5 store fordele ved at spise papaya frø

De store fordele ved papaya frø kan hjælpe kroppen til at behandle fordøjelsesproblemer leverproblemer, bliver brugt som en erstatning for forskellige fødevarer. Kender alle deres egenskaber og bruger nedenfor.

Fordele ved papaya frø

Papaya er en frugt af tropisk oprindelse, der vokser næsten overalt i verden, især i tropiske og varme tempererede områder, er en vidunderlig mad til smigrende indhold i fordøjelseskanalen, dens mange helbredende anvendelser og mad bibringer latrintømning egenskaber og rengøring toksiner.

Frugten er rig på fibre, calcium, phosphor, jern, papain, thiamin, niacin og vitaminer, og deres ernæringsmæssige egenskaber er utallige. Lær at bruge det og at vide det, og fordelene ved de forskellige dele af frugter og frø.

Papaya frø

Selvom papaya er en frugt med mange egenskaber på immunsystemet og fordøjelseskanalen, de fleste af os glemmer frø og kassere, ikke at vide, at de De har et vigtigt bidrag i disse ydelser.

5 fordele ved at spise papaya frø

Papaya frø har også helbredende, medicinske og fødevarer anvendelser, hvis du kender udnytte og forberede. Her viser vi, hvordan du kan bruge papaya frø.

Lever Care

Ligesom marietidsel og artiskok, papaya frø vil være meget nyttigt, da de har store egenskaber udrensning og lever beskyttelse; og noget, der er ikke mindre vigtigt: Fordi den indeholder helbredende egenskaber for forskellige leversygdomme, skrumpelever meget konkret anbefales som et alternativ anvendelse eller behandling eller støtte i nogle svære tilfælde.

Papaya frø kan føjes til te tand løve artiskok eller for at forbedre heling forberedelse og effektivt forbedre leveren. For at bruge frøene skal slibes 5 frø af papaya, og lave en blanding med en spiseskefuld citronsaft og tage 2 gange om dagen i en periode på en måned.

Må ikke stoppe læsning: Air bikeways i London - Skycycle Project

Digestive pleje

papaya frø

Disse små frø har en høj procentdel af en ormekur komponent: En anthelmintikum alkaloid carpaine navn, som har evnen til at bekæmpe parasitter og protozoer. Til dette brug, skal du foretage en meget simple metoder:

  • Tørre frø.
  • Så du pulverisere.
  • Så bring i kog for at fortynde præparatet.
  • Du kan forsøde med lidt honning og tilsæt citron til at have en behagelig smag.

Derudover papaya frø er en kraftfuld antibakteriel og anti-inflammatorisk komponent, så du kan forbruge som en infusion for at forbedre sundheden af ​​tarmkanalen. Større undersøgelser har allerede vist, at papaya frø bekæmpe salmonella sp, farlige bakterier, der kan forurene kylling og andre fødevarer. Nogle ernæringseksperter anbefaler at spise omkring 7 frø til disse sager. Disse frø kan også være ledsaget med kamille te, som potenserer-inflammatorisk virkning, af egenskaberne af kamille.

Nyre pleje

Mange eksperter anbefaler at spise disse frø (tygge omkring 7 frø 3 gange om dagen) eller infusioner af papaya frø til pleje af nyresvigt, sandsynligvis sygdom i alderdommen, er dette helt naturlig behandling, er det altid god støtte til mennesker de lever og gør dialyse, fordi det hjælper dem med at træffe mere tåleligt processen med nyresvigt. Papaya frø har store rensende egenskaber af toksiner kroppen kan have, så også, forbrug, hjælper med at forhindre mulige nyresvigt.

Må ikke stoppe læsning: 7 grunde til at springe reb hver dag

Pleje Vægttab

anvender papaya frø

Papaya frø har evnen til at absorbere fedt ophobet i kroppen, så det er en potent fedtforbrænder. Du kan bruge papaya frø til kostvaner, der er at tabe sig, fordi de er effektive behandling hjælper med at fjerne fedt kroppen, for sine naturlige egenskaber.

forbrug på omkring 12 frø efter hvert måltid anbefales, eller kosten måltider ledsaget med infusioner af papaya frø og andet. Det er vigtigt at bemærke, at hvis du medtager i din kost eller kost papaya frø, vil de støtte dig til at tabe sig, styrke kosten, kan resultaterne være gavnligt dig.

Pleje sund kost

Den pulveriserede papaya frø tjene som erstatninger for forskellige forbindinger der kan være krydret, ofte salt eller stærk smag. Sund kost er at finde ideer og måder at spise sundere og gavne dit helbred, alternativ dem er at bruge papaya frø knuste udskiftning peber eller forskellige salatdressinger, så du gør måltider og salater mere sund uden brug af kemiske vedhæftede filer.

Du ved, hvis før du smed frø, nu forsøger at afpresse en fordel. Når knust de kan være nyttige for salatdressinger eller lave en vinaigrette. De er meget lig sennep krydret smag, så du skal være forsigtig med, hvor meget du bruger.

Skrivning: Livet Team Lucida
Billeder: Shutterstock


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 6 = 3