Fordele ved Sea Salt

Fordele ved Sea Salt

Fordelene ved havsalt er givet ved deres naturlige egenskaber, der hjælper kroppen ophold i topform, da havsalt bringer magnesium, vi har brug, Den leverer mineraler, regulerer blodsukkeret, forhindrer væskeophobning blandt mange andre fordele, der vil listen nedenfor.

Comin bordsalt, og dens rolle i vores kost, er en af ​​de mest omdiskuterede for nogle af os, der er interesseret i vores sundhedspleje spørgsmål. Læger fortæller os, at generaliserende undgå. De samme læger og andet sundhedspersonale fortæller os, at der er en dramatisk forskel mellem høj kvalitet havsalt og bordsalt.

Kendskab til fordelene ved havsalt

I tilfælde af binyrebarkinsufficiens eller træthed vores kroppe har en tendens til at tørster salt som reaktion på lave niveauer af aldosteron dræner nyrerne af værdifulde mineraler og vand nødvendig føre til kronisk dehydrering. Havsalt mellemværender og nærer vores krop med vigtige mineraler.

Gavnlig for muskler

1. Havsalt er afgørende for sammentrækning muscular og ekspansion, stimulering af nerverne, velfungerende binyrerne, og andre biologiske processer også.

For vækst og udvikling af kroppen

2. Saltet tilvejebringer også chlorid, som hjælper producere syrer er nødvendige for at fordøje proteiner og enzymer for fordøjelsen af ​​kulhydrater, der hjælper folk, der har brug for at balancere vægten, og er nødvendig for korrekt hjernens funktion og vækst.

Ideel indtagelse magnesium

3. Havsalt indeholder magnesium, hvilket er vigtigt for produktion af enzymer, nerve transmission, knogledannelse, dannelse af tandemaljen, og modstandsdygtighed over for hjertesygdomme, og indeholder også mange andre mineraler. Spædbørn og børn har et særligt behov for salt til at udvikle hjernen.

Forbedrer hjerte-kar-sundhed

4. Dette hjælper med at stabilisere unormal hjerterytme som det er i strid med almindelig misforståelse, der forårsager blodtrykket til at stige. Faktisk havsalt sammen med vand og i det rette forhold er afgørende for at regulere blodtrykket. Høj kvalitet salt hav søgninger af skadelige aflejringer natrium i kroppen og fjerner dem. kantsten også højt blodtryk.

Du må ikke stoppe læsning: Colitis nervøs; årsager, symptomer og hvordan man behandler det naturligt

Gavnlig til at sove bedre

5. Inden vi går til at sove, hvis de tages med varmt vand, havsalt hjælper en person får en dybere søvn og længere, afslappende og forfriskende. Det hjælper også klare slimhinder i kroppen, sinus og bronkial kongestion. Dette er især vigtigt under astmaanfald og patienter med cystisk fibrose.

Forbedrer hjernens ydeevne

6. havsalt hjælper også at holde elektrolytter i kroppen at de er afgørende for informationsbehandling og kommunikation af hjerneceller.

Forhindrer væskeretention

7. Combat væskeophobning i kroppen, som det er igen i modsætning til en anden misforståelse, at salt forårsager væskeophobning. Det er også blevet rapporteret, at hjælper opløse nyresten i kroppen.

essentielle mineraler for kroppen

8. Havsalt forsyninger essentielle mineraler direkte til cellerne at øge og forbedre kroppens immunsystem og øge resistens over for bakterielle infektioner og sygdomme. Det hjælper også kroppen hurtigt at komme sig ulykker, kirurgi, sygdom, psykiske lidelser, nedskæringer og forbrændinger, influenza, forkølelse og andre vira mv

Forbedring af tarm sundhed

9. Havsalt hjælper i absorptionen af ​​fødevarer i tarmkanalen og fastholder niveauet af blodsukker, og dermed mindske risikoen for diabetes.

naturlig antihistamin

10. Fungerer som en stærk naturlig antihistamin at holde kroppen i den rigtige pH-værdi. Dette hjælper med at holde surhedsgraden i kroppen og forebyggelse af forskellige helbredsproblemer og degenerative sygdomme.

Må ikke stoppe læsning: Blodpropper og usædvanlige tegn på, at du bør vide

En naturlig antiseptisk

11. Havsalt har antiseptiske egenskaber og kan bruges under badning, for at kontrollere kløe og betændelse i huden. Det er en meget afgiftende ingrediens til badning, da det hjælper med at fjerne giftstoffer og revitalisere huden og kroppen med spormineraler.

Forskelle mellem bordsalt og havsalt

bordsalt

Tabel salt er et højt raffineret element. Den passerer gennem en proces, der fjerner magnesium og andre mineraler. Fordi saltet er naturligt hygroskopisk (let tilbageholder vand), er aluminiumforbindelser og andre additiver såsom silica tilsættes til den allerede raffineret salt.

Den naturlige iod ødelagt under raffineringen, og der tilsættes tilbage som kaliumiodid, ofte toksiske niveauer. tilsættes dextrose (sukker) som stabilisator samvirker med salt og skifter farve. En blegemiddel bruges til at blege sal.

havsalt

Høj kvalitet salt som havsalt tørres naturligt i solen. Det er råt og stadig indeholder mikroskopiske mængder af marine liv, der indeholder naturlige jod. Det er let fugtig og naturlige grå farve.

Havsalt har en stærkere smag end bordsalt. Det er meget mindre bruges i madlavning til at producere de samme resultater.

Celtic havsalt har en 17,5% mineral sammenlignet med 4,1% salt Himalaya havet.

Når du køber dåse bønner eller andre grøntsager, kigge efter dem uden tilsat salt. Hvis du skal købe dåser, kigge efter økologiske mærker fri for BPA i dåser og tilføje høj kvalitet havsalt til dine opskrifter vil give alle disse gavnlige, der giver havsalt krop.

Forskning og Skrivning: Livet Lucida


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

56 + = 59

map