10 naturlige anti-inflammatoriske behandle ledsmerter

Naturlige anti-inflammatoriske er en nødvendighed i at fodre nogen som du lider af et problem, der forårsager Articulate en lavere livskvalitet end normalt. Desuden er disse fødevarer giver andre fordele for kroppen, hvilket er meget positivt indarbejde dem i din kost.

10 naturlige anti-inflammatoriske behandle ledsmerter

Nogle gange begyndte vi at føle en skarp smerte artikulere at være stigende over tid. Vi ved, at hvis vi går til lægen anbefaler vi noget for den smerte aftager; problemet er, at vi kan have brug for noget ud over de kemiske, så er det her, der kommer i spil rollen af ​​naturlige anti-inflammatoriske at behandle ledsmerter.

Årsager til betændelse

Inflammation er en del af en immunreaktion af kroppen; uden det, kan vi ikke starte den naturlige proces med helbredelse. Men når du er ude af kontrol, som i leddegigt for eksempel, kan betændelse skade kroppen og ledsmerter bliver uudholdelig.

Desuden menes det at spille en rolle i fedme, hjertesygdomme og endog kræft.

Fødevarer med højt sukker og mættet fedt kan stimulere betændelse. "Fødevarer med højt indhold af fedt og sukker forårsage hyperaktivitet i immunsystemet, hvilket kan føre til ledsmerter, træthed og skader på blodkarrene," siger Scott Zashin, MD, klinisk professor ved University of Texas Southwestern Medical Center i Dallas.

Brugen af ​​anti-inflammatoriske fødevarer kan lindre smerter ELC uerpo forårsaget af betændelse

Til gengæld også undersøgelser har vist, at visse aspekter af moderne liv, såsom forurening og social stress, blandt andre negative faktorer kan udløse denne inflammatoriske respons.

Dette kan føre til kronisk inflammation, der kan forårsage en række sundhedsproblemer, herunder astma, hjerte-karsygdomme og rheumatoid arthritis. 

Andre undersøgelser har vist, at kronisk inflammation kan nedsætte muskelstyrke og kraft, som har en negativ indflydelse på din kondition og sportslige præstationer. Mange vælger at tage anti-inflammatoriske lægemidler, der kan være skadelige for sundheden, såsom prednison.

Næsten alle har hørt om prednison, en kunstig form for naturlige kortikosteroider i din krop.

farlige anti-inflammatoriske

Kortikosteroider arbejde ved at hjælpe kroppen reducere inflammation, men prednison-version, faktisk undertrykke immunsystemet af din krop til at stoppe betændelse. Hvad dette betyder er, at prednison forhindrer dit immunforsvar reagerer på det, der er skærpende dit system. Når der ikke er nogen reaktion fra immunsystemet, er der ingen betændelse.

Prednison er meget brugt til mange forhold i hele verden. Det bruges til autoimmune sygdomme og endda eksem og muskel stammer. Dette er en temmelig ubehagelig med nogle skadelige bivirkninger medicin.

Lad os tage et nærmere kig på prednison og hvordan det påvirker kroppen. Hvis du har brugt denne medicin i årevis, kan du løbe risikoen for at udvikle disse bivirkninger langsigtede i din krop:

 • Infektioner med dit undertrykt immunforsvar kan ikke kæmpe
 • Grå stær eller anden øjenskade
 • Højt blodsukker
 • svage knogler eller forøget modtagelighed for frakturer
 • Produktion af hormoner fra binyrerne inhiberede
 • vægtøgning

Den bedste naturlige anti-inflammatorisk, som du kan finde

I denne artikel vil du finde 10 naturlige anti-inflammatoriske der virkelig virker, og du kan medtage i din kost som en måde at forebygge eller behandle inflammation engang til stede.

En god måde at lindre smerter og plage dig både slå krydre dit liv og helbred til din krop. Det er nødvendigt at gøre det klart, at egenskaberne af disse fødevarer strække sig ud over at være et stærkt anti-inflammatorisk for kroppen, kan selv behandle alvorlige sundhedsproblemer.

