Nem måde at desinficere din seng madras hjælp natriumbicarbonat

Desinficer madrassen derhjemme naturligt uden risiko, det er også noget effektivt, er det muligt. Og du behøver ikke mange produkter for at opnå dette, da de fleste af dem er til din rådighed mange gange i dit køkken skab.

Desinficering madrassen derhjemme

Sådan desinficere seng madras

Du ønsker at købe en ny madras, fordi du har i øjeblikket har mider, støv og lider dårlig lugt svær at fjerne? Du kan spare penge og tid ved hjælp af denne metode til at rense madrasser, der meget få mennesker kender. Det er meget simpelt og meget økonomisk. Du behøver kun tre ting, du kan være meget tilgængelig i dit hjem: bagepulver, æterisk olie, en sigte og en manuel støvsuger.

Natriumbicarbonat at desinficere madrassen

Natriumbicarbonat hjælper med at fjerne fugt og dybe snavs. Deodorizes og forlader madrassen duftende frisk og ren, men blot sørge for, hvis du har fliser, hårdttræ eller laminatgulv, har forberedt noget for at rense eller feje, fordi du har støv liggende på jorden efter alle de proces.

Desinficere madrassen med æterisk olie

Den æteriske olie er påkrævet, da dette vil give din madras aroma du extrañabas. Prøv at bruge æteriske olier, der er både tid desinfektionsmidler, såsom timian, rosmarin, eukalyptus og lavendel, men du kan også bruge andre, der ikke ligefrem har desinficerende egenskaber, såsom kanel, kamille, jasmin, etc. Det er dit valg.

Du må ikke stoppe læsning: 3 Naturlige måder at fjerne mug i dit hjem

Desinficerer madrassen og således ser fremragende resultater. Du kan gøre det en gang om måneden eller som du finder nødvendige i henhold til, hvordan du bruger det. Husk, at der altid er en praktisk økonomisk løsning for alle, der vil spare dig tid, penge og kræfter.

Desinficering madrassen derhjemme ved hjælp af bagepulver
Du har brug for:

  • 1 kop bagepulver
  • 4 dråber æterisk olie
  • 1 sifter medium
  • hånd vac

instruktioner:

  1. Kombinere disse to bestanddele i en tildækket beholder og omrøres.
  2. Så finkæmme gennem en sigte eller skærm over hele området af madrassen.
  3. Lad liggende på madrassen i cirka en time.
  4. Bruge vakuum for at fjerne soda.

Forskning og Skrivning: Livet Lucida


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

85 − 77 =