Cure forkølelsessår med denne enkle trick med hvidløg

forkølelsessår

der er mange måder at behandle forkølelsessår med hjem retsmidler, en af ​​de mest effektive, Det høster fordelene af hvidløg, som vil hjælpe dig med at fjerne herpes straks og lindre symptomerne.

Hvad er årsagen til forkølelsessår

Forkølelsessår er forårsaget af virus herpes simplex. Der er to typer af herpes, kaldet type 1 og type 2. Enhver type kan være til stede i en hvilken som helst del af kroppen: læber og kønsorganer er de mest almindelige steder for forekomst af herpes.

Ved første øjekast, herpes simplex type 1 er mere tilbøjelige til at gentage sig end type 2. Så Hvis du har forkølelsessår gentagne gange, så har du sandsynligvis har herpes simplex type 1.

Hvor koldt sår opstår

Forkølelsessår er erhvervet ved at blive kysset af en person, der har en aktiv forkølelsessår. Dette kunne være sket en af ​​disse dage - eller måske, da du var barn, måske ved at blive kysset af en slægtning.

En anden almindelig form for forkølelsessår sendes gennem en anden person smittet med genital herpes, gennem dette forhold-eller omvendt.

Forkølelsessår kun spredes ved direkte hudkontakt med det berørte område, ikke gennem deling kopper, bestik, håndklæder, etc. Eksperter er klar over. Du kan ikke få forkølelsessår nogen, der allerede lider.

Du må ikke stoppe læsning: Sådan fjerner vorter eller hud tags

Nogle gange, første gang du contagias forkølelsessår, kan gøre dig ud sår i munden og halsen, samt den sædvanlige eller sår på læben. Du kan have feber og andre influenzalignende symptomer.

Hvordan ser forkølelsessår

  • Først en lille rød plet
  • En blister eller blærer gruppe udvikler sig.
  • De blister bryder ud, hvilket efterlader et levende område.
  • Opholdsstuen begynder at helbrede og skorpe er gjort.
  • Skorper kan knække, når du bevæger din mund og dette forsinker helbredelse. Prøv at holde huden hydreret.
  • Fjern ikke skorpe - dette vil forsinke helbredelse.
  • Vask dine hænder før og efter påføring af cremen.
  • Den blister vil helbrede uden ardannelse, som regel i ca. 7-10 dage.

Hvidløg naturligt middel til at helbrede forkølelsessår

getty_rm_photo_of_garlic_cloves

Hvidløg har været brugt til medicinske formål i omkring 5.000 år, er det derfor, vi kan være så effektive til behandling af et tilfælde af oral herpes meget effektivt.

Prøv denne enkle løsning med hvidløg at slippe af forkølelsessår. Alt du behøver er en enkelt fed hvidløg. Alle former for hvidløg styrker immunitet, letter arbejdet i maven, hjerte, thyroidea, "rene" fartøjer, forhindrer dannelsen af ​​tumorer og forynger kroppen.

Du må ikke stoppe læsning: Ingefær og hvidløg med honning til 8 almindelige lidelser

Hvidløg består af kvælstofholdige stoffer, natrium, kalium, selen, calcium, magnesium, silicium, svovlsyre, phosphorsyre, C-vitamin, D, B, phytosteroler, Ekstrakter, og æteriske olier. Desuden hvidløg er rig på phytoncides, såsom allicin, som er dannet ved den mekaniske ødelæggelse af planter, er det - knuste eller formalede nelliker. Ifølge nogle forskere, allicin har en stærk bakteriehæmmende effekt, der hjælper hurtigere healing infektioner.

Hvidløg kan også kæmpe svampeinfektioner, hvilket gør hvidløg langt mere værdifuld end mange af nutidens antibiotika medicin.

Anvendelse hvidløg i forkølelsessår

Skær en fed hvidløg i halve. Så Placer hvidløg blidt på kolde sår eller sår i munden. Hvis forkølelsessår er store gentage flere gange med nye stykker af hvidløg. Lad det i ti minutter, derefter skylles med varmt vand. Det vil brænde, men du vil bemærke øjeblikkelig lindring. I mange tilfælde, hvidløg straks fjerner forkølelsessår.

Forskning og Skrivning: Livet Lucida


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

72 − 66 =