10 hjem retsmidler til at helbrede bronkitis

Hvis du vågner op en morgen, håber at du har kæmpet med den forfærdelige hoste, hoste slim op blot for at finde det igen, kan du have udviklet en meget smertefuld infektion, der kan indikere bronkitis.

bronkitis

Hvad er bronkitis?

Inden vi går på at fortælle dig nogle nemme løsninger, der kan hjælpe akut bronkitis, er du nødt til at vide lidt mere om selve infektionen. Bevæbnet med disse oplysninger, vil du have en bedre chance for at bekæmpe den.

Akut bronkitis er en almindelig infektion, der rammer mindst 1 ud af 10 mennesker du møder på din vej til arbejde. Meget ofte er bronkitis forårsaget af den samme virus, der forårsager puts forkølelse og hoste, bronkitis kan også være forårsaget af bakterier eller svampe endda.

Bronkitis ofte derefter følger en almindelig forkølelse, når din modstand er meget lav. Hvis ikke rettes, kan føre til bronkitis, kan lungebetændelse være livstruende.

Hvordan kan du vide, hvis du har bronkitis?

  • vedvarende hoste med slim udvisning
  • hvæsen
  • ubehag i brystet
  • åndedrætsbesvær

Home Retsmidler for bronkitis:

bronkitis diagram

Hvis du føler relateret til ovenstående symptomer, kan du endda få bronkitis, og det er tid du foretager et besøg hos din læge. Sammen med nogle antibiotika for at reducere slim, disse hjem retsmidler er afgørende for at fremskynde din opsving.

1. gurgle:

Spits hver gang du hoster og slippe af med, at spyt. Bedre udenfor end indenfor. Inhale damp derhjemme, men vær forsigtig i at gøre det. Kogende vand kan efterlade forbrændinger, hvis ikke passer på. Gurgle med varmt saltvand og husk at føje til mix en knivspids gurkemeje tilsættes vandet, vil hjælpe aflaste slim fra luftvejene.

Må ikke stoppe læsning: 6 tegn på, at der lider af Hashimotos sygdom eller kronisk thyreoiditis

2. Eucalyptus olie:

Selve duft af eukalyptus olie kan lindre den mest insisterende og vedholdende hovedpine. Hold eukalyptus olie på hånden. Put et par dråber på din lommetørklæde og lugte det ofte. Olien siges at have kapaciteter, der bekæmper bakterier og hjælpe med at bekæmpe hoste til at dræbe bakterier. Indånding af denne olie også hjælpe med at rydde de forsnævrede luftveje.

3. Varme drikke:

I modsætning til almindelig sprogbrug i mange lokale indfødte sprog, varme drikke vi mener ikke alkohol. Sørg for at holde dit åndedrætsorganerne lidt fugtig at undgå overdreven smerte på grund af hoste. Tag masser af varme væsker, vand, te, kaffe, suppe, varm chokolade, etc. at holde halsen fugtig og undgå tør fornemmelse, da det ofte fører til irritation og kløe fornemmelse.

4. Mandler:

mandelolie

Iblødsætning mandler og spise dem på tom mave med et glas varm mælk. Husk at tygge ordentligt. Du kan også knuse nogle mandler i et glas appelsinjuice til hurtige resultater. Mandler er rige på calcium, magnesium og kalium, og hjælpe med at bekæmpe bakterier og bakterier, der forårsager bronkitis.

5. Chillies:

Spis chili da dette vil hjælpe fortynde de tykke, ihærdige slim og udvise ham fra dit system. Chili, chutney eller retter lavet med cayennepeber er en stor gave, når du har et angreb af bronkitis eller endda koldt.

Du må ikke stoppe læsning: Kontrolleret: Antibiotika er ubrugelige for akut bihulebetændelse.

6. eksotiske Oregano:

Vidste du, at oregano er en stor antibiotikum? Oregano har været anvendt i årtier til at helbrede og bekæmpe bronkitis. Det virker som et anti-inflammatorisk og anti-mikrobielt middel og hjælper til at reducere brystet overbelastning på grund af hævelse og stopper progressionen af ​​infektion ved at bremse væksten af ​​bakterier og mikrober.

7. hvidløg og honning:

Dette er en af ​​de bedste hjem retsmidler mod bronkitis. Pica hvidløg og løg, og spise dem med honning. Kombinationen skal sluges uden at tygge og tages to gange dagligt. Både løg og hvidløg har antibiotiske egenskaber og sætte dig på sporet til hurtig bedring. Honning hjælper også du mister styrken af ​​blandingen.

8. En sød Løsning:

Kanel og honning, lækre fødevareingredienser, er fyldt med antioxidanter og enzymer, der sender kroppen i produktionen aktivitet kæmper hvide blodsygdom og styrke immunforsvaret. Honning har en beroligende effekt på halsen også.

9. Aromatiseret te:

Der er intet som en kop dampende varm te, når du er dårligt for bronkitis. Tilføj til din te lidt timian og forår, og sikker stråle forberedt den bedste hjem afhjælpe, der kan hjælpe med at bekæmpe bronkitis.

10. Drik masser af vand:

Vand er en naturlig slimløsende. De fleste af os sluge skefulde expectorants (hostesaft) glemmer at drikke masser af rent vand, vil have samme effekt. Hvis du har ondt i halsen, opvarmes noget vand og nyde det hele dagen.

Skrivning: Livet Team Lucida


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

9 + = 19