7 fødevarer at rense leveren naturligt

Der er en masse af naturlige retsmidler, der kan hjælpe med at afgifte leveren, samt mad rense leveren, der gør det naturligt, også give vores krop med de næringsstoffer, der er nødvendige for kroppens funktioner arbejde i optimale betingelser.

rense leveren naturligt

Hvorfor vi har brug for at rense leveren

Den vigtigste måde kroppen eliminerer toksiner er gennem leveren, som detoxifies og renser kroppen kontinuerligt filtrering blod giftstoffer ind gennem fordøjelseskanalen, hud og åndedrætsorganer.

Men når leveren er overbebyrdede som følge af stress eller overdreven udsættelse for toksiner, kan hele systemet miste balancen, og dit helbred kunne blive alvorligt kompromitteret. Af denne og andre grunde relateret til de konsekvenser for vores helbred, er behovet for at rense leveren, og hvilken bedre måde at gøre med naturlige fødevarer.

Konsekvenser af ikke ordentligt rense leveren

Da leveren er også ansvarlig for produktion af galde, en anden form for afgiftning der er metabolisk nødvendig til fordeling og assimilation af fedtstoffer og proteiner fra fødevarer, er det yderst vigtigt, at din lever vedligeholdes ordentligt.

Uden en fungerende lever, vil din krop ikke være i stand til at rense sig selv og optage næringsstoffer, hvilket er en sikker måde at tabe sundhed.

"De tusinder af enzymsystemer, der er ansvarlige for næsten alle kroppens aktiviteter er bygget i leveren"Skriver Dr. Karl Maret, MD, om vigtigheden af ​​dynamiske leverfunktion.

"Et velfungerende øjnene, hjerte, hjerne, gonader, led og nyrer, er alle afhængige af god lever aktivitet og derfor vigtigheden af ​​at rense leveren naturligt."

"Hvis leveren er beskadiget, er der en forværring i den samlede kropsfunktion og øget metabolisk stress på personen."

Mad til at rense leveren naturligt

Så her er syv vigtige fødevarer, du kan indarbejde i din kost for at opretholde en sund lever.

Hvidløg, grapefrugt, æble, grøn te og grøntsager med nogle af de fødevarer, som vi præsenterer dig nedenfor og som er virkelig meget gavnligt for at rense leveren naturligt.

Vær sikker på at læse: Drik at fjerne angst og tabe

hvidløg at rense leveren naturligt

hvidløg

Hvidløg indeholder mange svovlholdige forbindelser og aktivering hepatiske enzymer ansvarlige for at fjerne giftstoffer fra kroppen. Sammen med løg, indeholder også allicin og selen, to stærke næringsstoffer, der hjælper med at beskytte leveren mod giftige skader og hjælp i afgiftning proces og selvfølgelig, både hvidløg og løg er ideelle til at rense leveren naturligt.

grapefrugt

Denne fødevare er rig på naturligt vitamin C og antioxidanter, to rengøringsmidler kraftfuld leveren. Som hvidløg, grapefrugt indeholder forbindelser, der stimulerer produktionen af ​​enzymer til lever afgiftning. Den indeholder også en flavonoid forbindelse kendt som naringenin gør leveren forbrænde fedt i stedet for at lagre dem.

grøn te

Grøn te indeholder catechiner, en type plante antioxidant, der har vist sig i undersøgelser for at eliminere ophobning af fedt i leveren og fremme korrekt leverfunktion. Denne drink beskytter også leveren mod toksiner, der ellers ville ophobes og forårsage alvorlige skader.

Grønne bladgrøntsager

Grønne bladgrøntsager som bitter græskar, arugula, mælkebøtte blade, spinat, sennep greens, og cikorie indeholder også talrige rengøringsmidler, der neutraliserer tungmetaller, som i høj grad kan understøtte leveren. De bladgrøntsager fjerner også pesticider og herbicider krop, og tilskynde til oprettelse og strømmen af ​​galde.
fødevarer for at rense leveren naturligt som grøn te

Avocadoer, nødder og gurkemeje at rense leveren

Disse fødevarer hjælpe med at holde sunde ved at køre rense en måde, afgifte og reparere beskadigede lever på samme tid.

avocado

Avocadoer aktivt fremme liver sundhed ved at beskytte mod en toksisk overbelastning, og øge deres renseevne. Nogle undersøgelser har vist, at spise en eller to avocadoer om ugen i bare 30 dage kan reparere en beskadiget leveren og hjælpe med at rense leveren naturligt.

valnødder

Nødder indeholder høje niveauer af L-arginin, en aminosyre, glutathion og omega-3 fedtsyrer også hjælpe afgifte leversygdomme forårsaget af ammoniak. Nødder også hjælpe ilte blodet og ekstrakter fra deres skaller bruges ofte i formler til at rense leveren.
Gurkemeje at rense leveren

Du må ikke stoppe læsning: Afslut med rygsmerter

gurkemeje

Gurkemeje er en af ​​de mest effektive fødevarer for at opretholde en sund lever, er det blevet vist til aktivt beskytter leveren fra toksisk skade og endda regenerere beskadigede leverceller. Gurkemeje øger også den naturlige produktion af galde og forbedrer den samlede funktion af galdeblæren, andet organ i kroppen anvendes ved dets oprensning.

Andre måder at rense leveren og holde det sundt, er af følgende form:

 •  Rengøring leveren og galdeblæren med grapefrugt, citron, hvidløg, olivenolie og cayenne.
 • Sådan fjerner galdesten naturligt.

Drik at rense leveren

drikke for at rense leveren naturligt

Nogle gange kan en sygdom eller leversygdom kan gå upåagtet hen, men sørg for at spise sunde fødevarer og forsøge at rense vores lever ordentligt.

Der er mennesker, der er opmærksomme på dit hjerte, nyrer og lunger, og ignorere betydningen af ​​at støtte en sund lever, uden at være klar over, at en leversygdom vil påvirke alle vores livskvalitet.

For at undgå sygdomme som hepatitis eller fedtlever bør rense det ordentligt.

Lever udrensning er meget enkel, fordi vi kan gøre det på en helt naturlig måde, uden at besøge nogen speciallæge, blot med brug af mynte.

ingredienser:

 • En håndfuld friske mynteblade
 • citronsaft
 • nogle appelsinsaft
 • en liter renset vand
 • ren økologisk honning til smag

forberedelse:

 1. Put vand i en gryde og lad det varme på komfuret.
 2. Derefter sætte mynteblade inde og lad koge i ca. 5 minutter.
 3. Så fjernes fra ovnen og lad stå i flere minutter.
 4. Sæt citronsaft og orange inde med citronskal. Tilsæt lidt honning til at smage, og vi har vores drink at rense leveren klar til at blive indtaget.

Du kan forbruge denne drik varm eller kold, enten mulighed er god. Vil hjælpe med at rense leveren og du får også en masse fordele for maven og fordøjelsessystemet, så tøv ikke med at starte den.

Skrivning: Livet Team Lucida
Billede shutterstock


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

77 − 71 =