne sygdomsprocesser blive fritaget for enhver ekstern irritation dermed skabt. Vicks vaporub indeholder menthol, kamfer og eukalyptus, der stimulerer blodtilførslen til huden forårsager irritation tæller.

Det er klart, at der ikke er nogen klar indikation hvorfor gnide Vicks på fødderne fungerer. Faktisk populære lægemidler arbejdede på samme måde. Omslag og linimenter ansøger, der indeholder milde irritanter såsom hvidløg og sennep på fodsålerne og bryst kan lindre hoste og forkølelse. Metoden har været brugt i hundredvis af år.

slutnoter

Gnav Vicks Vapor Rub er ikke skadeligt, når det anvendes som instrueret. nogle gange brug af Vicks på fødderne, kan dog have negative virkninger. Det kan forårsage udslæt på fødderne (plantar dermatose juvenile) eller fodsvamp. Den udslæt er almindelig hos børn med svedige fødder eller dem, der bærer det samme par uvaskede sokker flere gange.

Gnav Vicks vaporub fødder hoste forsvinder

Her har vi talt om de kommercielle Vicks, men anbefaler vi at bruge Vicks vaporub Naturlig hjemmelavet, fordi det indeholder ingen skadelige ingredienser såsom terpentin som er en flygtig væske fremstillet ved destillation af harpiks. Se vejledning i, hvordan man laver hjem Vicks vaporub

Må ikke stoppe læsning: Natural Retsmidler for mucoceles

Skrivning: Livet Team Lucida


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 1 = 3