5 måder at tage grøn te til at forbrænde fedt og tabe sig

grøn te Det er en af ​​de bedste naturlige antioxidanter der, det er på høje på flavonoider, som gør det en fremragende drik til at bekæmpe sygdomme, tidlig aldring, frie radikaler og slankende. Der er mange måder tage grøn te til at forbrænde fedt og tabe sig, derefter er kendte referencer til de 5 former.

Fjern fedt med grøn te

Hvorfor tage grøn te at tabe?

Effektiviteten af ​​dette vægttab drikke er baseret på 3 vigtige faktorer:

 1. Stimulerer kaloriefattige udgifter, som påvirker direkte på legemsvægt.
 2. Øger stofskiftet og øger virkningen af ​​fordøjelsesenzymer.
 3. fungerer som en potent diuretisk forhindrer væskeophobning og hjælper med at fjerne giftstoffer.
 4. reducerer fedt akkumuleret. Grøn te kan inhibere lipolyse, den proces, hvorved fedtstoffer (triglycerider) nedbrydes i kroppen. Inhibering af nedbrydning af triglycerider forhindrer fedtabsorption, hvorved det sikres, at meget ville blive taget på i vægt. Ud over dette, grøn te catechiner inhibere en vigtig enzym, der fremskynder metabolisme, og derved øge forbrændingen af ​​kalorier.

5 måder at tage grøn te til at forbrænde fedt og tabe sig

Disse fordele kan udnyttes til te i forskellige præsentationer, enten som en infusion, kold te eller tabletter. Betydningen for dens effektivitet ligger i at være konstant og måle den passende mængde.

En kop grøn te til vægttab og forbrænde fedt

1. Tag 3 gange om dagen efter hvert måltid

Den mest effektive måde at drikke grøn te at tabe, Det er at være konsekvent i efter hvert måltid making. Umiddelbart 20- 30 minutter efter morgenmad, frokost og middag. Således forhindrer jern fra maden absorberes og samtidig fremmer fedtforbrænding og accelereret stofskifte.

2. Grøn te vægttab piller

Grøn te kan også indtages i kapsler, så en pille efter hvert hovedmåltid vil være nok til at få dine fordele. Kapslerne har de samme aktive ingredienser som en infusion, det virker som en antioxidant og stimulerer termogenese proces.

Må ikke stoppe læsning: De bedste og værste fødevarer til abdominal fedt

3. Tag grøn te på tom mave om morgenen

Efter samme mønster for at tage 3 til 4 kopper om dagen kan tages om morgenen før morgenmaden og blandet med citronsaft for at forbedre sin slankende effekt. End 30 minutter efter frokost og de sidste 1 time før de går i seng.

4. juice koldt grøn te

En anden måde at nyde fedtforbrænding fordelene ved denne drik, er det i en rige kold saft med grøn te. Forbered denne drik er meget enkel, fortsætter skal infunderes og lov til at stå, når denne kolde blandet med citron, mynte, is og sødemiddel. Det kan tages 30 minutter efter hvert måltid.

5. Grøn te med chiafrø

Chia er fyldt med fibre, protein og omega 3. Forbered en drink med disse to ingredienser, for eksempel en shake chia frø med grøn te hjælper med at forbrænde fedt meget effektivt. Omega3 flerumættede fedtsyrer kan øge biotilgængeligheden af ​​grøn te antioxidanter, opnå styrke deres virkning vægttab.

Varianter af grøn te til vægttab

Denne drik er meget alsidig, det kan fremstilles på mange forskellige måder, såsom i disse varianter:

 • Kærning avocado (avocado): Det er en meget rig og energidrik, som giver de næringsstoffer, der er nødvendige for at tabe sig.
 • Med natriumbicarbonat: Bagning bringer egenskaber, der hjælper dig med at tabe, og kan kombineres med en infusion af grøn te til at drage fordel af alle dens fordele og variere en smule, selvom smagen kan være lidt ubehageligt, resultaterne er virkelig effektiv.
 • Grøn te med citron og ingefærDisse tre komponenter potenserer hinanden, med en ufejlbarlig opskrift på vægttab.
 • Udarbejdelse af grøn te vand: Dette præparat er perfekt til at blive taget i løbet af dagen, fra morgen til aften. Det har ikke en grænse, da den består af de samme tre kopper te blandet med fire kopper vand. Det kan kombineres med citron og nogle sødemiddel for at forbedre smagen. Med denne metode er den diuretiske virkning forstærkes.
 • Grøn te med mynte. Denne drik indeholder kun 9 kalorier. Det er en opskrift forfriskende grøn te hjælper med vægttab, som også benytter fordelene ved mynte. Pebermynte hjælper til en mæthed effekt og forhindrer også fremtidige sult cravings, der kan have i løbet af dagen. Mint er også en fremragende fordøjelsessystemet og fedtforbrænding i kroppen. Du har brug 1/2 kop friske mynteblade, 2 grønne te poser og en teskefuld honning eller stevia til at forsøde (valgfrit).

Du må ikke stoppe læsning: Tabe nemt med selleri

Overvejelser, når du tager grøn te

Denne drink ligesom andre te har en stimulerende stof kaldet Teina. Derfor bør overvåges dens anvendelse i natten for at undgå bivirkninger som søvnløshed. Desuden er overdreven indtagelse anbefales ikke til gravide kvinder, børn eller personer med forhøjet blodtryk.

 • Du bør aldrig drikke mere end 5 kopper om dagen, fordi det kan forårsage hurtig hjertebanken, diarré eller hovedpine.
 • forbrug af anden medicin bør undgås helt, eller måske altid rådføre sig med en læge.
 • Folk, der har problemer med stress eller anæmier, bør være særligt forsigtige, da forbruget af dette kan hæmme optagelsen af ​​jern i kroppen.

Bedst egnet til forbrug er at tilføje ca. 3 gram af grøn te, så at det daglige forbrug ikke overstiger 10 gram. Det anbefales at rådføre sig med en speciallæge, før du begynder enhver indtagelse af te, fordi selv i tilfælde af naturlige produkter, kan det have betydelige bivirkninger.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

43 + = 45