Beard typer alt efter formen af ​​dit ansigt

At tale om typer af skæg taler om stilarter i en verden, hvor ser godt er ikke bare en ting af kvinder. Dag efter dag stigende tendens vokse en skæg blandt mænd, for at se mere mandig, forbedre deres fysik til at være mere tiltrækkende eller bare for mode eller til at øge deres selvrespekt, er det dog vigtigt at erkende, at ikke alle skæg typer tjene til hvert eneste ansigt, og derfor må erkende, hvad der er bedst for dig er at maksimere dit look.

Før og efter en mand med Borba

Ansigterne er ikke på samme måde en mand og en anden, hvilket er grunden til genstande som sol linser ikke passer på alle mænd, afhængigt af deres form, sker også at de skæg, identificere, hvad der er den bedste stil som formen af ​​ansigtet, derfor, i dette indlæg vi giver dig det typer af skæg som kan bruges afhængigt af hvordan du har i ansigtet, så du vil føle sig sikrere at deltage i denne tendens uden at ligne en nar, mens du prøver at kopiere en stil, der matcher dit ansigt noget.

At vælge den ideelle form for skæg

Utvivlsomt en af ​​de mest populære typer af skæg på dette tidspunkt, er bære skæg hipster stil, med en retro præg, og byder på en vild skæg og hår stilarter for mænd, der ser velplejet og snarere med kort hår.

Du må ikke stoppe læsning: Naturlig shampoo til fedtet hår

For aflange ansigter

Ung mand med fuldskæg og kort hår

Dette ansigt er den mest delikate, når det vokse en skæg skulle forhindre det gøre ansigt til at se mere langstrakt, derfor, den slags skæg anbefales til disse mænd er den kort skæg med tykke bakkenbarter gøre lang ansigt synes mindre end normalt og mere symmetrisk for det menneskelige øje. Ideen er at underskrive en slags halvmåne på hans ansigt for at undgå dette look mere langstrakt end normalt.

firkantede ansigter

Unge sportslige en trimmet skæg og skovhugger skjorte

Denne sag er helt i modstrid med den tidligere sag, her er ideen ikke at forhindre, at ansigt til at se længere, men lidt blødgøre omridset af det. Det siges, at den bedste type skæg i disse tilfælde en god længde i hagen området og derefter forlade lavere hage. der det tilfælde, hvor fladen er cirkulær og ikke firkantet, så spidsen til at anvende, er bruge kort skæg ned kinderne og skærpe skæg hagen niveau.

Andre aspekter at tage hensyn til de typer af skæg

voksen mand kæmning sit skæg med grå hår udseende

Ansigtet er ikke kun af formen eller konturen deraf, men at påvirke faktorer, såsom hvordan som udtalte kinder eller ikke den person, der kommer til at lade skægget gro, håret kommer på panden, denne nedskæring motifs stifter, som har en tendens til at være bred eller ikke i overensstemmelse med den måde, håret er født på panden af ​​den person, og Endelig nakken, fordi det giver den finish til at se at påvirke positivt eller negativt domstolen besluttet at gennemføre.

Må ikke stoppe læsning: Kokosolie og bagepulver til grundig rengøring ansigt

Forskellige skæg stilarter

Graf med forskellige skæg stilarter for mænd

kort og pænt trimmet skæg

Ung mand ved hjælp af kort og pænt trimmede skæg

Stub

Mand med Stub halvvoksne

Ved at dyrke en stor overskæg

Kvinde med et retro look, der er vokset et overskæg og ryger en pibe

fuldskæg eller skovhugger

En mand med fuldskæg meget lang


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

77 + = 83

map