 1. rosmarin
 2. padderok
 3. ingefær
 4. gurkemeje
 5. hør
 6. laurbær
 7. ananas
 8. Tila
 9. kanel
 10. hvidløg

Du må ikke stoppe læsning: Undgå sojamælk, hvis du ønsker at tage sig af din skjoldbruskkirtel og generelle sundhed

Romero et antiinflammatorisk krydderi

Rosmarin er en stedsegrøn busk, der vokser nemt hvor som helst der er varm. Rosmarin er en plante, der har meget fordelagtige egenskaber til den menneskelige krop, hvilket gør det et af de mest effektive naturlige anti-inflammatoriske.

Det kan bruges som fælles smertestillende. Til dette skal du forberede en infusion med to glas vand og 20 gram rosmarin til at spytte ud, når kogning.

Ud over sine anti-inflammatoriske virkninger, har undersøgelser vist, at rosmarin kan reducere cortisol niveauer og medvirke til at reducere angst, ifølge University of Maryland Medical Center.

Egenskaberne for rosmarin hjælp ledsmerter græde

padderok

Ligesom den foregående, padderok hører også til kategorien af ​​"naturlige antiinflammatorisk". Vi kan finde det let i apoteker og helsekost butikker. Den måde at tage det i infusioner med en frekvens på to gange om dagen.

en infusion af padderok til at lindre betændelse

ingefær

Når det kommer til naturlig anti-inflammatorisk ingefær er det en af ​​de celler, som først du tror. Vi gøre en infusion med en blanding af to glas vand, spiseskefulde honning og 200 gram ingefær, der er blevet revet og vi vil have en af ​​de mest effektive naturlige anti-inflammatoriske.

Ingefær har været brugt til medicinske formål i kulturerne i Indien og Kina i mere end 5000 år. Det er bedst kendt for at behandle mave lidelser, herunder mavebesvær, gas, diarré og svimmelhed.

Som gurkemeje, ingefær har kraftig antioxidant og anti-inflammatoriske virkninger.

En undersøgelse viste, at 250 mg kapsel af ingefær var så effektiv som 400 mg ibuprofen til at lindre menstruationssmerter.

Få muskel relief takket være effekterne af ingefær

gurkemeje

Gurkemeje er en rod relateret til ingefær, der er hjemmehørende i det sydlige Asien. Det er mørkebrun på ydersiden og lyse orange på indersiden og har været anvendt medicinsk i over 4.000 år til behandling af fordøjelsesproblemer og reducere inflammation.

En nylig undersøgelse viste, at en dosis på 200 mg per kg legemsvægt af gurkemeje var bedre ved behandling af arthritis hos rotter indomethacin et ikke-steroidt antiinflammatorisk lægemiddel.

Det er fortsat at teste, om gurkemeje fungerer så godt i mennesker, men intet tager væk Quie du kan prøve og føje den til dine retter.

Sådan bruger du: Gurkemeje bruges ofte med karry, hvilket giver pladen en gul nuance. Forsøger at gøre denne vegetabilske curry, som også indeholder kanel, for en dobbelt dosis af krydret naturlige anti-inflammatoriske.

En anden måde at bruge gurkemeje: Det skal blandes i et forhold på 2 gram gurkemeje pr 3 kopper vand og tilsæt et par spiseskefulde honning at give det en mere behagelig smag.

Egenskaberne af gurkemeje virker som en naturlig anti-inflammatorisk

hør

Måske du er noget ukendt, men kan findes i enhver butik og nogle apoteker. Du kan direkte tage to spiseskefulde dette element eller kombinere det med dine regelmæssige måltider. Hør frø tilhører den de fleste udestående naturlige anti-inflammatoriske midler fordi de er højt indhold af omega 3.

Lindrer smerter ved brug af hørfrø

laurbær

du ikke Sikkert vide, at Laurel, udover smagsstoffer vores måltider, er også en effektiv behandling for ledsmerter. Vi koger en liter vand og tilsæt derefter 10 g laurbærblade. Så anvender vi det på det område, der gør ondt.

Bugten betragtes som en meget effektiv smertestillende, samt anti-inflammatoriske og antireumatiske. Den laurbær anvendes til behandling af iskias smerter, ankel forstuvninger, stammer, i hvilket tilfælde det er mest anbefales at gnide det berørte område med den æteriske olie af laurbær og du vil sætte pris på sin enorme fordele område.

