9 naturlige løsninger til fnat

Først og fremmest, er du nødt til at aflive nogle myter. Hunde ikke giver os sukkerærter og fnat er ikke bare at røre ved en inficeret person. langvarig kontakt med huden er forpligtet til at trække sig sammen fnat hud.

fnat

Fnat er forårsaget af Fnatmide, en slags mide. Menneskelige fnat er forskellig fra fnat i dyr, så du ikke behøver at bekymre sig om at få fnat gennem dit kæledyr eller andre dyr der kan have været i kontakt med dig.

Hvordan kan du genkende en udslæt af fnat?

At få den rigtige diagnose er vanskelig, når det kommer til denne type betingelse.  Fnat udslæt ligner små røde knopper og er i bestemte områder af kroppen er ramt. De kropsdele mest almindeligt ramt er de håndled, mellem fingrene, bagsiden af ​​albuen og knæ, rundt om taljen, omkring brystvorterne, tilbage i fødderne, balder og genital region.

Home Retsmidler for fnat:

Hvis du lider af fnat, så kunne du være over for en vanskelig tid uden ordentlig behandling. Risici på fnat ikke kan det medføre livsfare, men det er sikker Det kan være en smertefuld oplevelse. Derfor, hvis du har været diagnosticeret med fnat, prøve disse hjem retsmidler til at lindre:

1. Aloe Vera:

aloe vera til at behandle fnat

De små mider er ansvarlig for fnat kan behandles med et antimikrobielt middel. Fra insektbid til tør hud, aloe vera er løsningen for næsten alle hudproblemer. Afkøling virkninger af aloe vera er velkendte. Denne urt kan hjælpe med at reducere den ubehagelige kløe forårsaget af fnat. Du kan også hjælpe huden heler hurtigere. Du kan direkte anvende aloe vera gel eller saft til den berørte del af huden i øjeblikkelig lindring.

Må ikke stoppe læsning: Home Retsmidler lavet med ingefær

2. Lavender Olie:

Bortset fra at være en smuk duft kilde, lavendel olie er også meget nyttig i tilfælde af hudproblemer som fnat. Olien er med til at dræbe parasitter. Men det er meget bedre i sin reneste form. Du kan få lavendel olie i en god skønhedssalon.

3. Gurkemeje:

Gurkemeje er et hjem afhjælpe til flergangsbrug. Fra give din hud en glød at hjælpe helbrede sår, kan denne urt mirakel gøre meget for sundheden i huden blandt andre fordele. Du kan nemt anvende gurkemeje pasta til at slippe af fnat.

4. Tea Tree Oil:

Den tea tree olie indeholder terpinen-4-ol, som tilbyder alle de helbredende egenskaber, der kan hjælpe med at bekæmpe fnat. Du kan også dræbe mider med deres antiparasitære egenskaber og hjælper huden heler hurtigere med sine antiseptiske egenskaber.

5. Løg:

løg skræl til behandling af fnat

Løg kan blive stærke, når det kommer til at kæmpe mod insekter. Løg hud kan hjælpe med at skabe en løsning, der kan til gengæld slippe af med de grimme mider, der forårsager fnat udbrud.

6. Zink:

Fnat normalt producerer et udbrud af svampe, og det kan forværre din situation. Så, hvad kan du gøre ved det? Zink kan anvendes til at standse væksten af ​​svampe. Du kan blande zink pulver og vand for at skabe en salve og anvende det på de berørte områder. Lad det tørre og derefter vaske det.

Du må ikke stoppe læsning: Cura løg hoste, influenza og vorter

7. Blegning:

Dette er et hjem for fnat sjældent anvendte middel. De fleste mennesker ikke vælger denne metode, fordi det kan forårsage langsigtede skader på huden. Men hvis du er desperat for kløe, kan du benytte denne lejlighed. Bland en del blegemiddel til fire dele vand og have en exterminator kontanter klar til brug mider, men der skal gøres meget omhyggeligt og ikke bruger det meget.

8. Permethrin:

Næste gang du køber en salve tjekker, om den indeholder permethrin. Selv en lille del, som 5% af Permetherin er nok til at gøre en salve, der kan udrydde mider. Men hvis du ønsker at oprette din egen salve mod mider, kan du gøre det derhjemme ved at blande 1 del Permethrin 1 del naturlig Vaseline.

9. Rådfør dig med din læge:

Selvfølgelig, det er virkelig ikke et hjem afhjælpe. men den første ting at gøre, når du har mistanke om, at du har fnat, er at se en læge. Det er ikke så let at diagnosticere, så det er bedst at lade en ekspert kontrollere dig. Når du er sikker på at du har fnat, kan du prøve nogle af disse tips til at bekæmpe den.

Intet er garanteret, når det kommer til hjem retsmidler til at behandle fnat. Hvis du ikke lykkes med nogen løsning, så prøv en anden. Vær tålmodig, fordi retsmidler er sikkert at hjælpe med at bekæmpe fnat. Det er bare et spørgsmål om tid, før at finde en, der virker bedst for dig.

Skrivning: Livet Team Lucida


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 13 = 16

map