hipopresivos abdominal for en flad mave

Når du gemmer mere fedt i kroppen, ej heller sige i maven da det blev tid til at få din par jeans eller t-shirt ankommer, gør du ønsker at have en flad mave igen, ikke? Begynde at se disse situationer, når du bærer dit tøj, det giver dig fingerpeg om, hvad de skal gøre næste. Begynde at gøre noget ved det, før det er for sent, eller opdage, at du nødt til at købe flere nye klæder. Det følgende er en øvelse for indånding og udånding, mens du står, De kaldes hipopresivos maveøvelser (Mere eller mindre hvad du gør, når du lægger dine jeans, men denne gang gør noget effektivt), vil du styrke dine mave muskler og tabe fedt på din talje.

abdominal hipopresivos

Du kunne ikke tro, at en øvelse, der ikke kræver meget energi kan være så effektive til dette formål, og du foretrækker at gøre flere øvelser såsom crunches, ben elevatorer, cykel eller medtage i din daglige rutine. Tja, det er et sted at starte, når du forsøger at få en flad mave markeret med den berømte "seks pack". dog hvad du virkelig har brug for er at fokusere på de muskler, der holder maven på plads, tværgående abs (TVA) eller blot placere din "kerne".

Hvad gør mave formularer

Faktisk behøver du ikke bruge musklerne i maven som du vil. Sidder foroverbøjet med aldring kombineret madlavning en opskrift på en rigtig god mave. Dette menes at være forårsaget af en deformitet i din bækkenpartiet bruges til at holde din indre organer i deres rette plads.

Har et fald i muskelstyrke som du alder, er det naturligt. Det er derfor, musklerne omkring maven, der bruges til at holde organerne svækkes på plads, udviklingen af ​​en svulmende mave er ikke ukendt, naturen går sin gang.

Men i tilfælde af yngre mennesker, menes det, at udviklingen af ​​en buttede mave stort set påvirkes af deformitet af bækkenet. Det sker mens musklerne omkring bækkenpartiet, især din mave, efterhånden åbne bækkenet, der forårsager indre organer begynder at gå på kompromis med, hvad der synes at være en mave.

Du må ikke stoppe læsning: Jeg drikker hver dag og kan forårsage brystkræft

Det er derfor, styrke disse muskler, før det er for sent med disse ønsker eller teknik kaldet hipopresivos abs, er det bedste forsvar.

Mave hipopresivos

I denne artikel vil vi angribe problemet fra kernen ved at indføre en simpel øvelse, som vil hjælpe dig med at fjerne den voluminøse bandage uden mave. Disse øvelser kaldes abdominal hipopresivos. Når du er optaget, og du kan ikke komme til gymnastik, men stadig ønsker at gøre sit-ups hver dag, forhåbninger er for dig. Ikke blot hjælpe med at få en slankere talje end andre øvelser ikke kan; Du kan lave nogen steder uden særligt udstyr. Det gør dem perfekt, mens du er på arbejde eller venter i kø i supermarkedet, med frihed til at vælge uden at bekymre dig længere. Desuden vil disse øvelser ikke kun bringe fordele for dem, der ønsker at have en flad mave buler eller kigge i livmoderen, denne øvelse bringer en række fordele, som vil listen nedenfor.

Hvordan de virker de abs hipopresivos

Din mave muskler består af lag, der fungerer til at stabilisere din kerne og give både befordringsmidler. Exhalations er rettet til muskel længere under overfladen lag er ansvarlig for at stabilisere basen, dvs. holder din mave under kontrol.

Vær flittig. Forvent ikke mirakler til at ske natten over, så meget som du gerne vil tro, at der er ikke sådan noget som "hurtige resultater". Men hvis fortsatte over tid, vil du blive overrasket over hvor genial denne øvelse kan være, fordi det er bevist effektiv i at få en flad mave. Læs videre for at se, hvordan du kan få tingene i gang.

Fordele ved abdominal hipopresivos

 • Faldende virkningerne af en standard postpartum periode.
 •  Reduktion af taljemålet.
 • Forbedrede niveauer af postural tone og abdominal lumbal stabilisering, hvilket forhindrer trykket i tarmen.
 •  Det hjælper inkontinensproblemer og sagging organer (vagina, blære, anus og rektum).
 •  Øget tone i bækkenbunden, og hofteselen.
 •  Øget kontraktile kraft mellemkødet.
 •  Forbedret vaskularisering og lymfe cirkulation (hævede ben / tung).
 •  Forbedring seksuel funktion og nedsat menstruationssmerter.

Du må ikke stoppe læsning: Forbered denne alkalisk vand og forebygger kræft

Skridt til at få en flad mave med abdominal hipopresivos

 1. Tag en stående stilling med armene ved din side.
 2. Tag et par vejrtrækninger.
 3. Sørg for at få nok luft, fordi du har brug for det.
 4. Bøj knæene lidt og placere dine hænder på dem, så dine albuer bøjet og noget fulde vægt af din krop på tæerne.
 5. Det næste skridt kræver koncentration, gør tre ting på én gang:
 6. Exhale (pust ud), mens du lægger din mave, som du kan. Hvis du begynder at føle en brændende fornemmelse omkring dine hofter, dette er hvad du ønsker, dine hofter brændende.
 7. Forsøger at tage et pust, men uden at gøre det fuldt halvdelen af ​​året.
 8. Hold for 1. til 15 sekunder, og derefter slappe maven tager en mindre forhastet indånding.
 9. Gentag proceduren igen, dvs. i alt 10 gange.

Disse øvelser kan også gøre liggende eller siddende med korslagte ben, som vist på billedet.

hipopresivos abdominale arbejdsstillinger

Exhale at tage din mave indad

Mens du gør denne øvelse skal du føle en vis spænding i mavemusklerne. Slap maven, men ikke inhalere som du gør. Udånder. På bare 3 til 4 uger, vil du komme til yderligere at styrke din indre mavemuskler og reducere størrelsen af ​​din talje. Denne øvelse vil også hjælpe dig med at få en bedre fysiske udseende.

Når du har lavet en rutine, du begynde at se og føle resultaterne, kan det være tid til at tage det til det næste niveau. Dette kan betyde, at gøre for den grundlæggende, såsom at tage et brusebad eller se tv-aktiviteter. På den anden side er det siges at fungere godt, når det kombineres med stretching og interval træning.

Efter at have fået de ønskede resultater, stopper ikke der. Fortsætter forhåbninger i kombination med følgende øvelser, du ønsker at erobre. Du forestille sig, hvad livvidde ville have, hvis du kunne holde dette op i årevis.

Livet skriver Lucida


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

73 + = 82

map