naturligt middel til hængende øjenlåg

Har du hængende øjenlåg eller sagging øjenlåg? Bare rolig, det er ikke noget slemt. Vi ved, der er en del af din natur, men hvis du er mennesker, der ønsker at opleve en ændring i øjenlågene uden kirurgi og andre naturlige midler, kan det være muligt at gøre det. Det ser ud til, at løsningen er meget let og kun har brug for en ingrediens.

hængende øjenlåg

Der er mange kvinder, der ønsker at gøre noget for at ændre deres hængende øjenlåg. Så naturmedicin for hængende øjenlåg nævne noget, der kunne hjælpe, og det omfatter brug af et æg til hængende øjenlåg. Hvis du nogensinde har brugt en maske med æg du ved da huden strammer og eliminerer forekomsten af ​​rynker. Læs videre for, hvad det næsten "magiske" løsning.

Løsning for at forbedre sagging eller svulmende låg

Mange ønsker at forbedre udseendet af hængende øjenlåg, da disse er forbundet med et træt udseende. Nogle mener, at forbedre deres hængende øjenlåg vil øge dit selvværd, fysiske udseende og gøre dem til at føle mere attraktivt udseende, og hvorfor ikke, vi alle ændre de ting, vi ønsker i vores kroppe, når de kan være klar til at gøre det, det er en del af den menneskelige natur.

Problem med hængende øjenlåg

men fysisk kan også være andre grunde til at ville ændre, da vægten af ​​en hængende øjenlåg kan også træt øjet muskler og forårsage træthed, da de er nødt til at åbne mere for at fokusere eller se mere præcist, især når længere de er meget faldet. Og hvis du kan lide makeup, du ved, det kan også give nogle problemer, som du kender bedre end nogen, hvad der kan være.

Du må ikke stoppe læsning: 5 måder at stimulere barnet i livmoderen

hævede øjenlåg drooping

Hvad er forskellen mellem hængende øjenlåg, sagging øjenlåg og hævede øjenlåg?

"Udbuling øjenlåg" er kun et begreb, der anvendes til at henvise til dem, der har den fysiske karakteristik af huden over øjet som rager lidt over den naturlige krølle. Når du har udstående øjne, som regel øjenlåg er delvist dækket af hud, når dine øjne er åbne, let tilslører øjenlåget selv.

Har udstående øjne er faktisk meget almindeligt, nogle offentlige skikkelser som Blake Lively og Renee Zellweger har det også. Ikke at øjne således være noget, der har brug for en løsning, svulmende øjenlåg ses ofte som noget forførende og tiltrækkende, men måske du ønsker at ændre, og du er i din fulde ret, især fordi denne type låg er, at almindeligvis gennemførte øjenlåg falde.

Hængende øjenlåg eller sagging øjenlåg er ikke noget, vi er født, men der sker over tid og er mest almindeligt forbundet med aldring og tab af hudens elasticitet. Drooping øjenlåg kan forblive konstant eller gradvist forværres over tid. Dette er meget almindeligt for både mænd og kvinder.

Hvad er årsagen til hængende øjenlåg?

Mere almindeligt, hængende øjenlåg er resultatet af aldrende forårsager et tab af elasticitet i huden omkring øjet. Vævet mister sin styrke og evne til at indeholde højere vægt væv øjenlåg huden. Andre mulige årsager omfatter skjoldbruskkirtlen dysfunktion, træthed, rygning og øget oxidativt stress.

Du må ikke stoppe læsning: Naturlig Behandling med tomat hud

Andre behandlinger, der anvendes

Øjenlåg klart faldet æg

Der er ikke mange gode løsninger eller retsmidler for hængende øjenlåg. De vigtigste muligheder omfatter kosmetisk kirurgi øverste øjenlåg (blepharoplasty) eller kemiske injektioner fyldstoffer. dog Du kan prøve et naturligt middel og se om du kan funcinarte at ende hængende øjenlåg

Alt du behøver, er et æg, selv om det lader til at ligge, som kan hjælpe dig med at få og fast huden på øjenlåget.

Med brug af et æg, vil du se resultaterne i et par minutter og resultaterne kan vare fra en til to dage fra ansøgningen.

Brug æggehvide som et middel mod øjenlåg

  1. Sørg for, at låget ikke har nogen makeup og tørt.
  2. Åbn et æg, og tag blommen, alt hvad du skal bruge er ægget.
  3. Hold låget lukket og dyp en vatpind ind i ægget.
  4. Gnid vatpind tværs pressefold (bør ikke lægge for meget)
  5. Du skal holde låget lukket og vente på ægget at tørre, eller du kunne sidde foran en ventilator til at fremskynde den tid.

Og det er alt. Det kan være nødvendigt at genanvende en lidt mere eller lidt mindre, hvis resultatet ikke opnås ved første forsøg. Prøv at finde den rigtige størrelse til din type af øjenlåg og falder, men dette er en fantastisk løsning. Hvis du har været til hjælp for dig, deler vores opskrift.

Skrivning: Livet Team Lucida


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

82 − 73 =

map