Helicobacter pylori bakterier eliminerer råd af denne japanske læge

Helicobacter pylori er kendt som en spiral bakterie fundet i slimhinderne i menneskelige mave og Det er de eneste bakterier, der kan overleve i det sure miljø i mavesækken. Denne bakterie forårsager en kronisk inflammatorisk reaktion i maven (gastritis). Helicobacter pylori infektioner forårsager over 90% af duodenalsår og 80% af mavesår.

Helicobacter pylori

Tusinder har været ofre for Helicobacter pylori, en bakterier, som har til huse i tarmkanalen og skaber kaos på sundheden hos den lidende. Det er almindeligt blandt dem, der tidligere har lidt af mavesår eller mavekræft, især, men kan udliciteres af næsten alle, og ofte ikke kender.

Hvad er Helicobacter pylori

Ifølge World Health Organization, er omkring halvdelen af ​​verdens befolkning er inficeret med Helicobacter pylori. Denne bakterie blev opdaget i 80'erne, indtil da man mente, at ingen agentur var i stand til at leve i maven, omgivet af mavesyre.

Helicobacter pylori er ansvarlig for en række sygdomme, der påvirker fordøjelsessystemet, de hyppigste mavesår og gastritis. To sygdomme, der anses blandt de mest irriterende nogen kan lide, fordi det genererer forskellige intensiteter af smerte, når de spiser eller drikker, ud over at skade det samlede fitness for den enkelte.

Du må ikke stoppe læsning: Symptomer på nervøs gastritis og hvordan man kan reducere

Symptomer på denne bakterie

Hvis du på noget tidspunkt er du smittet med Helicobacter pylori, vil du straks føle en række symptomer, der kan advare dig, at du går til en specialist. Nogle af de fremherskende symptomer i disse tilfælde har nogen af ​​følgende:

Kvalme, halsbrand, maveproblemer, mave bule og fødevare intolerance. Mere alvorlig sygdom er mavekræft og lymfom i maven. Hvis du viser nogen af ​​disse symptomer, bør du se en specialist hurtigst muligt sagen læge.

Helicobacter pylori forårsager lidelse

Helicobacter pylori årsager

Der er en bred vifte af grunde til, at en person kan lider af en infektion af Helicobacter pylori, blandt hvilke bemærk vi følgende: en usund kost, uhygiejnisk madlavning eller spiser dårligt kogt mad.

Denne bakterie kan udliciteres gennem indtagelse af forurenet mad eller vand, manglende hygiejne på dem eller kontakt med andre, der lider. Det sker i større antal i udviklingslandene, men det kan udliciteres af alle, hvis ovennævnte betingelser er opfyldt.

Du må ikke stoppe læsning: Årsager og naturmedicin for sure opstød og mavesår

Hvad har du brug for at slippe af Helicobacter pylori?

Selv om der er flere behandlinger for at slippe af med denne bakterie, er det altid tilrådeligt at gå til naturmedicin, før de undergik mere invasive procedurer.

Her præsenterer vi det bedste naturlige middel til at bekæmpe Helicobacter pylori, som er blevet delt af en japansk læge, baseret på egenskaber af broccoli spirer, Den har en forbindelse kaldet sulforaphane, som han er krediteret med magt til at dræbe bakterier, selv om det er nødvendigt at vide, at ikke alle agenturer arbejde lige, og at ideelt set kombinere det med andre fødevarer for at maksimere antibakterielle effekter.

Du skal bruge:

  • en broccoli
  • kogt vand
  • havsalt

forberedelse:

Det kunne ikke være nemmere. Den første ting at gøre, er at vaske broccoli og derefter forsigtigt sætte det i en blender med kogt vand og en knivspids havsalt. Når forarbejdet broccoli, bør du tage dejen med det samme. Særlig opmærksomhed bør være forbrugende frisk, så du ikke mister nogen af ​​sine næringsstoffer.

Helicobacter pylori lidelser

Hvordan skal forbruge:

Denne shake bør tages hver morgen og aften i en periode på mindst 30 på hinanden følgende dage. Selv om det ikke kan mærke virkningerne øjeblikkeligt, når denne periode er gået Helicobacter pylori skulle være forsvundet.

Du kan supplere denne drikke en kop ingefær te under måltider eller en lejlighedsvis midt på eftermiddagen snack. Dette vil hjælpe processen med at rense maven hurtigere. Husk, at denne bakterie er meget modstandsdygtige, og derfor kan leve mellem mave gasser, som skal være i overensstemmelse med din behandling.

Skrivning: Livet Team Lucida


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

28 + = 29