Tilføj laurbærblade til din kost og din krop desinflama

ananas

Bortset fra at have store vitaminer og være kritisk i nogle kostvaner, også en del af kategorien "naturlige anti-inflammatoriske." Vi kan tage det til dessert og kombinere det med et andet element, som vi har set i denne liste (gurkemeje), på denne måde få en langt mere intens effekt.

Du må ikke stoppe læsning: Fordele for kvinder at have intime relationer

Ananas er en lækker frugt, der kan lindre smerter

Tila

Vi ved, at linden har magt til at slappe af vores krop i tider, hvor vi er nervøse, angste eller anspændte. Linden netop derfor er det så godt at behandle ledsmerter. Vi bør tage et par Tazar en dag for et par uger til at lægge mærke til den utrolige effekter samt at det er en behandling for inflammation, også det hjælper lindre smerter deres egenskaber analegésicas.

infusion Linden har analgetiske egenskaber

Kanel reducerer inflammation

Ifølge National Center for komplementær og alternativ medicin, er kanel ofte anvendes til behandling bronkitis og gastrointestinale problemer ud over at være en af ​​de mest anbefalede for sine antiinflammatoriske krydderier.

En nylig undersøgelse viste, at kanel ekstrakt hjulpet undertrykke kolon betændelse i mus, hvilket fører forskerne til at sige, at kanel ekstrakt kan have betydelige antiinflammatoriske virkninger hos mennesker så godt.

NCCAM dog ikke anbefales at tage mere end seks gram om dagen i mere end seks uger, som nogle mennesker kan være allergiske over for kanel. Cassia kanel (også kendt som kinesisk kanel) også skal bruges sparsomt, fordi det indeholder ligner dem, der findes i antikoagulerende forbindelser.

antiinflammatoriske egenskaber af kanel

Hvidløg en kraftfuld naturlig anti-inflammatorisk

Egenskaberne for hvidløg hjælper med at reducere muskelsmerter på en meget effektiv måde: nedsætter mængden af ​​væske, der indsamler i leddene, der lindrer følelsen af ​​smerte. Således reducerer betændelse i en meget effektiv måde.

For at få det fulde udbytte af hvidløg du kan medtage det på din tallerken i forskellige præparater, men du kan også prøve opskriften på hvidløg mælk at dulme smerter af iskias, eller bland hvidløg med ingefær i denne kraftfulde tonic til at lindre lidelser og smerter i leddene.

Hvidløg er en ideel mad til behandling af lidelser forårsaget af betændelse

Andre naturlige anti-inflammatoriske midler

Omega-3-fedtsyrer - de er essentielle fedtsyrer, der er naturlige anti-inflammatoriske til din krop. Ofte har vi for meget omega-6 og ikke nok omega-3, så denne balance er afgørende. At få nok omega-3 i din kost hjælper din krop til at fremme en sund nerve funktion og kan understøtte en sund hjerne og hud. Du kan få omega-3 fra fisk, nødder, frø, græs-fodret kød og olier såsom kokosolie.

vitamin C - Det er en kraftfuld antioxidant, der er en stor healer for din krop. Dette gælder især, hvis du lider af nogen form for sygdom crónicay C-vitamin kan hjælpe. Eksperter anbefaler doser på 500 mg per dag og mere, men altid konsultere din sundhedsprofessionel inden afslutningen naturligt med så høje doser. Du kan også få C-vitamin fra fødevarer såsom peberfrugter, vandmelon og citrus.

Stoppe med at spise korn. Ofte autoimmune sygdomme, der forårsager betændelse og smerte, og du har kemoterapi og prednison og andre anti-inflammatoriske lægemidler i årevis, er kun en intolerance over for gluten.

Stoppe med at spise junk aimentos. Sukker fremmer betændelse, så gør alle forarbejdede fødevarer, du spiser. Det kan være svært at ændre din kost, men en anti-inflammatorisk kost kunne være det vigtigste at hjælpe din krop reducere forbruget af anti-inflammatoriske lægemidler har bivirkninger ting.

Naturmedicin kan være en stor allieret til at behandle fysiske problemer, så det er, at Hvis du indarbejde disse fødevarer og krydderier til din kost vil du opnå en effekt desinflamatorio der vil gøre flere lindre ømhed og smerter i kroppen.

Skrivning: Livet Team Lucida

Billeder: Shutterstock


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 3 = 6