Hvordan laver Aloe Vera saft til medicinske behandlinger

hvordan man kan gøre aloe vera juice til medicinske behandlinger

Sådan forbedrer du din egen aloe vera juice til medicinske behandlinger

Egenskaberne for aloe vera juice du kan gøre i dit eget hjem bringer mange sundhedsmæssige fordele, Her vil vi dele dig, hvordan du gør, og hvordan man kan forbruge det.

instruktioner

  1. Det anbefales at samle alt, hvad du har brug for, før du begynder. Dette er vigtigt, fordi den friske aloe vera gel oxiderer meget hurtigt, når i kontakt med luft, er det vigtigt at udvinde og bearbejde gelen straks efter åbning af arket.
  2. Brug kniv til at trimme de vanskelige kanter af pladen. Og derefter skylles med koldt vand.
  3. Aloe blad delt i to halvdele. Fjern den gennemsigtige, gennemskinnelige gel.
  4. Sæt aloe vera gel i en blender og tilføje nogle citrussaft, såsom appelsin eller grapefrugt. Saften hjælper med at stabilisere kortvarigt udsætter aloe vera gel og forbedre smagen. Bland disse ingredienser for omkring to minutter.
  5. Hæld saften aloe vera i en lufttæt beholder. Afkøl saften af ​​aloe vera i hjemmet. Det vil holde sig frisk op til en uge, men er mest magtfulde i form af sundhedsmæssige fordele, hvis de indtages inden for to dage.
  6. Blande to skefulde aloe vera gel i et glas vand til et glas juice af aloe vera. Du kan afbøde eller forbedre smag ledsaget med nogle frugtsaft.

Sådan forbruge Aloe Vera saft til medicinske behandlinger

Juice-de-aloe-vera-med-appelsin

Aloe vera juice til forstoppelse

Aloe vera juice er fremstillet af en gul væske (latex), en potent, naturligt afføringsmiddel, som er udvundet af urten. Dens kraftige afførende egenskaber er gavnlige i behandlingen af ​​forstoppelse.

Må ikke stoppe læsningen: 30 grunde til at hjem retsmidler med aloe vera

Behandling for tarmproblemer

Aloe vera juice er også effektive til behandling af andre gastrointestinale komplikationer såsom irritabel tarm-syndrom, mavesår og som regulerer tarmen. Desuden:

  • Lindrer mavesmerter
  • Alkalinisering øger og reducerer syreindhold i kroppen
  • Det stimulerer normal foring af maven

Aloe vera juice for diabetes

Drikke aloe vera juice hjælper med at regulere blodsukkeret. Mens der er konventionelle behandlinger for diabetes, mange mennesker vælger alternativ naturlige medicin som aloe vera juice. Men før du begynder at drikke aloe vera, skal du sørge for at konsultere en læge for at undgå mulige bivirkninger, rapporterer National Center for komplementær og alternativ medicin (NCCAM).

Hjælper tabe

Ønsker du at tabe sig naturligt? Ved at hjælpe stabilisere stofskiftet, reducere lipidniveauer og hjælpe forbrænde fedt, Aloe Vera juice er nyttigt for vægttab.

Forbedring oral sundhed

Undersøgelser har vist, at regelmæssig indtagelse af aloe vera juice forbedrer oral sundhed og hygiejne. Reducere gingivitis og plakdannelse. Det giver et afføringsmiddel lettelse for forkølelsessår og fordærve sår. Gelen påføring direkte på tandkødet frisk aloe reducerer smerte og inflammation.

lindrer bihulebetændelse

Lider du af konstante problemer med bihulerne? Prøve aloe vera, der er rig på magnesium lactat fungerer som et antihistamin, der hjælper reducere problemet med bihulebetændelse og brystet på grund af forskellige allergier.

forebygger kræft

Bekæmpelse af kræft med regelmæssig indtagelse af aloe juice. Det har et højt niveau af anti-cancer egenskaber, der hæmmer tumorvækst ved at forhindre cancer.

Du må ikke stoppe læsning: Faren for at blande grapefrugt (grapefrugt) med medicin.

Øger immunforsvaret

Drikke aloe vera juice genopfyldes regelmæssigt aminosyre-mangel i kroppen. Det høje indhold af vitaminer i det, øger kroppens immunsystem og forsvarsmekanisme.

Hjælper lindre forkølelse og Grupe

De, der jævnligt lider af kulde, hoste, influenza, tilstoppet næse, bronkitis og andre luftvejssygdomme, Aloe Vera juice er den bedste naturlige løsning.

Tager aloe vera juice oralt som et kosttilskud

Ud over sine medicinske egenskaber, er aloe vera juice bruges som kosttilskud, der har et indhold af nyttige næringsstoffer. den Food and Drug Administration det også godkendt som en naturlig mad aromastoffer anbefalede, ifølge en rapport fra National Institute of Health.

bivirkninger

Aloe vera har lidt eller ingen bivirkninger på de fleste forbrugere. Potentielle bivirkninger omfatter tab af elektrolytter, der forsinker helingsprocessen, at ændre farven på urinen til en rosa, væskeubalance og tarmkramper.

Samspillet mellem medicin og aloe vera

Der er visse betingelser, der forværrer bivirkninger af aloe vera juice. Mennesker med Crohns sygdom, andre tarmproblemer, som er menstruation, har blindtarmsbetændelse eller colitis, bør de tale med en læge, før du tager aloe vera juice. Aloe vera juice kan lave lægemidler, der er forbundet med nogle af disse betingelser for at være ineffektive.

dosis

Den anbefalede dosis af aloe vera væske er 2 spiseskefulde en til tre gange om dagen, alene eller i saft.

Forskning og Skrivning: Livet Lucida


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

42 + = 43