10 bedste frugter for diabetes

grapefrugt diabetes

Ifølge American Diabetes Association, 25,8 millioner amerikanere har diabetes og i 2020 halvdelen af ​​alle amerikanere lider af denne sygdom.

Diabetes forårsager høje niveauer af blodsukker (glucose) på grund af mangel på insulin produktion eller fejlfunktion. Det er klassificeret primært som type 1, hvor kroppen ikke producerer insulin eller type 2, hvor kroppen ikke er i stand til korrekt brug af insulin, den producerer.

En kost plan for diabetes bør omfatte fødevarer, der er rig på næringsstoffer, lavt fedtindhold, moderat i kalorier og lav i sukkerholdige fødevarer.

Ligesom frugter er generelt søde, folk ofte tror, ​​at en person med diabetes bør undgå at spise dem. men Der er flere frugter, der er særligt effektive til at styre blodsukkeret. Fyldt med vitaminer, mineraler, antioxidanter og phytonutrients, frugter er en sund tilføjelse til enhver kost.

Nogle frugter er bedre end andre til diabetikere. Desuden bør diabetikere også tage højde for faktorer såsom det glykæmiske indeks og glykæmisk belastning, der tilbyder information om, hvordan forskellige fødevarer påvirker blodsukkeret og insulin niveauer.

De lavt glykæmisk indeks fødevarer menes at have en gavnlig effekt på kontrol af blodglucose som ikke signifikant påvirker niveauet af blodsukker. Typisk fødevarer med et glykæmisk indeks score på 55 og derunder er klassificeret som lav-glykæmiske fødevarer. Dem med en score på glykæmisk indeks på 70 og derover anses højt glykæmisk fødevarer.

10 bedste frugter til diabetikere

æble

1. Æbler

Sprøde, saftige og søde æbler kan beskytte mod diabetes. Æbler er rige på opløselige fibre, vitamin C og antioxidanter. De indeholder også pektin som hjælper afgifte kroppen og fjerne skadelige affaldsprodukter og reducerer behovet for insulin diabetikere med op til 35%.
Hertil kommer, æbler hjælpe med at forhindre hjerteanfald, mindske risikoen for kræft og forebygge øjensygdomme blandt mennesker med diabetes.

Glykæmisk indeks, der spænder fra 30 til 50

Foreslået servering: En lille til medium æble anbefales en dag.

2. Kirsebær

Kirsebær har en af ​​de laveste ratings af enhver frugt på det glykæmiske indeks på 22.
Kirsebær indeholder anthocyaniner, der er kendt for at hjælpe med at reducere blodsukkeret ved at øge insulin-produktionen med 50 procent. De hjælper også kæmpe hjertesygdomme, kræft og andre sygdomme, der er udbredt blandt mennesker med diabetes.

Foreslået servering: Kirsebær kan spises friske, på dåse, frosne eller tørrede. Halvdelen kop kirsebær om dagen er et godt valg.

Du må ikke stoppe læsning: varme og kulde terapi til at lindre smerter

3. Sort Blommer

Sorte blommer, også kendt som Jamun eller Jambul, kan hjælpe en masse med at kontrollere blodsukkeret. Forskere Far Muller Medical College i Indien, observeret virkningerne af sorte blommer i behandlingen af ​​diabetes. Tilstedeværelsen af ​​anthocyaniner, ellagsyre og hydrolyserbare tanniner i sorte blommer gør dette meget gavnligt for diabetikere frugt.
Sammen med frugt, blade, bær og frø sort blomme træ, kan de bruges til at kontrollere niveauet af blodsukker.
Foreslået servering: En halv kop sorte blommer det anbefalede daglige når frugten er tilgængelige på markedet. Du kan også lave et pulver af tørrede frø og spise en teskefuld af pulveret med vand to gange om dagen.

4. Guava

Guava har en høj koncentration af lycopen, en stor mængde af kostfibre og en god mængde af C-vitamin og kalium. Alle disse næringsstoffer er nyttigt at opretholde blodsukker.

De, der er i risiko for at udvikle diabetes kan hjælpe med at forhindre at drikke te guava blade. Tørre guava blade og mos. Kog en spiseskefuld af knuste guavablade i varmt vand. Lad det stå i fem minutter, derefter stamme det. Drik denne te en gang om dagen.

Foreslået servering: Spis en hel skiver guava uden skræl dagligt. Alternativt kan du drikke et lille glas guava juice.

5. Avocado

Diabetisk Aguacate

Grund af dens høje fiber og sunde enkeltumættet fedt, avocadoer hjælper med at stabilisere blodsukkeret. Ifølge Academy of Nutrition og diætetik, enkeltumættet fedt også forbedre hjerte sundhed. Diabetikere har en højere risiko for hjertesygdomme og slagtilfælde. Endvidere indeholder avocado en god mængde af kalium, et mineral, der hjælper med at forhindre diabetisk neuropati.

Foreslået servering: En mellemstor avocado dagligt er godt for diabetikere. Du kan medtage avocadoer i salater og sandwich, eller lave en forbinding med mosede med lidt citronsaft, hvidløg og olivenolie.

6. grapefrugt / grapefrugt

Grapefrugter, er høj i opløselige fiber og C-vitamin, og har et lavt glykæmisk indeks 25.
Grapefrugt indeholder flavonoid kaldet naringenin øger kroppens følsomhed over for insulin og også bidrager til at opretholde en sund vægt.

Foreslået servering: En halv stor grapefrugt (omkring tre fjerdedele af en kop) en dag vil hjælpe dig med at kontrollere dit blodsukker i blodet. Spis frugt i stedet for at drikke saft giver de største fordele relateret til diabetes.

7. Jordbær

De er fulde af antioxidanter, vitaminer og fibre, der kan hjælpe med at kontrollere dit blodsukker i blodet er lav i kulhydrater og har et lavt glykæmisk indeks på 40. Når jordbær er spist, de hjælper du føler dig fuld længere, holde dit blodsukker stabilt og øge din energi niveau blod.

Må ikke stoppe læsning: Hvad er en aneurisme, og hvordan man kan forhindre det

Foreslået servering: Tre fjerdedele af en kop jordbær en dag anses for god til diabetikere.

Du kan tilføje friske jordbær med korn eller salater, spise som en sund snack og bruge dem til at gøre lavt sukkerindhold desserter.

8. Appelsiner

Appelsiner er en af ​​de sundeste frugter, der kan indgå i en almindelig kost for diabetes. Appelsiner er ikke meget høj i naturligt sukker og indeholder store mængder af fibre, vitamin C og andre mineraler såsom thiamin, der hjælper med at kontrollere niveauet af blodsukker.

Derudover appelsiner også klassificeret som et lavt glykæmisk indeks fødevarer, der hjælper langsomt frigive glukose til blodet. Hertil kommer, kan appelsiner hjælpe med at kontrollere eller reducere vægten, en af ​​de risikofaktorer for diabetes.

Glykæmisk indeks, varierer fra 31 til 51

Foreslået servering: En lille orange i din daglige kost kan hjælpe med at holde dit blodsukker i blodet og sukkersyge under kontrol. Drikke appelsinjuice giver ikke den samme fordel, fordi de mangler fiberindholdet.

9. Pærer

Pærer er rige på vitaminer A, B1, B2, C og E samt fiber, som hjælper med at regulere sukker i blodet, sænke kolesterol, styrke immunsystemet og forbedre fordøjelsessystemet sundhed. Desuden pærer er lav i kulhydrater og kalorier og har en rating på 38 på det glykæmiske indeks.

Pærer er særligt gavnligt for mennesker med type 2-diabetes, fordi de bidrager til at forbedre insulinfølsomheden.

Foreslået servering: Diabetikere kan spise en lille eller mellemstor pære. Du kan nyde en pære dessert eller sød snack.

10. Kiwi

kiwi diabetes

En positiv korrelation blev fundet mellem forbruget af kiwi og nedsatte niveauer af blodsukker. Kiwi indeholder vitamin C, E og A, flavonoider, kalium og høje mængder af beta-caroten, som beskytter frie radikaler og forbedre den generelle sundhed.

Derudover kiwi har et højt fiberindhold og lavt i kulhydrater, der hjælper til at kontrollere niveauet af blodsukker og reducere kolesterol.

Glykæmisk indeks: går fra 47 til 58.

Foreslået servering: Spise en kiwi frugt om dagen vil hjælpe med at kontrollere blodsukkeret og tilbyde et sundt alternativ til snacks højt indhold af fedt eller sukker alternativ.

Spis disse frugter i moderation til at styre dit niveau af blodsukker og tilfredsstille din søde tand.

Forsket og skrevet af holdet liv Lucida


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 1 = 1